- 14 Eylül 2014
- 20.833
- 99.426
- 798
- Konu Sahibi pembecanta
-
Ben artik eminim: Zombiler gelse bazilari yinede nisan dügün dernek derdine düsecek. Yapacak birsey yok. Bir senedir nerdeyse herseyi 0 indirdik ama yetmiyor. Enfeksiyon sayisi inmedigi icin simdi yine tamamen kapatacaklar ortaligi. Ilk sirketler ve esnaflar batmaya basladi bile. Bu ailede biri coronadan ölmüs, agir gecirmisler dertler yine nisanAnlamak istemeyen anlamiyor demek ki
O kadar sinirliyim ki bu konuda annemi görmeyeli aylar oldu kronik hasta uzaktan maskeyle gördüm 1 yıldır.. aylardır kızım hapis evde park nedir hiç bilmiyor. troit hastası 2 ayda bir kontrolü var hastane için evden çıkarken ölüp ölüp diriliyorum.. herkez nişanımi soruyor ..dertlere gel. Ya sabır ..
Şu saçma adetler böylece biter belk idiye umudum vardı oysaBen artik eminim: Zombiler gelse bazilari yinede nisan dügün dernek derdine düsecek. Yapacak birsey yok. Bir senedir nerdeyse herseyi 0 indirdik ama yetmiyor. Enfeksiyon sayisi inmedigi icin simdi yine tamamen kapatacaklar ortaligi. Ilk sirketler ve esnaflar batmaya basladi bile. Bu ailede biri coronadan ölmüs, agir gecirmisler dertler yine nisanAnlamak istemeyen anlamiyor demek ki
Şu saçma adetler böylece biter belk idiye umudum vardı oysa
Yok devlet millet hasta olmasın.. ekonomi çökmesin diye uğraşmıyorlar.bunlar Nisan düğün yapsınlar diye uğraşıyor..nedir bu cahillik anlamıyorum. Gezme olayına artık birşey bile diyemiyorum dedemiz öldü ölüsüne gidemedim..eve misafir gelmek istiyor dememiz öldü görüsmuyorum diyorum benimde babam öldü diyor .. babasi olmuş daha gezmek derdinde.korkarsam başıma gelirmiş birde tepki alıyorum çok kasıyormusum.. kadercilerimiz var bir de ecel gelince korana manaymis sen gez fellik fellik kadere bağla..Esim doktor oldugu icin bizde mecbur mesafeliyiz herkese. Oglumu bu yüzden krese de göndermiyorum. Burda 2 aydir dükkanlari felan da kapattilar ama degisen birsey yok insanlar özel hayatlarinda yinede saga sola gidip geliyor. Hükümet daha ne yapsin? Hafta sonu yasak getiriyor Türkiyede millet baslamadan birbirine gidiyor, bitince dönüyor evine. Eh yasak neye yaradi o zaman? Burda bile yaziyorlar nasil misafir geldigini
O kaderciler AllahYok devlet millet hasta olmasın.. ekonomi çökmesin diye uğraşmıyorlar.bunlar Nisan düğün yapsınlar diye uğraşıyor..nedir bu cahillik anlamıyorum. Gezme olayına artık birşey bile diyemiyorum dedemiz öldü ölüsüne gidemedim..eve misafir gelmek istiyor dememiz öldü görüsmuyorum diyorum benimde babam öldü diyor .. babasi olmuş daha gezmek derdinde.korkarsam başıma gelirmiş birde tepki alıyorum çok kasıyormusum.. kadercilerimiz var bir de ecel gelince korana manaymis sen gez fellik fellik kadere bağla..
sizinle aynı durumdayım. çözüm olarak nişan yapmadım, Nisan ayında sadece ailelerin katılımıyla nikah yapacağız. düğün yapılmayacak. (corona olmasa da düğün yapmayacaktım zaten.) yaz gelince de haziran-temmuz gibi açık havada yakınlarımıza kutlama yemeği vereceğiz.Keyifli Haftasonları
2 yıl flört +1 yıldır sözlülük sevdiğim kişiyle birlikteliğimiz var. 2020 baharında nişan yapacaktık oda korona izin vermedi yazın tam izinler verilmişken yapalım nişanı sonbahardada nikah yaparız diye düşünürken yakin akrabamız koronadan vefat etti yakin çevremizde ağır korona oldular malesef ki yapamadık. Simdi herkes soruyor bizde ne diyeceğiz ne yapacağız belli değil.
Nişan mecburi olmalı aile arasında diyeceğim ama sözde kimseyi çağırmadık nasil olsa nişan yapacağız düşüncesiyle simdi 1.decere akrabalarım ailemde bulunmak istiyorlar bende istiyorum .
Sözlümde nisan ayında nikah tarihi alalım diyor demesine diyorda hala hicbirsey belli değil ki . Aranızda bizimle ayni kararsızlıkta kalan arkadaşlar varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz paylaşır mısınız?
Soz yapılmış. Nisan ne?Keyifli Haftasonları
2 yıl flört +1 yıldır sözlülük sevdiğim kişiyle birlikteliğimiz var. 2020 baharında nişan yapacaktık oda korona izin vermedi yazın tam izinler verilmişken yapalım nişanı sonbahardada nikah yaparız diye düşünürken yakin akrabamız koronadan vefat etti yakin çevremizde ağır korona oldular malesef ki yapamadık. Simdi herkes soruyor bizde ne diyeceğiz ne yapacağız belli değil.
Nişan mecburi olmalı aile arasında diyeceğim ama sözde kimseyi çağırmadık nasil olsa nişan yapacağız düşüncesiyle simdi 1.decere akrabalarım ailemde bulunmak istiyorlar bende istiyorum .
Sözlümde nisan ayında nikah tarihi alalım diyor demesine diyorda hala hicbirsey belli değil ki . Aranızda bizimle ayni kararsızlıkta kalan arkadaşlar varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?