- Konu Sahibi pembecanta
- #41
Nişan yüzük takmak demekken ne ara düğüne evrildi anlamadım.
Sırf nişan için süreci uzatmak anlamsız değil mi?
Sırf nişan için süreci uzatmak anlamsız değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz nisana düğün tarihi aldık ama düzeleceği yok mecbur yine ertelicezKeyifli Haftasonları
2 yıl flört +1 yıldır sözlülük sevdiğim kişiyle birlikteliğimiz var. 2020 baharında nişan yapacaktık oda korona izin vermedi yazın tam izinler verilmişken yapalım nişanı sonbahardada nikah yaparız diye düşünürken yakin akrabamız koronadan vefat etti yakin çevremizde ağır korona oldular malesef ki yapamadık. Simdi herkes soruyor bizde ne diyeceğiz ne yapacağız belli değil.
Nişan mecburi olmalı aile arasında diyeceğim ama sözde kimseyi çağırmadık nasil olsa nişan yapacağız düşüncesiyle simdi 1.decere akrabalarım ailemde bulunmak istiyorlar bende istiyorum .
Sözlümde nisan ayında nikah tarihi alalım diyor demesine diyorda hala hicbirsey belli değil ki . Aranızda bizimle ayni kararsızlıkta kalan arkadaşlar varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz paylaşır mısınız?
Benimde en korktuğum kızım ben olmasam ne yapar ben hastalanirsam kim bakar kimse bakmaz. akıl verenler g.t korkusuna korana olcaz diye kaçarlar bak desem..O kaderciler Allahverdigini, onu kullanmakla yükümlü oldugumuzu unutuyor ama. Bunu bana da söyleyin oldu. Bende dedim: "O zaman hastalansan doktor felan ugrasma, ölecegin varmis demek ki" diye. Onu da begenmiyorlar. Ben kendimden cok aileme korkuyorum. Ha ben yarin ölsem bana ne olucak sanki, ama cocuklarim kücük. Aile büyükleri korumaya calisiyoruz diger taraftan. Millete ne zor geliyormus evde kalmak.
Benimde en korktuğum kızım ben olmasam ne yapar ben hastalanirsam kim bakar kimse bakmaz. akıl verenler g.t korkusuna korana olcaz diye kaçarlar bak desem..
Öncelikle saçını başını yolma 1 yili geçkin koronayla savaşıyor dünya ve biz markete bile doğru düzgün gitmiyoruz burnumuzu evden çıkarmış değiliz elimizde olsa ise gitmiycez gerekli gereksiz yoruma ne gerek var şimdi su donemde keyif kaçırmak ne ? Varsa yardımcı olma gibi elinden gelen yoksa okuma bile dimi . Bunumu yapalım illa kalp mi kıralım sen gibi ?evde sabah akşam acaba bulaşırsa ne yaparız küçük kızım var ona nasıl bakarım nasıl atlatırız diye kafayı yerken 1 yıldır . insanların gösteriş için Nisan dertlerini okuyunca saçımı başımı yolasim geliyor![]()
Okursun diye umuyorum kimsenin kocasizliktan öldüğü yok aksi olsaydi 2020de nikahla aile bile katılamadığı vakitte giderdik buradaki amaç fikir alışverişiBen artik eminim: Zombiler gelse bazilari yinede nisan dügün dernek derdine düsecek. Yapacak birsey yok. Bir senedir nerdeyse herseyi 0 indirdik ama yetmiyor. Enfeksiyon sayisi inmedigi icin simdi yine tamamen kapatacaklar ortaligi. Ilk sirketler ve esnaflar batmaya basladi bile. Bu ailede biri coronadan ölmüs, agir gecirmisler dertler yine nisanAnlamak istemeyen anlamiyor demek ki
AminO kadar sinirliyim ki bu konuda annemi görmeyeli aylar oldu kronik hasta uzaktan maskeyle gördüm 1 yıldır.. aylardır kızım hapis evde park nedir hiç bilmiyor. troit hastası 2 ayda bir kontrolü var hastane için evden çıkarken ölüp ölüp diriliyorum.. herkez nişanımi soruyor ..dertlere gel. Ya sabır ..
Cahil deme hakkını kim verdi arkadaşım tanımadığın ve ne kadar hassas davrandığımı sen biliyormusun !Yok devlet millet hasta olmasın.. ekonomi çökmesin diye uğraşmıyorlar.bunlar Nisan düğün yapsınlar diye uğraşıyor..nedir bu cahillik anlamıyorum. Gezme olayına artık birşey bile diyemiyorum dedemiz öldü ölüsüne gidemedim..eve misafir gelmek istiyor dememiz öldü görüsmuyorum diyorum benimde babam öldü diyor .. babasi olmuş daha gezmek derdinde.korkarsam başıma gelirmiş birde tepki alıyorum çok kasıyormusum.. kadercilerimiz var bir de ecel gelince korana manaymis sen gez fellik fellik kadere bağla..
Okursun diye umuyorum kimsenin kocasizliktan öldüğü yok aksi olsaydi 2020de nikahla aile bile katılamadığı vakitte giderdik buradaki amaç fikir alışverişi
Yapmis oldugun ne denli doğru kişi kendinden sorumludur bizde kurallara uymayan birini görünce kızıyoruz kiiii o insanlar yüzünden bitmiyor ama siz herkesi ayni kefeye koymayinBen biri kocasizliktan ölüyor dedim mi? Demedim. Öyle birsey desem zaten yine tek kadini suclamis olurdum, ama o kafada bir insan degilim. :)
Normal durumlarda evet herkes kendinden sorumludur. Ama pandemi ortasinda mantiksiz hareket edenler o topluma da zarar veriyor, iste orda sıkıntı. Ve siz bir konuda beni yalnis anladiniz veya ben net belirtemedim: Sorun sizde degil ki. Ortada ölmüs biri oldugu halde hala sizi nisan diye sık bogaz eden akrabalarda. Sanki siz de herseyin normal bir sekilde istemezmisiniz gibi. Realist bir sekilde duruma baksak yaza kadar kurallari pek yumsatmayacaklar. Yani ya siz sabir gösterip o zamanlara erteleyeceksiniz, yada onlar normalde oldugu gibi Nisan yapmayacaginizi kabul etmek zorunda. Ilk cevabimdada yazdigim gibi kimse nisanindan veya dügününden bir ölümün sorumlugunu tasimak istemez. Insanlar bu konuda ne sizi baski altina alsin nede siz kendinizi strese sokun.Yapmis oldugun ne denli doğru kişi kendinden sorumludur
Tesekkur ediyorum bakin ne kadar hoş bir dilde konuşabiliyoruz niye aksi halde kırıcı yorum yapıyoruz ya isteyin biz beğenelim tüm guzel yorumlarınızıNormal durumlarda evet herkes kendinden sorumludur. Ama pandemi ortasinda mantiksiz hareket edenler o topluma da zarar veriyor, iste orda sıkıntı. Ve siz bir konuda beni yalnis anladiniz veya ben net belirtemedim: Sorun sizde degil ki. Ortada ölmüs biri oldugu halde hala sizi nisan diye sık bogaz eden akrabalarda. Sanki siz de herseyin normal bir sekilde istemezmisiniz gibi. Realist bir sekilde duruma baksak yaza kadar kurallari pek yumsatmayacaklar. Yani ya siz sabir gösterip o zamanlara erteleyeceksiniz, yada onlar normalde oldugu gibi Nisan yapmayacaginizi kabul etmek zorunda. Ilk cevabimdada yazdigim gibi kimse nisanindan veya dügününden bir ölümün sorumlugunu tasimak istemez. Insanlar bu konuda ne sizi baski altina alsin nede siz kendinizi strese sokun.
Tesekkur ediyorum bakin ne kadar hoş bir dilde konuşabiliyoruz niye aksi halde kırıcı yorum yapıyoruz ya isteyin biz beğenelim tüm guzel yorumlarınızıiyi geceler
Kurtulalım önce bir derin nefes alalım ve hepimizin üzerindeki stres bi aksın gitsin ondan sonra insallah diyelimInsallah tüm tahminlere ragmen bu beladan cabuk kurtuluruz da siz istediginiz gibi nisan dügünde yaparsiniz. Iyi geceler
8 yıldır sevgiliyiz şuanda da nişanlıyız ama düğünü bu kadar dert etmiyorum önemli olan sevdiklerimize birşey olmaması elbet bir gün düğün kavuşma vs. Olucak. Bunun bilincinde olursanız kararsızlıkta ortadan kalkar. Kimseyi riske atmaya hakkımız yok bir de düğünden dolayı :)Keyifli Haftasonları
2 yıl flört +1 yıldır sözlülük sevdiğim kişiyle birlikteliğimiz var. 2020 baharında nişan yapacaktık oda korona izin vermedi yazın tam izinler verilmişken yapalım nişanı sonbahardada nikah yaparız diye düşünürken yakin akrabamız koronadan vefat etti yakin çevremizde ağır korona oldular malesef ki yapamadık. Simdi herkes soruyor bizde ne diyeceğiz ne yapacağız belli değil.
Nişan mecburi olmalı aile arasında diyeceğim ama sözde kimseyi çağırmadık nasil olsa nişan yapacağız düşüncesiyle simdi 1.decere akrabalarım ailemde bulunmak istiyorlar bende istiyorum .
Sözlümde nisan ayında nikah tarihi alalım diyor demesine diyorda hala hicbirsey belli değil ki . Aranızda bizimle ayni kararsızlıkta kalan arkadaşlar varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz paylaşır mısınız?
Elbetteki yok öyle bir zihniyette yok zatii8 yıldır sevgiliyiz şuanda da nişanlıyız ama düğünü bu kadar dert etmiyorum önemli olan sevdiklerimize birşey olmaması elbet bir gün düğün kavuşma vs. Olucak. Bunun bilincinde olursanız kararsızlıkta ortadan kalkar. Kimseyi riske atmaya hakkımız yok bir de düğünden dolayı :)