2021 düğün sorunsalı

Elbetteki yok öyle bir zihniyette yok zatii😃
Dedim belki bizimle ayni durumda olan siz gibi arkadaşlar vardır konuşuruz ne düşünüyorsunuz ne gibi yol izleme dusuncesindesiniz yoksa simdi nereye ne yapıyoruz canım 🥸 çift maskeyi teke düşüremedik daha😃😃😃😃 kaldi NiŞAN ahaha
Evet malesef ki düğün diyince çevrede ki herkes kes sesini modu ile bakıyor yapcak bişey yok ben alıştım bu duruma 😂 fakat hayat bi yandan da devam ediyor atladığımız tek şey bu. biz aşının ve düşüşün durumuna bıraktık belki eylül belki ekim ama kesin şu tarih olur demiyoruz yoksa aralıkta düğün olcaktı geçen yılki plana göre ama hayat 😊

Evet malesef ki düğün diyince çevrede ki herkes kes sesini modu ile bakıyor yapcak bişey yok ben alıştım bu duruma 😂 fakat hayat bi yandan da devam ediyor atladığımız tek şey bu. biz aşının ve düşüşün durumuna bıraktık belki eylül belki ekim ama kesin şu tarih olur demiyoruz yoksa aralıkta düğün olcaktı geçen yılki plana göre ama hayat 😊
aynen😃 düşünsene korona olmasaydı ve düğün askıda olsaydı isyerindeki çaycı abladan tut mahallenin bakkalına kadar sorguya çekilecektik insanlar işte herseye mutlaka olumlu yada olumsuz 👊 hayat ne getirir bekleyerek göreceğiz belki yine yasaklar olacak hepten bekleyeceğiz gecen sene gibi Hayırlı vakit ne zamansa ozaman olsun

Keyifli Haftasonları😊
2 yıl flört +1 yıldır sözlülük sevdiğim kişiyle birlikteliğimiz var. 2020 baharında nişan yapacaktık oda korona izin vermedi yazın tam izinler verilmişken yapalım nişanı sonbahardada nikah yaparız diye düşünürken yakin akrabamız koronadan vefat etti yakin çevremizde ağır korona oldular malesef ki yapamadık. Simdi herkes soruyor bizde ne diyeceğiz ne yapacağız belli değil.
Nişan mecburi olmalı aile arasında diyeceğim ama sözde kimseyi çağırmadık nasil olsa nişan yapacağız düşüncesiyle simdi 1.decere akrabalarım ailemde bulunmak istiyorlar bende istiyorum .
Sözlümde nisan ayında nikah tarihi alalım diyor demesine diyorda hala hicbirsey belli değil ki . Aranızda bizimle ayni kararsızlıkta kalan arkadaşlar varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz paylaşır mısınız?
Valla bu tarz zorunluluklar bana saçma geliyor. Ben zamanında nişanı sadece aileyle beraber yaptım. Kendi evimde sakince. Düğün bile istemedim güzel sade bir törenle nikah kıydık eşimle. Bu zorunluluk meselelerini bırakmak lazım artık. Önemli olan insanın sevdiğiyle beraber olması. İnsanlar bu telaşlara o kadar kapılıyor ki keyfini dahi çıkaramıyor. Benim için önemli olan kuracağım yuvaydı çok şükür o yuvada mutluyum da daha ne isterim. Ki şuan covid var zaten daha dikkatli olmak lazım. Üstelik çevrende vefat eden olmuş. Buna rağmen bu ısrar niye anlamadım.

Cahil deme hakkını kim verdi arkadaşım tanımadığın ve ne kadar hassas davrandığımı sen biliyormusun !
Ağır geçirip koranadan ölmüş hala Nişan derdine düşmüş akrabalariniz . Nişan olmazsa olmaz diyen siz..çok şey yazmak isterdim size ama..size en güzel cevap cevap vermemek boşa kürek çekmeyi sevmem..

Back
X