2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evren hocaya mı yoksa Elif hanıma mı düşünüyorsunuz Ben Evren beye gitmek istiyorum çok ilgili işinde iyi Şarda iyi ama o kadar kalabalık oluyorki özel ilgi alaka biraz zor oluyor arada kaldım ben de

Evren hocaya mı yoksa Elif hanıma mı düşünüyorsunuz Ben Evren beye gitmek istiyorum çok ilgili işinde iyi Şarda iyi ama o kadar kalabalık oluyorki özel ilgi alaka biraz zor oluyor arada kaldım ben de
Evren beye gideceğim çünkü o Trabzon Medical parkta da doğum yaptırıyor. Benim ilk bebeğim 31 haftalık doğduğu için doktor ve hastane çok onemli , evren bey işinde iyi gibi duruyor öyle duyumlar aldım bakalım hayırlısı

Merhaba Allah nasip ederse ekim de ben de evladımı kucaklayacağım sat 26.12.2020 yaşım 28 ikinci gebelik ama ilki düşükle sonuçlandı o yüzden ilk diyeyim kalp atışını falan duyana kadar yazmayacaktım kalp atışını geçen hafta duyduk şükür tahmini Doğum tarihi 02.10.2021

Merhaba canım, hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah senle tarihlerimiz aynı, benim de 2 Ekim

Mide ağrısından ölmek üzereyim ama senin müjdene çok sevindiğimden rahatladım bi an. Umarım her şey yolunda gider. Dilerim bütün isteyen arkadaşlarımız da bu duyguyu yaşasın.
Canım diğer gebeliklerinde renin ve ranitap beni kurtarıyordu aklında olsun
Çok tşk ederim hepimizinki inşallah

Çok teskkur ederim benim sat 16 ocakti ben ekimemi geliyorm rabbim nasip ederse inşallah
Diyorum ilk gebeligin oyuzden hiç hesap yapamıyorum nasıl hesaplanir bilmiyorum insan çevredeki biliyor ama kendine gelince bilemiyor
Aynıyız sizinle son adet ve Rabbim nasip ettiyse doğum günü

Ben de Evren beye gitmeyi düşünüyorum orada tanışırız ne güzel imperial ve medikal parkta yaptırıyor sadece biraz fiyatlar fazla ama benim de 3. Gebelik olacağı için ona gitmek istiyorum bakalım

Günaydın herkese bugünde test yapıp eşime sürpriz yaptim ve kan testine gidicem bugün inşallah. Çok mutluyum
Selam çok güzel bir süpriz bende öğrendikten 3 gün sonra eşime mektup yazıp bebeğimizin ağzından birde emzik alıp hediye kutusuna koyup açıklamıştım çok özel bir anda videoya da almıştım ağlamıştı ama ben çok erken öğrendiğim için eşim şuan dert eee ne zaman kalp atışı duyacağız ne zaman göreceğiz demeye başladı keseyi görmeden yapmamak gerekiyormuş demiştim kendime

Dün akşam da tv izliyoruz dedi ki hayatım birde ikiz olurlarsa bir erkek bir kız ben dünyanın en mutlu insanı olurum odalarını bile tasarladım dedi ikiz ne alaka dedim ben içimden öyle geçti dedikeseyi mi gördü 2 tane olduğunu mu fark etti dedim gerçi görsede anlamaz ki dedim hahhaha yarın öğreneceğim inşallah soracağım doktora bu 2.ne burada diye

Ben de Evren beye gitmeyi düşünüyorum orada tanışırız ne güzel imperial ve medikal parkta yaptırıyor sadece biraz fiyatlar fazla ama benim de 3. Gebelik olacağı için ona gitmek istiyorum bakalım
Fiyatları hiç sormadim ben henüz evet geldiğimde tanışırız çok sevinirim sizin bilginiz var mı fiyatlardan

Aynen bende çok erken öğrendim. Yumurtlama mi bildiğim için merak edip yaptım çıktı. 33 günde adet oluyorum normalde adetime 6 gün var ..iğne kullanmam gerek diye erkenden merakla yaptım çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…