Çok şükür canım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin rabbimAynen bende çok erken öğrendim. Yumurtlama mi bildiğim için merak edip yaptım çıktı. 33 günde adet oluyorum normalde adetime 6 gün var ..iğne kullanmam gerek diye erkenden merakla yaptım çıktı çok şükür
Ozellerde testleri tekrarliyorlar malesef..ben hep sabah aç karna verdim tahlili. Ama doktor ne yaptığını biliyordur herhalde.Özel bir hastanenin dahiliye doktoruna gittim saat 4 civariydi randevum saglik ocaginda yapilan testimi gosterdim doğru düzgün bakmadi bile hemen kan testi istedi benim bildigim tsh ya sabah açken bakilmaz mi bana hic guven vermedi ya
BenKizlar kalp atışını duyduk bugün7+5 son adetle uyumlu dedi :) kalp atışını bekleyen herkese inşallah nasıp olur
Hayırlısıyla inşallah duyarsınızBen6. Haftada duyulmadı 2 hafta sonra gel dedi haftaya cumaya randevu aldım artık
Ben şuan beta takibi yapıyorum yani doktorumla wahatsap üzerinden konuşuyorum bgn bidaha yaptıracam bakalım herhalde haftaya cagiri die düşünüyorum peki sizNe zaman gidiceksiniz doktora
Cokk sevindim sağlıkla kavuşun yavrunuzaKizlar kalp atışını duyduk bugün7+5 son adetle uyumlu dedi :) kalp atışını bekleyen herkese inşallah nasıp olur
Ben de 5+5 de gittim duyamadik iki hafta sonra randevu verdi ancak herkesin farklı inşallah duyarsınız canim ama duymasanda sorun değil normal yani bekleyeceğiz sabırlaYarın bende 5+5 im günler geçmiyor randövüm de var bir umut kalp atışı duyarım belki diyorum ama duyamam dimi kızlar erken bu haftalarda duyan oldu mu aranızda
İnşallah canım hepimiz o sesleri duysak da bir nebze olsa rahatlasakCokk sevindim sağlıkla kavuşun yavrunuzadarısı bize artık heyecanla bekliyorum
Ben de 5+5 de gittim duyamadik iki hafta sonra randevu verdi ancak herkesin farklı inşallah duyarsınız canim ama duymasanda sorun değil normal yani bekleyeceğiz sabırla
Güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım hepimiz o sesleri duysak da bir nebze olsa rahatlasakbana göre 5+5 ama dr 6. Haftalard falan diyebilir bakalım göreceğiz
Bende bak kesenin içinde iki tane ışıltı var, ikiz olabili diyorum eşime. Aman kız olmasın kızlar çok süslü. Onların takısı tokası ayakkabısı çantası bitmez. Ben 3ünüze nasıl bakarım sonra diyorDün akşam da tv izliyoruz dedi ki hayatım birde ikiz olurlarsa bir erkek bir kız ben dünyanın en mutlu insanı olurum odalarını bile tasarladım dedi ikiz ne alaka dedim ben içimden öyle geçti dedikeseyi mi gördü 2 tane olduğunu mu fark etti dedim gerçi görsede anlamaz ki dedim hahhaha yarın öğreneceğim inşallah soracağım doktora bu 2.ne burada diye
Canım dün 5te hafif açken içtim, şükür bulantımı geçirdi ama çarpıntı yaptı gibi. O da aç içtiğim için oldu sanırım. Bir dahaki sefere tok içedeğim. Ama bulantım geçti şükür ya. Hâlâ da yok şuan. Sabah kahvaltı yapabildim, karnım doydu şükür. Valla Tokluk hissini unutmuşum ya, üzerine de bir güzel uyudum, durup durup şükrediyorum. Valla dünyalar benim oldu sanki.Bu arada mide bulantın nasıl oldu ilaç iyi geldi mi canım
Maşallah canım darısı bize olsunKizlar kalp atışını duyduk bugün7+5 son adetle uyumlu dedi :) kalp atışını bekleyen herkese inşallah nasıp olur
Testi tekrarlamak istedigini anliyorum da sabah ac karına isteseydi daha icime sinecektiOzellerde testleri tekrarliyorlar malesef..ben hep sabah aç karna verdim tahlili. Ama doktor ne yaptığını biliyordur herhalde.
Ay şükür sevindim canım bulantının geçmesineBende bak kesenin içinde iki tane ışıltı var, ikiz olabili diyorum eşime. Aman kız olmasın kızlar çok süslü. Onların takısı tokası ayakkabısı çantası bitmez. Ben 3ünüze nasıl bakarım sonra diyor
Canım dün 5te hafif açken içtim, şükür bulantımı geçirdi ama çarpıntı yaptı gibi. O da aç içtiğim için oldu sanırım. Bir dahaki sefere tok içedeğim. Ama bulantım geçti şükür ya. Hâlâ da yok şuan. Sabah kahvaltı yapabildim, karnım doydu şükür. Valla Tokluk hissini unutmuşum ya, üzerine de bir güzel uyudum, durup durup şükrediyorum. Valla dünyalar benim oldu sanki.Z Zeynepguness
Maşallah canım darısı bize olsun
Kese görünür belki kalp atışını da vajinal ultrasonla duyabilir belki canımYarın bende 5+5 im günler geçmiyor randövüm de var bir umut kalp atışı duyarım belki diyorum ama duyamam dimi kızlar erken bu haftalarda duyan oldu mu aranızda
Keseyi geçen hafta görmüştük zaten canım peki bebek görünürmü içinde artık bilmediğim için soruyorumKese görünür belki kalp atışını da vajinal ultrasonla duyabilir belki canım
Kalp atışından anlıyorlar bebek olup olmadığını küçük olduğu için anladığım kadarıyla istersen bir hafta sonra git canımKeseyi geçen hafta görmüştük zaten canım peki bebek görünürmü içinde artık bilmediğim için soruyorum
Son adet tarihine göre haftalık hesabın olabilir miAma doktor tam 5 haftalık dedi orda niye öyle yazıyor işte kuzum
Nasıl ilerledi beta değerleriniz ne zaman öğrendiniz ilkBen şuan beta takibi yapıyorum yani doktorumla wahatsap üzerinden konuşuyorum bgn bidaha yaptıracam bakalım herhalde haftaya cagiri die düşünüyorum peki siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?