• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım inan her emzirmeden önce yapıyorum nerdeyse, gazını çıkardığı da çok oluyo ama özellikle geceleri aşırı ıkınıyo, uyuyo ama ıkınıyo yani nasıl oluyo çözemedim
Biliorum cnm seni cok ii anliyorum benimde ayniydi hala ikiniyo ama eskiye gore daha ii. Damla kullaniyo misun

Nurse harveysle metsil kullanıyorum canım, biogia falan mı alsam napsam acaba
Sab simplex öneririm valla ben. Müthiş etkili, bebişim çok rahat ediyor. Sabah 6 akşam 6 damla sab simplex, öğlen de probiyotik veriyorum 6 damla filan. Çoğu zaman gaz masajının yapmayı unutsam bile kendi çıkarıyor gazını

Bugün aşı oldu bebeğim 3 tane içim acıyo resmen bu aşılar huzursuzluk falan bir değişiklik yaptı mı yaptıran var mı
Canım malefes o aşılar ateş ağrı çok yapiyo calpol ver bir çay kaşığı rahatlar ilk oğlumdan biliyorum çok zor

Sab simplex öneririm valla ben. Müthiş etkili, bebişim çok rahat ediyor. Sabah 6 akşam 6 damla sab simplex, öğlen de probiyotik veriyorum 6 damla filan. Çoğu zaman gaz masajının yapmayı unutsam bile kendi çıkarıyor gazını
Canım Sab’ı alıcaktım doktor metsille aynı içeriğe sahip ısrarla diyince almadım ya ama çok öven var onu, nurse bitmek üzere Sab’ı deniyim o zaman ama metsille dönüşümlü olarak kullanılmaz sanırım, bide senin probiyotik neydi Nbl mi?

Ya bende maflor aldım doktora nurse ile beraber olur mu dedim birini kullan dedi ayrıca en güvenilir metsil diğerlerinin içinde ne var belli değil bence metsil kullanın dedi

Nurse harveysle metsil kullanıyorum canım, biogia falan mı alsam napsam acaba
Ben de nurse harveyle biogaia kullaniyorum. Cok memnunum diyemiyorum ne yazikki. Doktor bunlari verdigi icin cesaret edip baska bisey weremiorum. Ama fit&alive markali gasicon damla ve momy bitkisel cayini iciyorum ben. Cok ii geldi bana ve bebise. Bnm gaz cikarmami sagliyo. Denemek isterseniz ben memnun kaldim

Canım Sab’ı alıcaktım doktor metsille aynı içeriğe sahip ısrarla diyince almadım ya ama çok öven var onu, nurse bitmek üzere Sab’ı deniyim o zaman ama metsille dönüşümlü olarak kullanılmaz sanırım, bide senin probiyotik neydi Nbl mi?
Aynı içerikse metsille beraber kullanmak birşey farketmez bence de canım.

Aynen canım nbl probiyotik drop D3 vitaminli. Hem d vitamini de var içinde. Normal sağlık ocağının verdiği vitaminden de 2 damla filan veriyorum dengeliyor.
Kızlar bebeğim az önce fışkırarak kustu çok korktum ilk defa başımıza geldi neden olmuş olabilit
Canım aşırı beslenmiştir, hıçkırık tutmuştur. Sürekli olmuyorsa sıkıntı yok bence.bazen benim kızım da fışkırarak kusuyor.

Canım solgar lesitin diye aratıp benim hikayemi oku, benzerse denemeye değer.
Bende burda arkadaşlara önerdim lesitini, namını duymuştum. Ama insan başına gelince bu tıkanıklık, mastit ne berbat ne acılı bişey olduğunu anca anlıyor. Çok fenayım😢

• Üzgünüm
Reactions: The
Aynı içerikse metsille beraber kullanmak birşey farketmez bence de canım.

Aynen canım nbl probiyotik drop D3 vitaminli. Hem d vitamini de var içinde. Normal sağlık ocağının verdiği vitaminden de 2 damla filan veriyorum dengeliyor.

Canım aşırı beslenmiştir, hıçkırık tutmuştur. Sürekli olmuyorsa sıkıntı yok bence.bazen benim kızım da fışkırarak kusuyor.
Ewt ya çok emdi . Bizimkide ilk kez olunca tedirgin oldum

Bende burda arkadaşlara önerdim lesitini, namını duymuştum. Ama insan başına gelince bu tıkanıklık, mastit ne berbat ne acılı bişey olduğunu anca anlıyor. Çok fenayım😢
Canım esra ertuğrulu izlemistim orda masaj hareketlerini gösteriyodu onu yaptım bende öyle gecdi ama öncesi soğuk uygulma yapıp göğsümü rahatlatmıştım. Benim baya taş gibi olmuştu damla süt gelmiyordu o bayanı izleyince şükür geçti

Canım esra ertuğrulu izlemistim orda masaj hareketlerini gösteriyodu onu yaptım bende öyle gecdi ama öncesi soğuk uygulma yapıp göğsümü rahatlatmıştım. Benim baya taş gibi olmuştu damla süt gelmiyordu o bayanı izleyince şükür geçti

Forumda düğümlenme diye bi konu okudum. Ters emzirme ile açılıyor diyorlar. Kesinlikle normalken bile ara ara böyle emzirilmeli bebek. Denedim hemen makinayla gelmezken biraz süt geldi, bayaa bi rahatlama yaşadım. Dediğin masaja da bakıcam hemen uygularım. Yarına da düzelme olmazsa lesitin alırım artık.

Eklentiler

• 50B48FD5-5F80-4641-A388-97FC571BD1A3.webp
    50B48FD5-5F80-4641-A388-97FC571BD1A3.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 33
Lohusaligim daha geçmediği için Ayetel Kürsi falan okuyamıyorum kuzum işte. Aynen anlattığın gibi oluyor benim de inşallah tekrarlamaz 🤒
Doğru canım onu unutmuşum ya birileri sana okusun rica et 🥰🤗
Kızlar bebeği benimkine yakın olan ya da olmayan anneler, bebişiniz parmak emiyor mu? Benim kız 3-4 gündür elini ağzına sokuyor,parmaklarını emiyor şapur şupur😆 elini çekince de kızıyor geri emmeye başlıyor 😆 erken değil mi ya el parmak emmek için? 🙈
Benim ki senden bi 3 4 gün sonra heralde canım elini falan emiyor benim ki hata öyle hoşuma gidior ben elini ağzına götürüyorum benim bide hep salyalı 😂😂erken merkez ben bu çocuklardan artık birşey anlamdim çok yoruluyorum 😂
Gaziantepteki cani babanın 3 aylık bebeğini dövdüğü videoyu gördüm görmez olaydım ciğerim yandı😔
Ona hep bedia edicem rabim affetsin ama yüreğim dayanmıyor o çocuğun sesi hala kulaklarımda rabim o merhametsize merhamet etme sen 😭
Okadar çok ağladım ki. İnanamadım, insan görünümlü hayvan o adam.
Hayvan deme kız o bi zebani o bi mahlukat geçen bi maymun videosu gördüm bebeğini emziriyor bide öpüyor o kadar güzel ama o bi hayvan bile olmamazz☹

Sut olsun diye gun icerisinde 3 lt su iciyorum. Ayva hosafi ictim. Dereotu tahin helvasi yedim. Kasar yapan var diye kuymak yedim bol kasar yedim. Rezene ictim. Cok dolu gibiydi 4 veya 5 cc sut cikti. Tum keyfim moralim kacti

Forumda düğümlenme diye bi konu okudum. Ters emzirme ile açılıyor diyorlar. Kesinlikle normalken bile ara ara böyle emzirilmeli bebek. Denedim hemen makinayla gelmezken biraz süt geldi, bayaa bi rahatlama yaşadım. Dediğin masaja da bakıcam hemen uygularım. Yarına da düzelme olmazsa lesitin alırım artık.
Ben o zamanlar tersten yapamadim bebek çok küçüktü. Ama o dediğim masaj iglestirdi

Back
X