Ben hiç duymadım canım nedir oMerhaba kızlar, 10. hafta civarı fetal DNA testi yaptırılıyor duymuşsunuzdur, benim arkadaşlarımdan yaptıran çok oldu. Sizlerde testi düşünen var mı?
Canım tarama testlerinde risk görülürse yapılan test değil miydi o yanlış bilmiyorsam?Merhaba kızlar, 10. hafta civarı fetal DNA testi yaptırılıyor duymuşsunuzdur, benim arkadaşlarımdan yaptıran çok oldu. Sizlerde testi düşünen var mı?
Transferin 12.gunu 03.subat 174.9. 05 Şubat 544.9. 09 subat 967.4. 11 subat 1.866 17 Şubat 2.195(bu ayrı bir hastahanede) 18 Şubat 2.246(son tahlilde aynı hastahanede)8.haftada kese kendiliğinden düştü. Sizin ne durumda kan değerleriniz
Merhaba kızlar, 10. hafta civarı fetal DNA testi yaptırılıyor duymuşsunuzdur, benim arkadaşlarımdan yaptıran çok oldu. Sizlerde testi düşünen var mı?
Canım tarama testlerinde risk görülürse yapılan test değil miydi o yanlış bilmiyorsam?
Merhaba herkese. ben 5+5 teyim sat a göre. Fakat henüz doktora gitmedim. Biraz yorumları okudum. Bu günlerde gidenler genelde keseyi ya görüyor ya da görmüyor. Doktorlar 10 gün sonra gelin filan diyorlar bebeği görebilmek icin. Ben de bu sebeple haftaya gideyim diyorum. Bu sıralar hastane ortamında cok fazla bulunmamak adina.
Ne dersiniz?
Bende 5+5 im canım ilk defa bugün gittim . Haftasıyla uyumlu kese 5+4 ,yolc saç oluşmuş sağlıklı bi gebelik dedi darısı sizeMerhaba herkese. ben 5+5 teyim sat a göre. Fakat henüz doktora gitmedim. Biraz yorumları okudum. Bu günlerde gidenler genelde keseyi ya görüyor ya da görmüyor. Doktorlar 10 gün sonra gelin filan diyorlar bebeği görebilmek icin. Ben de bu sebeple haftaya gideyim diyorum. Bu sıralar hastane ortamında cok fazla bulunmamak adina.
Ne dersiniz?
Ya işte işin ilginç yanı, hiç belirti olmadığında insan yine rahat olamıyor. Acaba bir terslik mi var diye düşünüyor. Annelik işte :). Bulansa bir sorun bulanmasa bir sorun. İlk gebeliğimde bebeğin hareketlerini hissettikten sonra kendimi daha rahat hissetmiştim. Varlığını haber veriyordu, midem yanıyor mu başım dönüyor mu diye düşünmüyordum. Bu zamana kadar iyi geldik kızlar. Biraz daha dişimizi sıkalımNazar değdirmeyin benim çoğu arkadaşım öyle geçirdi. Bu çok güzel bişey keyfini çıkarın
Rica ederimÇok çok teşekkür ederim değerli tavsiyen için, mutlaka gideceğim. Haber veririmumarım bi sorun yaşamayız
Insallah amin. çok teşekkürlerAynıyızBen de önümüzdeki haftaya aldım ilk randevuyu, hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırız.
Cok teşekkürlerBende 5+5 im canım ilk defa bugün gittim . Haftasıyla uyumlu kese 5+4 ,yolc saç oluşmuş sağlıklı bi gebelik dedi darısı sizeilerleyen haftalarda da kalp sesini duymak nasip olur umarım
Nasıl yani daha çok erken. En erken 12. Haftada cinsiyet belli olur . Ben Çin takviminde çıkan cinsiyeti söylemiştimBelli oldumu cinsiyetiniz
Biraz ekmek içi koyabilirsiniz kokuyu alırKızlar merhaba bugün herşey burnuma iğrenç kokuyor.
Buzdolabımı baştan aşşağıya temizledim çamaşır suyuyla ama hala tuhaf bir koku geliyor burnuma kötü olan herşeyi atmama rağmen.
Bi çözüm biliyomusunuz? İçine ne koyarsak kokuyu alır acaba
Ya çok teşekkür ederim hemen denicemBiraz ekmek içi koyabilirsiniz kokuyu alır
Yok değil, tarama testlerinden önce yapılan bir kan testi bu.Canım tarama testlerinde risk görülürse yapılan test değil miydi o yanlış bilmiyorsam?
Anneden kan alınarak bebeğin DNA’sının incelendiği ve güvenilirlik oranı çok yüksek bir testmiş canım ama numuneler yurtdışına gönderildiği için biraz pahalı.Ben hiç duymadım canım nedir o
Zorunlu değil sanırım dimi, isteğe bağlı.Yok değil, tarama testlerinden önce yapılan bir kan testi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?