2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızlar bugün 5+3 oldum. Hâlâ daha doğru düzgün belirtim yok korkuyorum. Ve bugün her yerim dökülüyor başım ağrıyor hasta olcak bir şey yapmadım dışarı çıkmadım normal midir

8.haftada kese kendiliğinden düştü. Sizin ne durumda kan değerleriniz
Transferin 12.gunu 03.subat 174.9. 05 Şubat 544.9. 09 subat 967.4. 11 subat 1.866 17 Şubat 2.195(bu ayrı bir hastahanede) 18 Şubat 2.246(son tahlilde aynı hastahanede)

Merhaba herkese. ben 5+5 teyim sat a göre. Fakat henüz doktora gitmedim. Biraz yorumları okudum. Bu günlerde gidenler genelde keseyi ya görüyor ya da görmüyor. Doktorlar 10 gün sonra gelin filan diyorlar bebeği görebilmek icin. Ben de bu sebeple haftaya gideyim diyorum. Bu sıralar hastane ortamında cok fazla bulunmamak adina.
Ne dersiniz?

Merhaba kızlar, 10. hafta civarı fetal DNA testi yaptırılıyor duymuşsunuzdur, benim arkadaşlarımdan yaptıran çok oldu. Sizlerde testi düşünen var mı?

10. Haftaya gelindiğinde önceliğim bu test. Oğlumda yaptırmıştım. 10+5 te almıştım sonucu çabucak. Cinsiyetini de çok erken öğrenmiştim. Ama Türkiye’de laboratuvar olmadığından yurtdışına yollayacaklar sonuçlar 1 hafta - 10 gün sürüyormuş.

4300 ₺ gibi bir fiyat verdiler İzmir’de..

Canım tarama testlerinde risk görülürse yapılan test değil miydi o yanlış bilmiyorsam?

Tarama testleri daha sonra yapılıyor.

Bu , bir tüp kanla bakıldığı için 10. Hafta gibi erken bir sürede, çok önemli.

Prenatal test diye aratırsanız , bir sürü bilgi alabilirsiniz.

Aynıyız Ben de önümüzdeki haftaya aldım ilk randevuyu, hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırız.

Bende 5+5 im canım ilk defa bugün gittim . Haftasıyla uyumlu kese 5+4 ,yolc saç oluşmuş sağlıklı bi gebelik dedi darısı size ilerleyen haftalarda da kalp sesini duymak nasip olur umarım

Nazar değdirmeyin benim çoğu arkadaşım öyle geçirdi. Bu çok güzel bişey keyfini çıkarın
Ya işte işin ilginç yanı, hiç belirti olmadığında insan yine rahat olamıyor. Acaba bir terslik mi var diye düşünüyor. Annelik işte :). Bulansa bir sorun bulanmasa bir sorun. İlk gebeliğimde bebeğin hareketlerini hissettikten sonra kendimi daha rahat hissetmiştim. Varlığını haber veriyordu, midem yanıyor mu başım dönüyor mu diye düşünmüyordum. Bu zamana kadar iyi geldik kızlar. Biraz daha dişimizi sıkalım

Kızlar merhaba bugün herşey burnuma iğrenç kokuyor.
Buzdolabımı baştan aşşağıya temizledim çamaşır suyuyla ama hala tuhaf bir koku geliyor burnuma kötü olan herşeyi atmama rağmen.
Bi çözüm biliyomusunuz? İçine ne koyarsak kokuyu alır acaba

Biraz ekmek içi koyabilirsiniz kokuyu alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…