2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Peki bir tek özellerde mi yaptırılıyo istanbulda nerde yapılıyor acaba
Benim bildiğim kadarıyla şöyle; doktorunuz size bir broşür veriyor ve orada bu testi yapan yerlerin numarası var, devlet hastanesi değil bunlar özel laboratuvarlar, oradaki numaraları arıyor ve kan veriyorsunuz. Sonra kan örneğiniz incelenmek üzere laboratuvara gönderiliyor, bu laboratuvarlar genelde yurtdışında, mesela benim arkadaşımınki Fransa’ya gitti ama tek tük Türkiye’de de varmış sanırım. Sonuçlar bir hafta on gün sonra geliyor. Fiyatları 3500-4500 civarı.

Bı test bazı genetik bozuklukları ortaya çıkarıyor . Trizomi down sendrom gibi . 2016 ekim doğumlu kızıma 11. Haftada yaptırdık biz. İnsanı rahatlatıyor kısmen
Anneden alınan kan ile bakılıyor değil mi bu test kaç TL ödemiştiniz o zaman hatırlıyor musunuz

Kullan bence canım benim lekelenmelerim hala devam ediyor hem iğne hem progestan kullanıyorum henüz kalp atışını duymadım benimde daha önce boş gebeliğim var tedirgin oluyorum lekelenme olduğu için ihmal etme istersen

Selam kızlar tüp bebek ile hamileyim bugün 5+6 olduk Çarşamba kalp atışı için gideceğim inş o zaman 6+1 oluyor umarım duyurulur hafif kahverengi lekelenme oluyor çok zor bi süreç
Dr a göre bende 5+6 dayim su an geçen hafta çarşamba gitmiştim martta gidicem bende kalp atışı için 7+1 olucam lekelenmelerim benimde ara ara oluyor kistte var ondan mi başka bir şeyden mi bilmiyorum bekleyiş zor cidden ama üzme kendini inşallah duyacaksın minik kalbini canım

Beni de listeye ekler misin ?
Sat:23.01.2021
İkinci çocuk
Tahmini doğum tarihi : 30.10.2021

Anneden alınan kan ile bakılıyor değil mi bu test kaç TL ödemiştiniz o zaman hatırlıyor musunuz
Evet anneden kan alınıyor . Ozaman Amerika’ya gönderilmişti ama duanda Türkiye de bakılabiliyor. Ben 2016 yılında 1000 dolar ödemiştim

Peki bir tek özellerde mi yaptırılıyo istanbulda nerde yapılıyor acaba
Ben Caddebostan’da bi merkezde yaptırmıştım . Ama özel hastanelerin bircogunda yapılıyor artık

Kızlar benim de bir sorum olacak . Kan testi sonucum 430 larda çıktı biraz düşük geldi bana ? Sizinkiler nasıldı

Merhaba güzel anneler Henüz doktora gitmedim. İlk hamileliğimde erken gitmiştim sonra beklemesi çok zor oluyor. Biraz daha ilerlesin o zaman gideceğim. Folik asit için Regenesis Max kullanıyorum. Siz hangi ilaçları aldınız doktor folik asit haricinde ilaç verdi mi acaba

Fazla artmamis ki canım olması gerektiği gibi artmış 2 kat yani. 4000 beta da normalde kese gözükür ben 3000lerdeyken görmüştüm
Anladım, teşekkürler. Bugün tekrar test yapıldı değerim 6.700 çıktı. Yine keseyi göremediler. Dış gebelikten şuphelendiler ama değer arttığı için müdahale edilmedi. Perşembe günü tekrar test yapılacak bekliyorum.

Gerçekten beklemesi çok skıntı. Kese görüyorsun yolk sac görünüyor sonra sonra kalp atışı . Ben de söz vermiştim kendime geç gideceğime ama dayanamayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…