2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yogurt mayalayayım en iyisi

Bende peyniri suda tuzunu aldım onuda yemedi

Çok meşakatli bu ek gıda işi anlaşılan
Biraz öyle ama yeyince insan inan çok mutlu oluyo o meşakkat falan kalmıyo bugün akşam görümceme gittim bi prasa yemeği yedi görmen lazım vermeyince çığırıyo öyle de mutlu oluyo insan yiyince

Ahh kıyamam valla hep aynıyız bu bebişler büyücek ama bizde bayaa bi büyücez onlarla

Biraz öyle ama yeyince insan inan çok mutlu oluyo o meşakkat falan kalmıyo bugün akşam görümceme gittim bi prasa yemeği yedi görmen lazım vermeyince çığırıyo öyle de mutlu oluyo insan yiyince
Kız pırasayı Nasıl yedi

Kız pırasayı Nasıl yedi
Hani yemeğini yaparken beyaz ve yeşil kısımları oluyo ya canım, piştiğinde o yeşil kısım daha ezilmesi zor, ama beyaz kısmın o yuvarlak yuvarlak iç içe ya onun en iç kısımlarını parmağımla ezip verdim çatal bile değil yani, havuçta vardı içinde onuda aynı şekil parmakla ezip verdim gayet büyük ama yumşak nasıl yedi bir gör biz sofradayken bize bakıp mıyıklıyodu bende ben onun derdini anladım dedim aldım kucağıma bir ver iki ver derken çocuk vermeyince bağırmaya başladı,birde yeni emdiği halde beni şaşırtıyo oğlum maşallah subhanallah

Bu dünyada en kıymetli olan sen ve evlatlarınsın. Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyip oğlun neyle mutlu olacaksa onu yapıcaksın. Yıllardır hizmet etmişsin zaten, bikerede oğlun sebebiyle hizmet et yapıcak bişi yok ben çocuklara hiç dayanamıyorum.
Allah seni güldürdün beni peki dökerken ağlamıyormu
Mızmızlanıyor ama ağlamıyor şükür. Ben çok sert seviyorum bebişi. Kardeşlerim benden beter, her seferinde çocuk kusuyor dayanamıyor sallamalarına öyle çıtkırıldım bebek bana göre değil.

Sütten geçmiyor allahtan.
Sütten geçmiyorsa geçme şansı çok yüksek. Arkadaşımın bebeği 10. Ayda yumurta için diyet açtılar. Ki ek gıdaya geçtiğinde bilmeden verdi çocuk baya kabardı. Doktor da anne sütünden geçmiyorsa genelde 1 yaşta geçmesini bekliyoruz demişti.

Arkadaşlarınızı çağırsanız.
Zaten bir şekilde senden hep hizmet bekliyorlar.
Bir pasta yaptırırsınız.
Yanına da kurabiye alın. Sende evde bi börek sar. Tamam yeter.
Şu gün gelin gelirken hediye onların sorumluluğu siz bir şey demeyin.

Masallah. Bende yarın pırasa yapım bari belki yer

Ben de direkt dokuyorum. Kizim simdi basina dokc3m diyorum dokuyorum. Aglamiyo masalah

Ben de direkt dokuyorum. Kizim simdi basina dokc3m diyorum dokuyorum. Aglamiyo masalah
Masallah canım .Benim bebek hiç banyo yapmayı sevmiyor. İlk dogdugu zaman eşim bırakmıyordu yapım. Hasta olur diye dırdır edip duruyordu şimdi çocuk hiç sevmiyor o yokken tek basımada yapamıyordum valla inş benimkide sever. Şansım hiç yaver gitmiyor ne yemeği seviyor ne banyo yapmayı

Ya kızlar mama sandalyesinde kimi en ucuzunu basitini al diyor kimi de özellikli olanları, çok kararsız kaldım. Sizinkiler nasıl, hangisini tavsiye edersiniz?

Ya kızlar mama sandalyesinde kimi en ucuzunu basitini al diyor kimi de özellikli olanları, çok kararsız kaldım. Sizinkiler nasıl, hangisini tavsiye edersiniz?
Orta halli birsey al cok önemli değil yiyen bebek her türlü yiyor bu ikeanınkilere cok iyi diyolar

GeminiWoman matmazel34
Tesekkur ederim kizlar.
Peki anne sutu neden oyle oluyor ki acaba ayni seyden bahsediyoruz degilmi boyle kucuk kucuk yuvarlak beyaz oluşumlar.
Ben ayni seyden bahsettiğimizi düşünüyorum kuzum istersen fotoğraf paylaşabilirsin özelden. Havuca gelince bende dün corbada vermistim rende seklinde oldugu gibi cikmis yine

Ya ben ucuz bir şeyi denetim hiç keyifli oturmadı. Babannesi pahalı bir şeye oturttu bayıldı kalkmak istemedi bile. Onu alacaktı ben de o kadar para vermek istemedim. İkinci el joie alacaktım tam, eltim de varmış vermemiş yeğenimizinki gelecek bayramda inşallah.
Önemli olan güvenliği bence öyle devrilmeye müsait olmamalı yapısı.

Joie gerçekten güzel Zeyno sadece biraz ağır vede yer kaplıyor mutfağın küçükse zor olur ama onun dışında rahat düşme riski yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…