2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hic anpatcak gucum yok cnm

Gönlüne ferahlık versin Allah.
Bebeğinle mutlu huzurlu günler yaşayasın inşallah.
En azından güzel bir mesleğin var.
Durum, sorun her ne olursa olsun.
Etrafındakilere anlatmak istemeyebilirsin ama süreci geciktirmeden bir kaç seans dahi olsa psikolojik destek al.

Alicam ins ama daha sonra simdi hic konusmak istemiyorum

Calisiyorum memur muhendisim.

Saolasin cnm. Gecicek bugunlerde
Kendi ayakların üzerinde durabileceğin için çok çok mutlu oldum
Kendin için en iyi olana karar vermeye çalış. Sen mutlu olursan bebeğini mutlu büyütebilirsin. Acil durumda oksijen maskesini ilk kendine takmalısın unutma.
Yeni boşanan bi arkadaşım ailesinin yanına yerleşti direk. Sonra çok pişman oldu keşke ayrı bi evim olsaydı, böyle mutlu değilim dedi. Aklının bi köşesinde olsun

Aracilik durum kalmadi artik krediyle ev almistik yarisini istiyo. Yurt disina gitcekmis
Hayırlısı böyleymiş canım, Allah sana bu süreçte kolaylık, gönlüne de ferahlık versin. Bu dönemi atlattıktan sonra her şey sen ve bebeğin için çok daha güzel olacak inşallah

Cok tesekkur ederim iyi geldi mesajin
Hayırlısı böyleymiş canım, Allah sana bu süreçte kolaylık, gönlüne de ferahlık versin. Bu dönemi atlattıktan sonra her şey sen ve bebeğin için çok daha güzel olacak inşallah
Ins cnm. Cok tesekkurler

Şahane yazmışsınız elinize sağlık cok şükür ki yeşil kaka ve bazen mukuslu olması dışında Baska hiçbir yan etki yoktu. Dediğiniz gibi kendiliğinden tolere edebiliyor büyüdükçe. Küçükken sindirememesi normal zaten.. Ben de öyle sıkı Bi diyete girmedim hiç aksine az az yemeye özen gösterdim cok da hassas olmasın ilerde hiç tüketemez diye alıştırmak istedim bünyesini. Çok da faydalı oldu normal her şeyi yiyordum zaten sadece emin olmak için bikaç hafta kesmiştim ve küçüktü o zamanlar zorlanıyordu kıyamıyordum. Şuan da 6 ay olmamıza 5 gün var ve her şeyi normal yiyorum. Sadece mesela Bi gün sütlü tatlı yogurt vs cok abartırsam o zaman biraz gazlanıyor - ki ben de rahatsız oluyorum sindiremiyorum - benim de laktoza hassasiyeti var biraz. Ciddi düzeyde degil ama zor hazmediyorum evlenmeden de böyleydim. Dediğim gibi sadece biraz zorlanıyor masajla yapıyor kakasını ciddi Bi rahatsızlık vermiyor Allahtan. Ben de uma sorduktan sonra hiçb kan aldırma alerji testine falan götürmedim. Öyle kakada kan vs büyük etkiler olmadıgı için. Dediğiniz gibi de geçiyor kendiliğinden. Ek gıda tadımında süt ürünleri vermedim daha cok minik yogurt denettim. Biraz zorladı. O yüzden yorvur vs vermicem şimdilik. Genel olarak şuan gayet iyiyiz maşallah kilo vs hiç sorun yok yoktu zaten. Allah hepsine saglık versin miniklerimizin benim de uzun oldu biraz :))

Kizlar birsey soracagim ya benim bebisimin burnu doluyor nasil diyim kuru sekilde biraz garip oldu ama hasta degil ama burun pisligi oluyor burnunda sert ve koyu renkli

Merhaba canım
Haslanmıs patates haslanmış kereviz olgunlasmıs avokado yeşil kabak yoğurt yumurta sarısı ev yapımı lor peyniri bal kabağı brokoli seklnde devam edebilirsin fikir olsun
Teşekkür ederim pek giremiyorum anca okudum şimdilik havuç tatlı patates kabak ve elma püresi denedik, bakalım yavas Yavas ilerliyorum

Laktoz intolaransini doktor alerji testiyle mi tespit etti acaba? Ben de suphelendim mukuslu kakadan dolayi. Diyet yaptim ama degisen bisey olmadi
Ben araştırdım biraz. Mukuslu kaka ın süt ürünleriyle orantılı oldugunu görünce Dr uma anlattım o da evet dedi onayladı ama gidip kan verdirip alerji testi yapabilirsin emin olmak için dedi ama ben gitmedim cocuk küçücük istemedim acıkcası kan vermesini. Çok ciddi degildi cok şükür. Sadece ben sütlü yiyince zorlanıyodu ve yeşil mukuslu kaka yapıyodu kan falan yoktu cok şükür. Süt ürünü yemeyince geçiyordu. Senin geçmiypsa6demek sütle alakası yok. Cok emzirme de yeşil yapıyo ön sütü cok içerse ya da. Atak dönemi hep etmiyorlar ya o zamanlar genelde yeşil oluyo. Veya sen üşütürsen de yeşil oluyo

Kizlar birsey soracagim ya benim bebisimin burnu doluyor nasil diyim kuru sekilde biraz garip oldu ama hasta degil ama burun pisligi oluyor burnunda sert ve koyu renkli
Benim oğlanda da oluyor doktor normal dedi. Odadaki sıcaklık fazla nem az olabilir mi acaba? Nem oranı düşünce daha çok sümük olduğunu farkettim ben.

Süt, peynir, yoğurt,kremalı pastalar vs...
Azami düzeyde dikkat etmek gerekiyor.
Kısa zaman geçer sadece laktoz hassasiyeti varsa. Direk 6 ay demek ne kadar mümkün bilmiyorum ama 7-8 şerde geçiyor.
Evet normal kahvaltı vs yaotıgım da tolere ediyor artık küçükken sindirmede zorlanıyodu şuan 6 aylık olucaz 5 gün sonra. Çok etkilenmiyor. Sadece süt ürününü abartırsam biraz gazlanıyor. O da zaten ben de hazmedemiyorum asırı tuketirsem. Sorun yok şuan tamamen itti diyemem ama bikaç aya iyice bünyesi alışır dediğin gibi

Benim oğlanda da oluyor doktor normal dedi. Odadaki sıcaklık fazla nem az olabilir mi acaba? Nem oranı düşünce daha çok sümük olduğunu farkettim ben.
Evet kuru havada öyle oluyor, hava buhar makinesi veya peteklere su koyun

Selam güzel annişleer nasılsınız? Bebişler nasıllar valla cok hızlı büyüyolar maşallah hepsine bu sefer kendimle alakalı bişey sorucam 6 aylık olucaz 5 gün sonra regl olmadım daha. Bi sene bile olmayan varmış tamam biliyorum da. Regl agrısı yasıyorum 2 aydır 4 5 gün bel ve kasık. Yani regl iken nasıl agrım varsa öyle işte herkes tanır o agrısını. Spiral taktırdım dogumdan 3 buçuk ay sonra Polikistik over sendromu vardı hatta sezeryanda kistlerim temizlenmişti. Acaba yine yumurtalar atılamayıp kist olma ihtimali var mı? Dr um şehirdışında. Randevu alıcam aynı şeyi yaşayan var mı? Pco olmasa da o agrıyı yaşayan?

Nem orani 45 50 arasi termometremizdeki adam da gulumsuyor ama :)
Bu sefer aldirmiyor alamiyorum etrafta pis cocuk diiicekler cocumaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…