2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canim beni dahiliye doktoruna gonderdi doktorum. Dahiliye doktoru evdeki cihazlar herzaman fazla gosterir ama biz ortalamasini biliyoruz. Cogunda hata payi cok yuksek dedi. Bana sadece abbott, roche veya bayer marka cihaz alicaksin dedi. Evdeki cihazla olctugumde 117 cikmisti kesin hatali demistim cunku genelde benimde aclik kan sekerim 70 80 cikar. Dedigi gibi roche aldim aclik sekerimi olctgumde 80 cikti. Tokluk olcmustum roche accu check marka ile 94 cikan toklugum, lifecheck in bi modeliyle 106 cikmisti.
.
Ay canım nasıl içimi rahatlattın anlatamam, yani ben de nasılsa birkaç gün ölçücem diye eşimin ailesinden aldım makineyi ama markası hiç bilmediğim bir marka ve ölçümlerim de tuhaf gerçekten. İnşallah dediğin gibidir, doktorla bunu da paylaşıcam canım çok teşekkür ederim 😍😍

Kızlar merhaba ,
Ben başladım hazırlıklara .Eşim de ben de şimdi tatildeyiz .Evi boyadık .Odaların yerlerini bebeğimize göre ayarladık Park beşik ,karyola ,araba ,salıncak gibi büyük ürünleri aldım.Ablamdan ve arkadaşımdan gelen bebek ürünlerini yıkadım ütüledim hurçlara kaldırdım .ilerleyen süreçte eşim işe başlayacak ağustosta ben de evde tek kalmamak için annemde olacağım o yüzden birlikte yapabildiğimiz her şeyi yapmaya çalışıyoruz .Ne kadar çok ihtiyaç var ve her şey çok pahalı .🙈
Aynen canim ya herşey çok pahalı ben liste yaptım aldıklarimin üstünü çiziyorum çokta fazla bir şey almayı düşünmüyorum çabucak büyüyo kaliyo hepsi şuan benimde sadece bebeğin bakım ürünleri kaldı hangi marka alacağıma halen karar veremiyorjm

Ne güzel yapmışsınız canım, ben de odasına bir şifonyer alacağım aslında büyük eşya olarak onu da bayramdan sonraya bıraktım. Geri kalan çoğu eşyası annemlerde, annem yıkayıp getirecek bana yerleştirmesi kalacak 😅 Göğüs pompası, gecelik, bakım ürünleri gibi ıvır zıvır şeyleri kaldı onları da artık yavaş yavaş toparlayacağım, son aya hiçbir şey bırakmak istemiyorum. Ve evet gerçekten her şey çok pahalı maalesef o yüzden bazı şeyleri gerçekten sonra ihtiyacım çıkarsa almaya karar verdim.
Canım göğüs pompası manuelmi düşünüyorsun . Oğlumda wee manuel olanı almıştım baya işime yaramıştı

Ufak tefek eksikliklerin disinda bende tamamladim bebek alisverisini yikayip utileyip hurca kaldirdim agustos gbi yerlestirip hastane cantasi hazirlamayo dusunuyorum

Kızlar ya son bir saattir afedersiniz vajinam ağrıyor. Yani tam yerini tarif edemiyorum ama şeyimin sağ alt tarafından bacağıma doğru uzanan bir ağrı . Neden olur ki ya 😟

Ay canım nasıl içimi rahatlattın anlatamam, yani ben de nasılsa birkaç gün ölçücem diye eşimin ailesinden aldım makineyi ama markası hiç bilmediğim bir marka ve ölçümlerim de tuhaf gerçekten. İnşallah dediğin gibidir, doktorla bunu da paylaşıcam canım çok teşekkür ederim 😍😍
Insallah seninkide oyledir canim ama annemde de denedik. Benim cihazimda annemin tokluk kan sekeri 124 cikarken kendi farkli marka cihaz da 167 gibi cikti. Max 30 sn icinde.
Makinenin kalibrasyonu, o olcum striblerinin kutu acilma suresi ile alakali bile olabiliyormus.

Kızlar ya son bir saattir afedersiniz vajinam ağrıyor. Yani tam yerini tarif edemiyorum ama şeyimin sağ alt tarafından bacağıma doğru uzanan bir ağrı . Neden olur ki ya 😟
Varismi var acaba canım bi bak aynadan istersen. Benimde çok ağrı oluyordu bir baktım varistenmis

Canım göğüs pompası manuelmi düşünüyorsun . Oğlumda wee manuel olanı almıştım baya işime yaramıştı
Canım elektrikli olanlardan düşünüyordum daha kolay olur herhalde diye. Açıkçası pompalar hakkında daha o kadar fikrim yok. Arkadaşımın sütü başta gelmiyordu o da pompayla sağa sağa getirmiş, Mamajoo markanınmış onunki de. Manuel mi elektrikli mi almak gerek bilmiyorum daha karar veremedim. Bebek doğduktan sonra istifa edeceğim zaten genelde evde olacağım elektrikliye gerek olur mu bilemedim o yüzden.

Son zamanlarda stres yaptın mı canım, bana o bir kere oldu (İnsan gerçekten tam tarif edemiyor yerini), o gün de işyerinde çok stres olmuştum uyuyunca geçmişti, belki öyle bir şeydir.

Insallah seninkide oyledir canim ama annemde de denedik. Benim cihazimda annemin tokluk kan sekeri 124 cikarken kendi farkli marka cihaz da 167 gibi cikti. Max 30 sn icinde.
Makinenin kalibrasyonu, o olcum striblerinin kutu acilma suresi ile alakali bile olabiliyormus.

Senin dediğin markaya bakıcam ben de canım yarın, sonuçta illa evde bulunması lazım olan bir şey. Bir de onunla ölçüp öyle yollarım olmadı doktora. 🌸

Varismi var acaba canım bi bak aynadan istersen. Benimde çok ağrı oluyordu bir baktım varistenmis
Yok canım ya varis falan yok da bebeğim hep aynı yeri tekmeliyor bugün sabahtan beri. Vurdukça oram sızlıyor. 😐 bi de poposu asagidaymis herhalde baskı yapıyor aynı yere

Canım elektrikli olanlardan düşünüyordum daha kolay olur herhalde diye. Açıkçası pompalar hakkında daha o kadar fikrim yok. Arkadaşımın sütü başta gelmiyordu o da pompayla sağa sağa getirmiş, Mamajoo markanınmış onunki de. Manuel mi elektrikli mi almak gerek bilmiyorum daha karar veremedim. Bebek doğduktan sonra istifa edeceğim zaten genelde evde olacağım elektrikliye gerek olur mu bilemedim o yüzden.

Son zamanlarda stres yaptın mı canım, bana o bir kere oldu (İnsan gerçekten tam tarif edemiyor yerini), o gün de işyerinde çok stres olmuştum uyuyunca geçmişti, belki öyle bir şeydir.

Senin dediğin markaya bakıcam ben de canım yarın, sonuçta illa evde bulunması lazım olan bir şey. Bir de onunla ölçüp öyle yollarım olmadı doktora. 🌸
Benim oğlum ilk 3 ay emmemisti 😥 süt sağma pompası çok işime yaramıştı şimdi gene alcam emsede dursun bazen bir yere gidersem sağar birakirim

Doğrusu evet bugün eşimle saçma sapan bir şey yüzünden tartıştım, bı de sinirlerim çok gergin ya ağladım. Hiç kendimi tutamıyorum hamileliğimden beri iyice sulu gözlü oldum. Yatınca geçiyor ama ayağa kalktikca devam ediyor, bebek de ısrarla orayı tekmeliyor bilmiyorum artık 😁

Ben de roche accu check aldım, memnunum, bence doğru ölçüyor, ama çoğu cihazın doğru ölçmediğini duymuştum

Yok canım ya varis falan yok da bebeğim hep aynı yeri tekmeliyor bugün sabahtan beri. Vurdukça oram sızlıyor. 😐 bi de poposu asagidaymis herhalde baskı yapıyor aynı yere
muhtemelen baskıdandr canım
Birde rahim kasları gerıldıgıi için vajına agrıları olabılir yazıyodu
İçini ferah tut🥰 buyume agrısıdır
Ve sakin kalmaya calıs☺️Biliyorum zor ama 🙈
Minnaklar için değer ♥️

• Beğen
Reactions: The
Hayırlısı ile sağlıklı doğdun inşallah canım 😁🤲🙏bende eylülü n son haftalarında doğurabilitim seseryend en dolayı kaçıncı haftada yaparlar Almanya bilemiyorum
Amin inşallah canım vaktinde gelirler inşallah erken riski yoksa 39 olabilir

Back
X