2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen canım kimseden hayır beklememak lazım iyi ders oldu bize kendileri gaza getiriyor insanı bekletiyor sonrada almıyorlar konusacsk yüzleri bahaneleri yok
Acaba bebeğin yan mi durmuş o mu vuruyor yada dayanmış o koseye acıtıyor olabilr
Aşağıda mi vende bilmiyorum safta hangi tsrafta di olmasın apandis safra Allah korusun da

Böbrek ağrısı olabılır mı canım?
Hiç bilmiyorum canım ne ağrısı olduğunu öyle sürekli değil .Ara ara giriyor .Muhtemelen bebek diye düşünüyorum .Artarsa gidicem .Umarım tekrarlamaz

Ya zaten sorun surda. Benim şahsi olarak bir beklentim yok. Bebis bizim bebegimiz en guzelini en iyisini zaten biz yapariz. Yeterki Allah kimseye muhtac etmesin. Konu komsu akraba yaninda onu yaptim bunu alalim bunu da yapalim diyip insanlara kendini cok ilgili ve herseyi aliyor yapiyor gibi gosterip yapmamasi.
Mesela benim daha once 3 gebelkk kaybim oldu.
Tanidigi birilerine mana buluyordu o gelin o kadar bebek kaybetti kaynana hic bir isini yapivermedi vs diye. Bende ayni sekilde kaybettim ancak kendi de yapmadi. 34 haftalik hamileligimde sadece bir defa camlarimi sildi. Onda da tum akrabalarina anlatmis. Gecen bir ortam da ..... halam aradi da cok yorulmus. Senin evini temizlemis dediler sonra ben yapcamda istemiyor a getiriyor. Ama 2 dk oturmaya gelse bile sagda solda ne varsa inceleyip etrafi suzuyor surekli bu seferde gozu surekli ustumde gibi hissettigim icin rahatsiz oluyorum. Birde cocugun kiyafetlerini yer bezi yapmayi planladigi icin

Benimde oldu sağ tarafımda ağrı öğlen. Zaten 33.haftaya girdiğimden beri bebek çok aşağıda oynuyor baskı yapmaya başladı iyice. İnşallah kötü bir şey olmaz

Benimde kimse birşey almadı her şey kendim . Ne görünce ne kaynana ne anne ne bacım adete öksüz gibiydim ilk başta çok ağladım üzuldum duygusallastim sonra dedim ya seni sormuyorlar bebeği sormuyorlar sana niye hediye alsinlarki öyle öyle bi beklentiye girmedim Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Kızlar napıosunuz nasılsınız.. 2 temizlik yaptım vajinamda ağırı sızı oluştu
Valla canım bende temizlik yapınca aynı öyle oluyo çok korkuyorum iş güç yapmaya valla bilmiyom. Bazen diyom bi yardimcimi çagirsam artık agirlastik

Valla canim keşke hiç bir beklentiye girmeseydin zaten yurtdışında herşey daha güzel kaliteli . Ama yuzlerinede vursaydın sanırsam kargo parasını düşündüler

Benimde oldu sağ tarafımda ağrı öğlen. Zaten 33.haftaya girdiğimden beri bebek çok aşağıda oynuyor baskı yapmaya başladı iyice. İnşallah kötü bir şey olmaz
Canım benim 30.haftada aşağıdaydı şimdi dönmüş yukarda .Aşağıda baskı hissetmiyorum.30.haftada baya zorlamıştı beni korktum hatta annemde kalıyorum o yüzden .Hamileliğin başında hissetmiştim hatta o zaman böbrek falan mı diye düşündüm sıkıntı çıkmamıştı.Bugün ara ara zorluyor .

Nescafe olur mu bilmiyorum ama Türk kahvesi olduğunu kesin biliyorum. Ben de hastane ayarlandiginda gidip bakacağım, odada yoksa makinami bardagimi ve kahvemi kendim götüreceğim.

Siz Almanya'da mısınız? Orada iseniz hiç bence bu sorunları büyütmeye gerek yok . Kızımın çoğu kiyafetini annem almanyadan almıştı. Şimdi olsaydı 5 çocuk da buyuturdu içinde kıyafetler biraz pahalı ama ömürlük. Esinizin ailesinin Düşünüp aldıklarını düşünün en azından. Onu düşünmeyenler de var teselli olmak istiyorsanız

Az beklenti çok huzur!

Kızlar dün doktor bana doğum pozisyonuna dönmüş dedi daha 32+2 yim o an sormayı unuttum ama erken doğum belirtisi mi yoksa normal mi
Doğum belirtisi değil canım normal bakarsın tekrar ters bile döner şu sıra yerleri rahat 38den sonra dönmeleri zorlaşıyormuş bildiğim kadarıyla

Bende bugun bebek kiyafetlerini yerlestirdim. Bir kac cekmece duzenledim. Gereksiz esyalari cikardim derken nefes nefese kalmak ayri sirt agrisi ayri hemen etkileniyoruz artik
Benimde yazlıkları kaldırıp kışlıkları düzenlemem lazım yapacak gücüm yok yarın yavaş yavaş onları hallederim artık...

Kızlar dün doktor bana doğum pozisyonuna dönmüş dedi daha 32+2 yim o an sormayı unuttum ama erken doğum belirtisi mi yoksa normal mi
Normal canım ben de 32+3’üm, Cumartesi günü doktor bana da öyle dedi. Benimki 28’den beri o pozisyonda gerçi, her seferinde de eli yanağında aynı pozu veriyor, çok stabil bir çocuğum var.

Sezeryan sonrasi odaya ameliyat onluguyle çıktım. Sadece pijama üstü istediler, onu giydirdiler. Alt kısma kalın ped koydular kanama için. Pijama altı hiç giymedim. Bir de kısa gecelik giydim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…