Aynen canım kimseden hayır beklememak lazım iyi ders oldu bize kendileri gaza getiriyor insanı bekletiyor sonrada almıyorlar konusacsk yüzleri bahaneleri yokValla canım bir şey beklememek en iyisi .Genelde hep böyle bir sonuç çıkıyor.Zaten anlamıyorum insanları alamayacaksan yada almayacaksan neden insanları engelliyorsun .Böyle bir durum benimde başıma geldi .Hastane çıkışı yapıcam dedi bekliyorum .Fotoğraf attı bu iyimi olur dedim .Birkaç gün önce bana diyorki beyaz zıbın al ben işliyeyim .Dedim gerek yok ben aldım .Gidip hastane çıkışı aldım .
ya benim bugün geceden beri ara ara sağ tarafımda boşluk kısmında ağrı oluyor .Kafama taktım şimdi bu durumu
Böbrek ağrısı olabılır mı canım?
Hiç bilmiyorum canım ne ağrısı olduğunu öyle sürekli değil .Ara ara giriyor .Muhtemelen bebek diye düşünüyorum .Artarsa gidicem .Umarım tekrarlamazAynen canım kimseden hayır beklememak lazım iyi ders oldu bize kendileri gaza getiriyor insanı bekletiyor sonrada almıyorlar konusacsk yüzleri bahaneleri yok
Acaba bebeğin yan mi durmuş o mu vuruyor yada dayanmış o koseye acıtıyor olabilr
Aşağıda mi vende bilmiyorum safta hangi tsrafta di olmasın apandis safra Allah korusun da
Benimde oldu sağ tarafımda ağrı öğlen. Zaten 33.haftaya girdiğimden beri bebek çok aşağıda oynuyor baskı yapmaya başladı iyice. İnşallah kötü bir şey olmazValla canım bir şey beklememek en iyisi .Genelde hep böyle bir sonuç çıkıyor.Zaten anlamıyorum insanları alamayacaksan yada almayacaksan neden insanları engelliyorsun .Böyle bir durum benimde başıma geldi .Hastane çıkışı yapıcam dedi bekliyorum .Fotoğraf attı bu iyimi olur dedim .Birkaç gün önce bana diyorki beyaz zıbın al ben işliyeyim .Dedim gerek yok ben aldım .Gidip hastane çıkışı aldım .
ya benim bugün geceden beri ara ara sağ tarafımda boşluk kısmında ağrı oluyor .Kafama taktım şimdi bu durumu
Benimde kimse birşey almadı her şey kendim . Ne görünce ne kaynana ne anne ne bacımBiz bebeğin bütün kıyafetlerini kendimiz aldık. Ekstradan tüm malzemeler ıvırı zıvırıyla e bebekte 3bin tl ye yakın mãl oldu. Rabbim giydirmeyi kullanmayı nasip etsin cümlemizeama şöyle bir şey var babam beşiği aldı biz beğendik, kayınpederim de bebek arabasını puseti aldı bir de elektrikli göğüs pompasıyla battaniye koymuşlar kargoyla bize yolladılar. 10 gündür elimize yeni ulaştı. Görümcelerden beklentim yok zaten bir tanesi çeyrek takcam filan diyormuş eşime bende gerek yok modundayım.
Valla canım bende temizlik yapınca aynı öyle oluyo çok korkuyorum iş güç yapmaya valla bilmiyom. Bazen diyom bi yardimcimi çagirsam artık agirlastikKızlar napıosunuz nasılsınız.. 2 temizlik yaptım vajinamda ağırı sızı oluştu
Valla canim keşke hiç bir beklentiye girmeseydin zaten yurtdışında herşey daha güzel kaliteli . Ama yuzlerinede vursaydın sanırsam kargo parasını düşündülerNormal canımacaba seninki de benim oğlan gibi gece çalıştı da bugün mü yan döndü bende bugün hiç yatamadım kızım sağ olsun illa yapışacak bana dokunacak birturlu ayrilamadik beşiğinde yatmiyot
Sabaha karşı yatağımza geliyor insan sonrası burnumdan getiriyor alissaydi ya tek yatmaya yoksa isim Zor.
Sağ olsun. Bugün kargo geldi Türkiye'den az birşey almışlar3 çorap 3 çıtçıtlı atlet 1 battaniye 2 takım alt üst bereli takım benim istediğim hiç birini almamışlar sinsişler bugün öğleden sonra çıkarım alt üst tskimlar a bakarım kandak tarzı ince birşey alırım bebeği sarmak için. Tulumlu takımlar bakacam sinir oldum 1 aydır bunları mi bekledim söyledim görümcek e berde istediklerim bana dio işte onlar hastane çıkışı kutudan çıkardım böyledir deidm yok kundağı eldiveni önlüğü kusmuk bezi .tulumlar yok coraplar yok bahane yapıyor gıcık işte siparisler geç gelir diye bende çarşıdan aldım dio. İnsan bir banada birşey yollar abisine yolalmis yegenlerine almış zavallı ben sevilmeyen değer görülmeyen gelin bunlar iste cok bekledgim kiyafetlee bebegin nerede seçtiklerim onların aldıkları
Canım benim 30.haftada aşağıdaydı şimdi dönmüş yukarda .Aşağıda baskı hissetmiyorum.30.haftada baya zorlamıştı beni korktum hatta annemde kalıyorum o yüzden .Hamileliğin başında hissetmiştim hatta o zaman böbrek falan mı diye düşündüm sıkıntı çıkmamıştı.Bugün ara ara zorluyor .Benimde oldu sağ tarafımda ağrı öğlen. Zaten 33.haftaya girdiğimden beri bebek çok aşağıda oynuyor baskı yapmaya başladı iyice. İnşallah kötü bir şey olmaz
Bende bugun bebek kiyafetlerini yerlestirdim. Bir kac cekmece duzenledim. Gereksiz esyalari cikardim derken nefes nefese kalmak ayri sirt agrisi ayri hemen etkileniyoruz artikKızlar napıosunuz nasılsınız.. 2 temizlik yaptım vajinamda ağırı sızı oluştu
Nescafe olur mu bilmiyorum ama Türk kahvesi olduğunu kesin biliyorum. Ben de hastane ayarlandiginda gidip bakacağım, odada yoksa makinami bardagimi ve kahvemi kendim götüreceğim.Benimde ikici bebek olyle geldi çektim çektim canım çıktı sonrası aksilik çıktı hop sezeryrn
Belki bebek baş asagidir kanala baskı yapıyordur girmek icin
Ahh bendüşündükçe gözlerim doluyor çok korkuyorum hep dua ediyorum sağ salim kavusalim diye bende her anne gibi bu konuda duygusslim evlenmeden önce hep derdim insalah annemin ölümünü görmeden ben ölürüm kaldıramazlm bu psikolojiyi
Şimdi ise evlendim coculk çocuğa karıştım hep dua ediyorum Rabb'im çocuklarımın eksikliğini gösterme onalrin buyuduklerink evlendiklerini mutlu olduklarını göreyim sonra öleyim onlara birşey olmasın Dionşimdi bu doğum heyecanı bastı bende korkuyorum ya bir ihtimal aksilik çıkarsa bol bol dua edelim kizlar kimin doğumu olursa hep beraber ona dua edelim birlik olalım Allah büyük
Acaba bebeğin ters mi durmuş kafası goguslerinin arasında mi bende de oluyor
Maşallah canım üzülme hazırlığını hepsini tamam la bebeğin büyük karnin dar benim gibi o yüzden bel ağrıları cekiyiruz Rabb'im hayırlısı ni nasip etsin
Çok teşekkürler canım iyi fikir Nescafe olur mu götürsem bol bol su da icerim
Aynen canım bebeğim kilosu arttıkça baskı çok oluyor benim belim de ağrıyor şükür birkaç gündür vajina bel ağrısı azaldı sanrim bebek yan diye
Canım gece uyanınca vsjinam da baskı yoksa kemikleri agrimiyorsa rahat donebiliyorssn. O dönmüş demekki çıktı ordan hadi hayırlısı sıkıntı etme belki zamanla döner ne zaman vajinada baskı hissedersen ağrıların cogslirsa karnın üstü boş olursa o tekrar aşağı inmiş demektir
Git csnim dönmüş bence o
Siz Almanya'da mısınız? Orada iseniz hiç bence bu sorunları büyütmeye gerek yok . Kızımın çoğu kiyafetini annem almanyadan almıştı. Şimdi olsaydı 5 çocuk da buyuturdu içinde kıyafetler biraz pahalı ama ömürlük. Esinizin ailesinin Düşünüp aldıklarını düşünün en azından. Onu düşünmeyenler de var teselli olmak istiyorsanızAynen canım ayıp ya ordan buraya yolladilsr kesinlikle virdaha birşey istemem onlardan bugün gidip Alaçam eksikleiri zaten aldığı çıtçıtlı atletlerde sıfır kolu virtsnesi yarım kollu deidm uzun ölü al bura soğuk birde 6 aylık almışAllahım ya valalhi kafayı yedirir Lee neyse eşim yarım saate gelir biraz himcimj ondan çıkarım bugün oglendne sonra onunsl beraber çıkalım dışarı eksikleiri alalım benim istediklerimi zaten bir ara yazmıştım buraya bunlar hediye gelecek diye bordürü 10cesit kıyafet yazmıştım hastane çıkışları battaniye alt üst tskimlar zibinlar atletler ben sadece 2 takım hastane çıkışı isteidm onlar dedi yok sen seç hangisi ni istiyon dedi foto attılar dediler 40 yılda 1 yolluyoruz 1000 TL de geçse canınız sağolsun sizden daha değerli mi dio ajanda gördük değeri 3 parça şey pislik şeyler kendilerini millete ovmuslerdir şimdi bunu bunu aldık diye ay neyse sınırı mi esime saklayim ondan ciksrim bırakmadı bu zamana kadar birşey alayım hep dedi annem gol çok yollayacak diye Allah'tan geçen gün tulum almıştım indirimde diye dedim nede olsa hastane setleri yeni doğan gelecek neyse hayırlısı bakalım bize ders olsun eşim gelsin görüşcez
Az beklenti çok huzur!Benimde kimse birşey almadı her şey kendim . Ne görünce ne kaynana ne anne ne bacımadete öksüz gibiydim ilk başta çok ağladım üzuldum duygusallastim sonra dedim ya seni sormuyorlar bebeği sormuyorlar sana niye hediye alsinlarki öyle öyle bi beklentiye girmedim Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Doğum belirtisi değil canım normal bakarsın tekrar ters bile döner şu sıra yerleri rahat 38den sonra dönmeleri zorlaşıyormuş bildiğim kadarıylaKızlar dün doktor bana doğum pozisyonuna dönmüş dedi daha 32+2 yim o an sormayı unuttum ama erken doğum belirtisi mi yoksa normal mi
Benimde yazlıkları kaldırıp kışlıkları düzenlemem lazım yapacak gücüm yok yarın yavaş yavaş onları hallederim artık...Bende bugun bebek kiyafetlerini yerlestirdim. Bir kac cekmece duzenledim. Gereksiz esyalari cikardim derken nefes nefese kalmak ayri sirt agrisi ayri hemen etkileniyoruz artik
Normal canım ben de 32+3’üm, Cumartesi günü doktor bana da öyle dedi. Benimki 28’den beri o pozisyonda gerçi, her seferinde de eli yanağında aynı pozu veriyor, çok stabil bir çocuğum var.Kızlar dün doktor bana doğum pozisyonuna dönmüş dedi daha 32+2 yim o an sormayı unuttum ama erken doğum belirtisi mi yoksa normal mi
Benim 30 haftada dönmüştü normal canımKızlar dün doktor bana doğum pozisyonuna dönmüş dedi daha 32+2 yim o an sormayı unuttum ama erken doğum belirtisi mi yoksa normal mi
Sezeryan sonrasi odaya ameliyat onluguyle çıktım. Sadece pijama üstü istediler, onu giydirdiler. Alt kısma kalın ped koydular kanama için. Pijama altı hiç giymedim. Bir de kısa gecelik giydim o kadarTecrubeli anneler beni bir aydinlatirmisiniz ?
Dogum oldu diyelim sizi odaya cikartiyorlar.
Ameliyat onlugu ile mi cikartiliyor.
Yoksa giderken camasir gecelik depend mi goturuyoruz.
Hadi ameliyat onlugu ile cikartiyorlar diyelim. Alt kisim nasil oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?