2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hiç bilmiyorum canım ne ağrısı olduğunu öyle sürekli değil .Ara ara giriyor .Muhtemelen bebek diye düşünüyorum .Artarsa gidicem .Umarım tekrarlamaz
İnşallah canım tekrarlamaz bebektir ya bence
Valla canim keşke hiç bir beklentiye girmeseydin zaten yurtdışında herşey daha güzel kaliteli . Ama yuzlerinede vursaydın sanırsam kargo parasını düşündüler
Kız güzel de ben hiç burda görmedim Türkiye'deki gibi 5li 10 li hastsne çıkışı ben sadece onlardan isteidm iki takım deidm kuzen yazın tatile oraya geldi ya kendi ile getirsin diye o da pisliklik yaptı Mersin'e gitmedi memleketine gitti öyle olunca da kv gil kargo ile yollamk zorunda kaldı zaten deidler göndermişken onu bunu da alak diye hiç birşey almadılar eşim de gorumce yi sradi niye böyle yaptınız niye onu bunu almadınız diye o da bahane ediyor siparişler geç gelir sizi fazla bekletmeym dedim o yüzden bunları gördüm çarşı da aldım dedizaten birşey istemem bundan sonra
Nescafe olur mu bilmiyorum ama Türk kahvesi olduğunu kesin biliyorum. Ben de hastane ayarlandiginda gidip bakacağım, odada yoksa makinami bardagimi ve kahvemi kendim götüreceğim.
Olur ya bir ara eşim de belden aşağı ameliyat oldu uyuşturdular o yüzden hep Nescafe içti ki uyuşma gecsiny hemen yürüsün diye
Evet canım burda kaliteli Lee ucuzlarda var bugün ucuz uygun aldım mesela 6 takım herpsi 4 euro du takımlar ne bil kendileri yalakalık yapmak isteid onu bunu alicaz deid bir b.. almadılar 2takim tek almışlardı battaniye zıbın
Cani cehennme hepsinin aldım bugin canım 6 tskim yeni doğan ve 2 aylıkları da aldım bilmiyorum çok küçük almak istemedim dedim belki bebek büyük tombiş olursa diye bu kadar aldım eksik olursa dofumdan sonra büyüdükçe büyüklerini alırım

Bunları aldım 4 euro takımlar evde bir sürü tulum uzun sıfır kollu var birde geçen gün de tulum almıştım yeter sadece uzun kollu zıbın çıtçıtlı atlet alırım o eksik birkaç tane sonra alırım obur doğsan da unisek renkler var oğlumda kullanır onlsri

Eklentiler

• IMG_20210908_181503.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20210908_181427.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20210908_155901_1.webp
    47 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20210908_154709.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20210908_154552.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20210908_154429.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Doktordan geldim şimdi, aynen dediğim gibi ayakları solda baş sağda yukarıdan hilalimsi şekilde kedi gibi kıvrılmış minnoşum İlk defa yüzünü gördüm ama anlık resim yine yok. Elini indirdi bu kez kordonu burnun önünde diye yüzünü çekemedi. Baş doğum pozisyonunda ama daha doğuma var suyun iyi çok aşağıda değil başı dedi.
Kilosu haftasına göre biraz düşük boyu uzun 49,5 olmuş basketbolcu olacak diye güldü, ince uzun karın çevresi de yine geride kilodan sanırım.
Bide öndeydi artık değilmiş. Onu da sordum önde olsa erken mi doğar diye öyle birşeyin garantisi yok geride olup doğan da var dedi.
Sezeryanı da sordum iki hafta sonra gel, nstden sonra konuşuruz dedi.
Vitaminlere ara vermeden devam et dedi, doğuma kadar. Ben bırakmıştım söylemedim kızar diye
Odayı gezmeye çıkayım mı dedim daha erken, çok tezcanlısın dedi evet öyle dedi eşim de ilk defa yanımda girdi koronadan dolayı almıyorlardı, ilk defa ultrasonda gördü

Aaa evet doğru covid sebebiyle almaya bilirler . Benim arkadaşım erken doğum yapmıştı o görmeye gidiyordu o yüzden sordum kuzucum .Tabi o covid öncesiydi.Allah güç kuvvet versin küçük prensese sağlıcakla toplasın kendini

Sevindim canım sende sezeryansin az kaldı sana da canım şükür bebeğin sağlıklı iyi kilosu da olur inşallah vitaminleri içeren düzelir

Canım sen İstanbul’da mısın?Özele mi gidiyorsun.
Benim eşimi de hiç almadı doktorum.İlk defa geçen randevuda aldı.Hatta eşim bir şey oldu diye korktu.Ben Nisa’ya gidiyorum.Aynı yer mi diye merak ettim

Canım sen kendinmi istedin sezeryan

Masalah cnm. Kucagina da alcaksin ins. Her ser de bi hayir vardir. Bebek geldiginde tamamen toparlanmis olursun ins cnm

Şükür csnimy hep iyi olun insalalh bu güzel güçlü kizin adı ne

Sevindim canım sende sezeryansin az kaldı sana da canım şükür bebeğin sağlıklı iyi kilosu da olur inşallah vitaminleri içeren düzelir
Vitaminleri kendim kestim o yüzden bişey demedim kızar diye sustum Ben sezeryanım sadece ben işte, yapmam diyo doktor son ana kadar duruma göre bakacağım.
Evet canım. Benim Medicine hastane. Genel olarak almıyorlar sanırım.
Canım sen kendinmi istedin sezeryan
Istedim de doktorum pek önermiyor, o yüzden nst den sonra konuşalım dedi. Üstelik kendi de bir gün hastanede bir gün değil. Ya denk gelmese dedim. Onu ayarlarız dedi.

He şimdi hatırladım sen 6 yıl sonra hamile kalan sin demi 6 yıl önce sezeryrn oldun ya normal tabi doktorun istememesi normal isteyebilirler canım

O zaman normal doğumu hiç denemedin öyle mi ? Direk sezeryan mi istiyorsun canım
Yok canım ilk gebelik zaten. Ben biraz normalden korkuyorum diye sezeryana diretiyorum doktorum benden baskın çıkıyor. Ne gerek var normali daha sağlıklı ama gerekirse o da olur diyor. Bakalım hangisi olursa sağ salim doğsun da normale de katlanırız.

Valla canım normal olabilirse normal olmanı tercih ediyorum rahatlığı çok güzel sadece sancı biraz zor . Benimde şuan belli değil ne olacağım ay sonuna doğru belli olcak ilki normaldi bununda öyle olmasını istiyorum

Kız ne 6 yılı daha 1 senelik evliyimAllah iyiliğini versin gece gece güldümbaşka biriyle karıştırdın canım
Aaa sory yanlış hatırladım Allah'ım ya Allah gönlüne versin canım eğer normal olursa korkma kız kötü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…