- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.503
- 48
- 32
İnşallah canım tekrarlamaz bebektir ya benceHiç bilmiyorum canım ne ağrısı olduğunu öyle sürekli değil .Ara ara giriyor .Muhtemelen bebek diye düşünüyorum .Artarsa gidicem .Umarım tekrarlamaz
Kız güzel de ben hiç burda görmedim Türkiye'deki gibi 5li 10 li hastsne çıkışı ben sadece onlardan isteidm iki takım deidm kuzen yazın tatile oraya geldi ya kendi ile getirsin diye o da pisliklik yaptı Mersin'e gitmedi memleketine gitti öyle olunca da kv gil kargo ile yollamk zorunda kaldı zaten deidler göndermişken onu bunu da alak diye hiç birşey almadılar eşim de gorumce yi sradi niye böyle yaptınız niye onu bunu almadınız diye o da bahane ediyor siparişler geç gelir sizi fazla bekletmeym dedim o yüzden bunları gördüm çarşı da aldım dediValla canim keşke hiç bir beklentiye girmeseydin zaten yurtdışında herşey daha güzel kaliteli . Ama yuzlerinede vursaydın sanırsam kargo parasını düşündüler
Olur ya bir ara eşim de belden aşağı ameliyat oldu uyuşturdular o yüzden hep Nescafe içti ki uyuşma gecsiny hemen yürüsün diyeNescafe olur mu bilmiyorum ama Türk kahvesi olduğunu kesin biliyorum. Ben de hastane ayarlandiginda gidip bakacağım, odada yoksa makinami bardagimi ve kahvemi kendim götüreceğim.
Evet canım burda kaliteli Lee ucuzlarda var bugün ucuz uygun aldım mesela 6 takım herpsi 4 euro du takımlar ne bil kendileri yalakalık yapmak isteid onu bunu alicaz deid bir b.. almadılar 2takim tek almışlardı battaniye zıbınSiz Almanya'da mısınız? Orada iseniz hiç bence bu sorunları büyütmeye gerek yok . Kızımın çoğu kiyafetini annem almanyadan almıştı. Şimdi olsaydı 5 çocuk da buyuturdu içinde kıyafetler biraz pahalı ama ömürlük. Esinizin ailesinin Düşünüp aldıklarını düşünün en azından. Onu düşünmeyenler de var teselli olmak istiyorsanız
Cani cehennme hepsinin aldım bugin canım 6 tskim yeni doğan ve 2 aylıkları da aldım bilmiyorum çok küçük almak istemedim dedim belki bebek büyük tombiş olursa diye bu kadar aldım eksik olursa dofumdan sonra büyüdükçe büyüklerini alırımValla bende hissediyorum birkaç gündür yan döndü gibi ya. Bu gün emin oldum, kafası resmen top gibi çıktı sol tarafıma. Bakalım döndüyse eğer yan, baş gelişe geri gelir inşallah.
37den sonra secdede o sureyi dinlemek faydalı mı canım, ne işe yarıyor? Bende Meryem Ana otu aldım, baş geliş olursa doğumda onu kullancam inşallah, çok inanıyorum faydası olduğuna.
Aman kendi dertlerine düşmüşler, beni torunu düşünen yok. Bende kimseyi umursamam artık.
Kız boşver valla. Herşeyi kendimiz almamız en iyisi. Yeri gelince kimseye minnet etmedik, herşeyi kendimiz yaptık deriz. Şunu aldık bunu yaptık demeye yüzleri olmaz.
Canım maşallah çok sevindim kızının iyi olmasınademekki sütün yarıyor, daha da şifa olsun miniğine.
Bacaklarına ne oldu canım, niye yürüyemiyorsun? Rabbim sana da şifa versin. Anne kız güçlüsünüz maşallah size
Bunları aldım 4 euro takımlar evde bir sürü tulum uzun sıfır kollu var birde geçen gün de tulum almıştım yeter sadece uzun kollu zıbın çıtçıtlı atlet alırım o eksik birkaç tane sonra alırım obur doğsan da unisek renkler var oğlumda kullanır onlsri
Eklentiler
-
IMG_20210908_181503.webp42,5 KB · Görüntüleme: 72
-
IMG_20210908_181427.webp31,9 KB · Görüntüleme: 67
-
IMG_20210908_155901_1.webp47 KB · Görüntüleme: 57
-
IMG_20210908_154709.webp35,9 KB · Görüntüleme: 65
-
IMG_20210908_154552.webp53,7 KB · Görüntüleme: 65
-