2021 ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar gelin beraber bekleyelim

Hayırlısı canım ya bu ay zaten beklentim yoktu ne de olsa kendiliğinden hamile kalamıyorum dedim bu ay hiç önemsemedim bile hep transferi bekledim ama gecikince acaba mı dedim Rabbim hayırlısını versin şimdi yoksa bile inşAllah transfer sonrası olur 🙏
İnşAllah sürpriz olur canım olmasa da üzülme her şeyin vakti var

Inşallah canım ya Rabbim hepimize anne baba olmanın mutluluğunu yaşatsın inşallah 🙏 umarım güzel sonuçlar alırsınız 🌸 kaçıncı gün embriyosu peki?
Amin inşallah canım 🙏5. Gün canım

Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?
Merhaba sizi umutsuzlandırmak istemem ama aynı şikayetler enfeksiyonda da oluyor doktorunuza görünmeniz sizin için daha iyi olur hem böyle bir şey varsa transfere kadar önlemini almış olursun umarım en kısa zamanda hamile kalırsın 🤲🏻🤍

Peki OPU sürecinde histereskopi olabileceği veya şüphe duyulan bişey olmadı mı ?
Şöyle ki ben sadece rahim filmiyle başladım Yücel Hoca’ya , ne o bişey söyledi ne de ben sordum .. Bişey hissetseydi mutlaka söylerdi diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum .Fazla yumurtam toplandı ama hep aklımda acaba bi sıkıntı oldu mu? Veya opu sonrası herhangi olumsuz bişey oldu mu rahimde veya tüpte diye soru işaretleri oluştu kafamda .

Merhaba ben 7 Ekim’de dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum. 2. transferim. İlki malesef 8. haftada kalbi durdu ve düşüğe döndü. Bu defa 19 ekim test günüm. İçim içimi yiyor. Bana şans dileyin kızlar.

Merhaba sizi umutsuzlandırmak istemem ama aynı şikayetler enfeksiyonda da oluyor doktorunuza görünmeniz sizin için daha iyi olur hem böyle bir şey varsa transfere kadar önlemini almış olursun umarım en kısa zamanda hamile kalırsın 🤲🏻🤍
Evet canım biliyorum insan hamile olmak isteyince sonucu hep oraya yoruyor hayırlısı olsun bakalım zaten bir kaç gün daha olmazsam doktorumla görüşürüm ☺🌸

Merhaba ben 7 Ekim’de dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum. 2. transferim. İlki malesef 8. haftada kalbi durdu ve düşüğe döndü. Bu defa 19 ekim test günüm. İçim içimi yiyor. Bana şans dileyin kızlar.
İnşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin 🙏 Testin sonucunu yazarsan seviniriz

Peki OPU sürecinde histereskopi olabileceği veya şüphe duyulan bişey olmadı mı ?
Şöyle ki ben sadece rahim filmiyle başladım Yücel Hoca’ya , ne o bişey söyledi ne de ben sordum .. Bişey hissetseydi mutlaka söylerdi diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum .Fazla yumurtam toplandı ama hep aklımda acaba bi sıkıntı oldu mu? Veya opu sonrası herhangi olumsuz bişey oldu mu rahimde veya tüpte diye soru işaretleri oluştu kafamda .
Pardon canım benim hatam histereskopi olacağımı en başından söylemişlerdi, opu’dan sonra ameliyat oldum. Rahim filmine bakarak ve her muayene de polip var diye söylüyorlardı. Eğer sana bir şey söylemedilerse demek engel olacak bir şey görmediler . Benimde 27 yumurta toplandı. Bence hiç boşuna kafanı yorma Yücel hoca çok iyi bir doktor ben opu’dan önce kendisine iki kere kontrole gittim .

Pardon canım benim hatam histereskopi olacağımı en başından söylemişlerdi, opu’dan sonra ameliyat oldum. Rahim filmine bakarak ve her muayene de polip var diye söylüyorlardı. Eğer sana bir şey söylemedilerse demek engel olacak bir şey görmediler . Benimde 27 yumurta toplandı. Bence hiç boşuna kafanı yorma Yücel hoca çok iyi bir doktor ben opu’dan önce kendisine iki kere kontrole gittim .
Ben de diyorum ki içimden “bi de bana histereskopi derke , artık evi barkı satıp düşeriz yollara , moral falan kalmıyor bı süreçte düşündükçe”
Bizde genetik problem olduğu için PGT belimizi bayağı büktü .
Çok şükür temizlerimiz var ama işte insanız nefsimize uymadan olmuyor 😇
Sen şuan ne durumdasın ?
Histereskopi ne zaman oldu ?
Adet mi bekliyorsun ?

Ben de diyorum ki içimden “bi de bana histereskopi derke , artık evi barkı satıp düşeriz yollara , moral falan kalmıyor bı süreçte düşündükçe”
Bizde genetik problem olduğu için PGT belimizi bayağı büktü .
Çok şükür temizlerimiz var ama işte insanız nefsimize uymadan olmuyor 😇
Sen şuan ne durumdasın ?
Histereskopi ne zaman oldu ?
Adet mi bekliyorsun ?
Aynen pgt’yi biliyorum çok masraflı ama gerekiyorsa yapıyorsun mecbur . Ben bugüne kadar kaç doktor gezdim hiç biri demedi sende polip var falan diye hepsi sorun yok dediler.
O yüzden şu an içim rahat . Bu ay histereskopi oldum şu an da adet olmayı bekliyorum transfer sürecine girmeyi planlıyoruz bu ay her şey yolunda giderse 🤲🏻

Hayırlı olsun bende Şişli Memorial da tedavi görüyorum ama transferim inşallah Kasım ayında olacak . Hepimiz bir an önce bebişlerimize kavuşalım pozitif sonuçları görelim Allahın izniyle 🤲🏻👼🏼
Tedaviniz hayırla sonuçlanır inşallah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin 🤲🏻
Size tek önerim o transfer günü ekrana iyice bakın o embriyonun gidişini iyi izleyin o embriyo belki de kucağınıza alacağınız bebeğiniz olacak. O anı hiç unutamıyorum tüp bebeğin en güzel tarafı bu galiba 😇

Tedaviniz hayırla sonuçlanır inşallah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin 🤲🏻
Size tek önerim o transfer günü ekrana iyice bakın o embriyonun gidişini iyi izleyin o embriyo belki de kucağınıza alacağınız bebeğiniz olacak. O anı hiç unutamıyorum tüp bebeğin en güzel tarafı bu galiba 😇
İnanın 3 sene hiç bir şekilde gebelik yaşamadım böyle olunca içimde bir umutsuzluk oluştu siz böyle söyleyince heyecanlandım birden güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ❤️

s
İnanın 3 sene hiç bir şekilde gebelik yaşamadım böyle olunca içimde bir umutsuzluk oluştu siz böyle söyleyince heyecanlandım birden güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ❤️
ümidinizi hiç kaybetmeyin benim de 4.senede oldu. Onun dışında hiçbir kez çift çizgiyi göremedim her gördüğüm kuruma çizgisiydi 🥺

s

ümidinizi hiç kaybetmeyin benim de 4.senede oldu. Onun dışında hiçbir kez çift çizgiyi göremedim her gördüğüm kuruma çizgisiydi 🥺
Aynı şeyleri yaşamışız benim hatta bir kere hiç gecikmeyen adetim 4 gün gecikti dedim bu sefer oldu test almaya korktuğumdan hastaneye gittim kan vermeye , gitmez olaydım 🤦🏻‍♀️ o anki negatifi de görünce baya karamsar oldum sanırım ama siz umut oldunuz bana 🤲🏻 Allah evlatlarınızı size bağışlasın ❤️

Back
X