Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer için adetin 2.gunu çağırıp sonra transfere hazırlık yapılıyor ve adetiniz yeni bittiği için öyle bir durum olmuyor ama sizdeBukadar geç 23.gunde transfer olan varmi kizlar ?
Rahim kalınlığına ve yumurtanıza göre ayarlıyorlar merak etmeyin doktorunuz onu düşünmüştür.bi tanıdıkta adet tarihine çok yakın transfer olmuştu.benim de transfer yarın adetin 18.güne denk geliyorBukadar geç 23.gunde transfer olan varmi kizlar ?
Aynn cnm çok karıştı kafam forumlada 18-19.gunler transfer olduk yazmışlar rahim kalınlığını olctugunde gayet iyi demişti ama bir türlü transfer gününden bahsetmedi taki bu cuma adetin 2.gununden beri estofem folikasit 12.gunden sonrada 9 a çıktı ilaçlar 10 gündür prednol kullandım yeni pakete geçtim dengem altüst oldu olsada bitse artık modundayimTransfer için adetin 2.gunu çağırıp sonra transfere hazırlık yapılıyor ve adetiniz yeni bittiği için öyle bir durum olmuyor ama sizde
23. Gün nasıl oluyor anlayamadım![]()
PrednolAynn cnm çok karıştı kafam forumlada 18-19.gunler transfer olduk yazmışlar rahim kalınlığını olctugunde gayet iyi demişti ama bir türlü transfer gününden bahsetmedi taki bu cuma adetin 2.gununden beri estofem folikasit 12.gunden sonrada 9 a çıktı ilaçlar 10 gündür prednol kullandım yeni pakete geçtim dengem altüst oldu olsada bitse artık modundayim![]()
Estrofem , igne , coraspin , folik birde prednolPrednolbanada 5 gün kullan dedi transfer gününe kadar
Benimde yarın bakalım neler olacak biz içimizi ferah tutup elimizden geleni yapalım gerisi takdirMerhaba kızlar, benimde ilk denemem 2 adet dondurulmuş embriyom var 27 ekim transferim var. Adetlerim düzensiz Adetim 21.transfer olacağım bende Allah izin verirse![]()
25. Ekim'de transfer olduk hayırlısı ileKısmetse ekim sonunda dondurulmuş embriyo transferim olacak.5aa kalitesinde embriyo.var mı benim gibi transfer sürecinde olanlar![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.ilk deneme mi? Sorun neydi? Belirtin var mı25. Ekim'de transfer olduk hayırlısı ileçift embriyo kullanıldı
Hiç bı sıkıntı yoktu sebepsiz infertilite . İlk deneme kasiklarda batmalar oluyor şuan hafif adet ağrısı gibiHakkında hayırlısı olsun inşallah canım.ilk deneme mi? Sorun neydi? Belirtin var mı![]()
Masallah benim de 10.gun bugun idrar yaptim negatif çıktıMerhaba kızlar 27 ekimde transfer olmuştum 2 embriyo bugun 9.günü kan testi yaptım.HAMİLEYİM ŞÜKÜRLER OLSUN…Güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
İdrar yanıltıcı olabiliyor sen içini rahat tut.GÜzel haberler alıcaz insallahMasallah benim de 10.gun bugun idrar yaptim negatif çıktı
Ptesi günü kan testi için tarih vermişlerdi onu bekliyoruz var mi yok bakalim![]()
MaşallahMerhaba kızlar 27 ekimde transfer olmuştum 2 embriyo bugun 9.günü kan testi yaptım.HAMİLEYİM ŞÜKÜRLER OLSUN…Güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Kaçıncı gün embriyosu ? Eğer pozitifse genelde idrar da çıkıyor ama bilemiyorum.inşallah sizin pozitiftir.benim 5.gün embriyosu 7.gün idrar da silik te olsa bariz belli oluyorduMasallah benim de 10.gun bugun idrar yaptim negatif çıktı
Ptesi günü kan testi için tarih vermişlerdi onu bekliyoruz var mi yok bakalim![]()
Benim 5Kaçıncı gün embriyosu ? Eğer pozitifse genelde idrar da çıkıyor ama bilemiyorum.inşallah sizin pozitiftir.benim 5.gün embriyosu 7.gün idrar da silik te olsa bariz belli oluyordu
Çok erken o zaman.heyecanla sonucunu bekliyoruzBenim 5
Hayirlisi bakalim ne olacak
Yok embriyo 5.gun emriyosuÇok erken o zaman.heyecanla sonucunu bekliyoruz![]()