Tüp Bebek Merkezleri 2021 ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar kimler?gelin beraber bekleyelim🤩

Adet sancilarim başladı yarın 23.gun transfer olucam 3 gün sonra adet günüm korkuyorum ya tutmazsa😪

Bukadar geç 23.gunde transfer olan varmi kizlar ?

Bukadar geç 23.gunde transfer olan varmi kizlar ?
Transfer için adetin 2.gunu çağırıp sonra transfere hazırlık yapılıyor ve adetiniz yeni bittiği için öyle bir durum olmuyor ama sizde

23. Gün nasıl oluyor anlayamadım 🙄🤔

Transfer için adetin 2.gunu çağırıp sonra transfere hazırlık yapılıyor ve adetiniz yeni bittiği için öyle bir durum olmuyor ama sizde

23. Gün nasıl oluyor anlayamadım 🙄🤔
Aynn cnm çok karıştı kafam forumlada 18-19.gunler transfer olduk yazmışlar rahim kalınlığını olctugunde gayet iyi demişti ama bir türlü transfer gününden bahsetmedi taki bu cuma adetin 2.gununden beri estofem folikasit 12.gunden sonrada 9 a çıktı ilaçlar 10 gündür prednol kullandım yeni pakete geçtim dengem altüst oldu olsada bitse artık modundayim😪

Aynn cnm çok karıştı kafam forumlada 18-19.gunler transfer olduk yazmışlar rahim kalınlığını olctugunde gayet iyi demişti ama bir türlü transfer gününden bahsetmedi taki bu cuma adetin 2.gununden beri estofem folikasit 12.gunden sonrada 9 a çıktı ilaçlar 10 gündür prednol kullandım yeni pakete geçtim dengem altüst oldu olsada bitse artık modundayim😪
Prednol 🤢🤢🤢🤢 banada 5 gün kullan dedi transfer gününe kadar

Merhaba kızlar, benimde ilk denemem 2 adet dondurulmuş embriyom var 27 ekim transferim var. Adetlerim düzensiz Adetim 21.transfer olacağım bende Allah izin verirse🙏
Benimde yarın bakalım neler olacak biz içimizi ferah tutup elimizden geleni yapalım gerisi takdir 🥰🥰🥰

Merhaba kızlar 27 ekimde transfer olmuştum 2 embriyo bugun 9.günü kan testi yaptım.HAMİLEYİM ŞÜKÜRLER OLSUN…Güzel haberlerinizi bekliyorum 😍😍😍
Masallah benim de 10.gun bugun idrar yaptim negatif çıktı

Ptesi günü kan testi için tarih vermişlerdi onu bekliyoruz var mi yok bakalim 😍😍

Merhaba kızlar 27 ekimde transfer olmuştum 2 embriyo bugun 9.günü kan testi yaptım.HAMİLEYİM ŞÜKÜRLER OLSUN…Güzel haberlerinizi bekliyorum 😍😍😍
Maşallah🤩 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.kaçıncı gün embriyosu? Değeriniz kaç çıktı ? Benim de 5.gün embriyosu 7.gün 79 çıktı , 9.gün 250 çıktı başka test yaptırmadım.25 Ekim transfer tarihi

Masallah benim de 10.gun bugun idrar yaptim negatif çıktı

Ptesi günü kan testi için tarih vermişlerdi onu bekliyoruz var mi yok bakalim 😍😍
Kaçıncı gün embriyosu ? Eğer pozitifse genelde idrar da çıkıyor ama bilemiyorum.inşallah sizin pozitiftir.benim 5.gün embriyosu 7.gün idrar da silik te olsa bariz belli oluyordu

Back
X