Tüp Bebek Merkezleri 2021 ekim ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar kimler?gelin beraber bekleyelim🤩

Merhaba ben de yarın dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi olucam. Pkos olduğum için 10 embriyo dondurduk. 3 ay önce opu yapıldı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Merhaba ben de yarın dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi olucam. Pkos olduğum için 10 embriyo dondurduk. 3 ay önce opu yapıldı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Benim nde yarın dondurulmuş embriyo transferim var rabbim hakkimizda hayırlısını versin 🙏❤️

Benimde transferim salı günü inşallah...
Allah hepimizin çabalarını güzel sonuclara vardirsin inşallah 🥰🥰🥰🥰

Amin inşallah. Hayırlı evlatlar nasip etsin. İşallah burda güzel haberler veririz birbirimize. Bu arada nerde yaptırdınız tedaviyi ?
Bahçeci deyim bende ama daha sona gelmedik bakalim başarılı ileryecek miyiz hayirlisi ... bir arkadaşımın önerisi ile gitmiştim şuana kadar memnunum 😍

POzitif alan arkadaşlar için çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin🤗negatif alanlarda çok üzülmesin mutlu sona kadar devam rabbim inşallah nasip edecektir bir gün🙏🏻Baban gelince transfer tarihim 25 Ekim bakalım hayırlısı olsun inşallah

POzitif alan arkadaşlar için çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin🤗negatif alanlarda çok üzülmesin mutlu sona kadar devam rabbim inşallah nasip edecektir bir gün🙏🏻Baban gelince transfer tarihim 25 Ekim bakalım hayırlısı olsun inşallah
Benimde 26 si 🥰🥰🥰 güzel haberler alalim inşallah

Prednol hapi bugun son yani 😍
Prednolu biraktirtmadi cnm sabah akşam devam transferden sonra 1 tane içeceksin dedi tadı en kötü olan bu ilac bide iğnelerden korkuyorum

Back
X