• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet ben de o şekilde oturtuyorum ve air bag de kapalı. ama ona rağmen yasak sandım. doğruyu yapıyor olduğumu fark etmek rahatlattı beni. çünkü polisi geçtim allah korusun sıkıntılı bir zamanda tehlikeye atmış olurdum beybiyi.

canım benim yöntemi dene. öyle oturduklarında bizi de rahat gördükleri için hiç sorun çıkarmıyorlar.
Tamam canım, umarım yapabiliriz. Teşekkürler 🤗

Bu arada bunu soyledigim icin kesin duzen bozulacak cunku murphy 😀 gecenlerde yatmadan cok su icmisti gece guzel uyudu. Bebek suyu aldim onun ucu baskaymis icmesi hosuna gitti, yine yatmadan likir likir icti. O gece 6 saat deliksiz uyudu, ben 1 senedir hic oyle uyumadim. Sonra bunu fark edip 2 gecedir yine yatmadan icirebildigim kadar su iciriyorum. En azindan saat basi kalkmiyor. 12 ye kadar biraz sik emiyor, 1-2 gibi bir daha emiyor. Sonea sabaha kadar uyuyor son 3 gecedir. Belki denemeye deger.
Dostum bunu kutlamalıuız bu gece yarım litre su içirmezsem adım baltasar değil 😂

Bizim uykularımız da git gide daha rezil Bi hal alıyor. Sabah 11 de kalkan bebek mi olur 😀 genelde 10 buçukta kalkıyor, 13.30 gibi ilk uyku 18.00 gibi ikinci uykuyu yapıyor 1 er saat uyuyor. Gece uykusu da tabi çok geç. 22.00 gibi uykusu geliyor ama yatak savaşı 23.30 gibi sonlanıyor. Sonra saat başı veya yarım saatte bir uyandığı için yanıma alıp emzire emzire uyutuyorum. Çocuk napsın ben sabaha kadar bölük bölük uyuduğum için sabah geç uyanması işime geliyor ama gece geç uyuduğu için de sinirleniyorum, hiçbişeye vaktim enerjim olmuyor, yakında eşimle bacı kardeş olcaz 😔 bu kısır döngüyü erken kalkarak kırmam lazım farkındayım ama hiiiç enerjim yok

Bizim uykularımız da git gide daha rezil Bi hal alıyor. Sabah 11 de kalkan bebek mi olur 😀 genelde 10 buçukta kalkıyor, 13.30 gibi ilk uyku 18.00 gibi ikinci uykuyu yapıyor 1 er saat uyuyor. Gece uykusu da tabi çok geç. 22.00 gibi uykusu geliyor ama yatak savaşı 23.30 gibi sonlanıyor. Sonra saat başı veya yarım saatte bir uyandığı için yanıma alıp emzire emzire uyutuyorum. Çocuk napsın ben sabaha kadar bölük bölük uyuduğum için sabah geç uyanması işime geliyor ama gece geç uyuduğu için de sinirleniyorum, hiçbişeye vaktim enerjim olmuyor, yakında eşimle bacı kardeş olcaz 😔 bu kısır döngüyü erken kalkarak kırmam lazım farkındayım ama hiiiç enerjim yok
Erken kalkmanın etkisini sen de demişsin zaten, bi dene derim, daha düzene girersiniz bence. Gündüzleri o uyurken sen de uyursun. Erken kalkınca uykuları da daha çabuk geliyor.

Erken kalkmanın etkisini sen de demişsin zaten, bi dene derim, daha düzene girersiniz bence. Gündüzleri o uyurken sen de uyursun. Erken kalkınca uykuları da daha çabuk geliyor.
O uyurken uyuyamıyorum malesef yemek bulaşık vs başka vakit bulamıyorum. Hayatım çok düzensiz beni bekleyen birçok iş var ama hala yetişemiyorum. Erken uyanmak benim için çok zor 😔

O uyurken uyuyamıyorum malesef yemek bulaşık vs başka vakit bulamıyorum. Hayatım çok düzensiz beni bekleyen birçok iş var ama hala yetişemiyorum. Erken uyanmak benim için çok zor 😔
Ben o işleri mama sandalyesinde otururken falan yapıyorum öyle yapsan olmaz mı? Kendimize hiç zaman kalmıyor malesef ben de psikolojik iyi hissetmiyorum ama geçecke bu günler. Bu aralar yolda herkes bugünlerin tadını çıkarın, çabuk büyüyor diye laf atıyor. Bir adet filipinli bakıcı lütfen 😅

Ben o işleri mama sandalyesinde otururken falan yapıyorum öyle yapsan olmaz mı? Kendimize hiç zaman kalmıyor malesef ben de psikolojik iyi hissetmiyorum ama geçecke bu günler. Bu aralar yolda herkes bugünlerin tadını çıkarın, çabuk büyüyor diye laf atıyor. Bir adet filipinli bakıcı lütfen 😅
Ayy yok yaa benimki mama sandalyesinde hiç oturmak istemiyo ne oyuncaklar ne oyunlar.. video açarsam ancak öyle duruyo onu da sadece kahvaltıda kullanıyorum.. haklısın valla benim de psikoloji kötü.. önce Bi komple ağdaya kuaföre ordan da tatile gitmeye ihtiyacım var 😀

Kızlar ben bir senedir arabada arka koltukta oturuyurum kızımla. Oto koltuğuna da çok oturmadı açıkçası. Genelde kucağımda, emzirerek seyahat ettik şehir içinde. Şehir dışına çıkarken de ağlayınca, huysuzlanınca kucağıma aldım. Şimdi bu minnoşu araba kullanırken oto koltuğunda nasıl oyalanmasini sağlayabilirim, benim ön koltukta olmama nasıl alıştırabilirim? Bugün 2 dk lık bir yere ağlayarak gidip geldi. Ben de acemiyim daha zaten panik oluyorum. Sizler neler yapıyorsunuz trafikte? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Karnı tok keyfi yerinde ise sorunsuz arkada duruyor bizim kız ;) diğer türlü bir yere varana kadar ağlıyor dinleniyor tekrar ağlıyor maalesef ya da uyuyor süper oluyor uyuyunca

1 yaş aşıları benim kızı maffetti. Ateşi 37.5 u geçince ve çok ağlayınca calpol verdim. Bu arada bu calpol kaşığıyla 1 kaşık 1 ölçek oluyor degil mi kızlar? Pedifen ile dönüşümlü verirseniz daha etkili olur dedi eczacı ve Dr. Bu gece ayaktayız sanırım. Bu arada içmek istemiyor şurubu farklı bir fikri olan varsa çok sevinirim

Geç kalmış biraz. Ama ne kadar geç o kadar iyi diyorlar bizim de 9. Ayda falan arka arkaya gelmeye başladı. O kadar aylarca çıkmamıştı.
D vitamini aksatma o da dış çıkarmada etkili diyolar😇😇çıkar belirli.bir süresi vardı 18.ay mi ne o zamana kadar.cikmazsa doktora sorun diyorlardı galiba ama bir bakarsın arka arkaya gelir dişler. Varmi damakta şişkinlik çıkma belirtisi falan. Bizim 6. Diş te çıktı
3 gün önce Dr kontrolünde sordum, 15 aya kadar normal dedi. Şuan henüz birşey gözükmüyor dedi🙃 yaz tatilinde d vitamini biraz aksattik, o yüzden olabilir mi bilmiyorum. Ne güzel sizinkiler pıtır pıtır dökülmüş 🧿😍

1 yaş aşıları benim kızı maffetti. Ateşi 37.5 u geçince ve çok ağlayınca calpol verdim. Bu arada bu calpol kaşığıyla 1 kaşık 1 ölçek oluyor degil mi kızlar? Pedifen ile dönüşümlü verirseniz daha etkili olur dedi eczacı ve Dr. Bu gece ayaktayız sanırım. Bu arada içmek istemiyor şurubu farklı bir fikri olan varsa çok sevinirim
Geçmiş olsun kuzuya. Şöyle bir zımbırtı var, belki işine yarar. Kaşıkla ilaç vermek tam bir çin işkencesi. Hele gece karanlıkta uyku aymasın diye verirken çok zorlanıyorum ben.

Benim ikinci olacak canım, şimdilik bir sıkıntı yok. Kızım 2 ekimde bir yaşına girecek, araları çok az malum, bazı stresli düşünceler dışında fiziksel bir problem yok çok şükür ama hala şu an yeniden hamile olmak fikrine alışmış değilim. Aynı doktora gidiyoruz zaten, fetal DNA vs yapılacak işte. Kızımda çok az bulantı olmuştu, bunda da yok şimdilik. İşe geri dönmek istiyordum, uzun süre eğitimini aldığım ve çok sevdiğim bir işim var ama artık ufukta görünmüyor geri dönüş… en azından iki sene daha zor ve işimin mahiyeti gereği bu kadar süre uzun kalmak beni çok geri bırakacak, buna üzülüyorum biraz. Senin nasıl gidiyor?
Ben kızımda kan sulandırıcı iğne kullandım yine devam ediyorum ama hamileliğimde sorun yok çok şükür.Ben emzirme işini düşünüyorum kızım emerek uyuyor biberon emzik almıyor ama biberonu ara ara deniyorum.Doğuma 1 ay kala felan memeden kesmeyi düşünüyorum ama üzülüyorum sen emziriyor musun

Kızlar 1 yaş aşılarını yaptırdınız mı? Sizin nasıl geçti, bizim hala ateşimiz devam ediyor tam 1 gün oldu 😔

Back
X