- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.561
Çok üzgünüm. Allah ailesine ve size sabır versin.Merhaba kızlar Bi süredir okuyorum ama yazmıyorum çok acı bir kayıp yaşadık küçük yaş hem de baya psikolojim kötü ama biyandan hayat devam ettiği için oğlumla uğraşıyorum tabiki. Ben de yatakları ayırmaya çalışıyorum birkaç gündür ama başaramıyorum. Normalde meme açık her uykusu hafifleynce ağzına alıp devam ediyordu. Ben de birkaç gündür uyuyunca beşiğine koydum 1 saat sonra uyandı. Emzirip geri koydum yarım saat sonra, sonra 15 sonra 20 dk sonra derken uykumun içine ettiği için pes edip yanıma alıp eski usul devam ediyorum. Çünkü tam ben uyuyacakken o uyanıyor artık kafamı tutamıyorum alıyorum yanıma. Napcam bilmiyorum
Uyku konusunda ben de bir cesaret oda ayırdım ama devam edemedim. 15 dk da bir, geri yatırır yatırmaz uyanması beni çok yıprattı kaç gündür. Günden güne daha kötüye gitti. Dün gece 2 de yanımıza aldım 4 saat uyanmadı yanımızda olunca. Devam edemeyeceğim ben de. Biraz daha bizimle yatsın, aynı odada yatalım diyorum artık. Gece emzirmeden de olmuyor, onu da bırakamıyorum. Emzik de almıyor artık. Emmezse sakinleşmiyor. Mecbur gece uyanınca emzireceğim ve birlikte yatacağım.