• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben o işleri mama sandalyesinde otururken falan yapıyorum öyle yapsan olmaz mı? Kendimize hiç zaman kalmıyor malesef ben de psikolojik iyi hissetmiyorum ama geçecke bu günler. Bu aralar yolda herkes bugünlerin tadını çıkarın, çabuk büyüyor diye laf atıyor. Bir adet filipinli bakıcı lütfen 😅
Bizimki mama sandalyesinde yemek yerken bile ayağa kalkıyor artık. Eskiden ben de öyle yapıyordum ama şimdi yemek, temizlik her şey zor oluyor.

Karnı tok keyfi yerinde ise sorunsuz arkada duruyor bizim kız :KK66: diğer türlü bir yere varana kadar ağlıyor dinleniyor tekrar ağlıyor maalesef ya da uyuyor süper oluyor uyuyunca
Bugün arkada babası ile durdu, en azından beni yanına istemedi. Başlangıç için bu da iyi sanırım. Eşim ağlayınca hemen almak istedi, izin vermedim. Koltuğunda oyala dedim. Yarım saatlik bir yola gittik. Tek çıktığımızda da aglamaması için dua ederek devam ederim Inşallah. Bizim şöyle bir sıkıntı var, ben daha onu koltuğa oturturken ağlamaya başlıyor. Yanına oturup sakinlesmesini bekleyip öne geçmek istiyorum ama hiç sakinleşmiyor. Arabayı da yabanciliyor şu an, eşimin arabasında bu kadar tepki vermiyordu, hatta seviyordu oto koltuğunu.

1 yaş aşıları benim kızı maffetti. Ateşi 37.5 u geçince ve çok ağlayınca calpol verdim. Bu arada bu calpol kaşığıyla 1 kaşık 1 ölçek oluyor degil mi kızlar? Pedifen ile dönüşümlü verirseniz daha etkili olur dedi eczacı ve Dr. Bu gece ayaktayız sanırım. Bu arada içmek istemiyor şurubu farklı bir fikri olan varsa çok sevinirim
Geçmiş olsun, kızımda huysuzluk ve hafif bir vücut sıcaklığı oldu ama ateş olmamıştı. Ilaç kaşıkları oluyor, enjektör gibi. Bazen onunla da veriyorum ben zorlanınca. Şimdi nasıl?

Geçmiş olsun, kızımda huysuzluk ve hafif bir vücut sıcaklığı oldu ama ateş olmamıştı. Ilaç kaşıkları oluyor, enjektör gibi. Bazen onunla da veriyorum ben zorlanınca. Şimdi nasıl?
Çok sagol cnm, şurubu Bi şekilde veriyorum ama hala hafif ateş var. 37.1-37.4 arasında gidip geliyor. Bugünü de atlatırsak umarım geçer gibi geliyor, insan çok üzülüyor böyle gözünün önünde ağlayıp süzülünce 😔

Maalesef öyle birden olsun bitsin diye mi yapıyorlar bilmiyorum. Menenjitte 4 gün zorlandık biz de 😞
Kesinlikle bir kez gidilsin diye yapıyorlar yoksa onca bebeğe çocuğa ayrı ayrı gün verseler sürekli ana baba günü olur sağlık ocakları. Önümüzdeki ay bizimde menenjitin son dozu var. Sonra 15 ay diğer menenjit aşısının son dozu derken 18.ay yine sağlık ocağı aşıları var. Çocuklarımız bir rahat nefes alamadılar. Zaten iğneyi görür görmez ağladı, anlıyor artık bizde iğne fobisinden kurtulamadık. 😔😔

Bugün itibari ile bizim ufaklık güneşin etrafında tam bir tur attı. Annem her doğumgünümde sabah kalkıp beni nasıl doğurduğunu anlatır, anne derim 35 sene oldu sıkılmadın mı? Yok ya anladım ki sıkılınmıyormuş. Bugün mecbur Tarkanla kutlayacağız doğumgününü, uçak gösterilerini izleyeceğiz. Yarın da aile içinde pastasını keseceğiz. Şansları bahtları güzel olsun yavrularımızın 🥳 Ay duygulandım be!

Bugün itibari ile bizim ufaklık güneşin etrafında tam bir tur attı. Annem her doğumgünümde sabah kalkıp beni nasıl doğurduğunu anlatır, anne derim 35 sene oldu sıkılmadın mı? Yok ya anladım ki sıkılınmıyormuş. Bugün mecbur Tarkanla kutlayacağız doğumgününü, uçak gösterilerini izleyeceğiz. Yarın da aile içinde pastasını keseceğiz. Şansları bahtları güzel olsun yavrularımızın 🥳 Ay duygulandım be!
İyi ki doğmuş tüm minikler.. Tarkan dün akşam bizim sokağımızdaki stüdyoya gelmiş prova için ben şok 😂

Iyi ki dogmus, birlikte mutlu saglikli yaslariniz olsun. Ufakligin etrafinda ilk tur konseptini sevdim ben de dogum gunu icin :)

Iyi ki doğmuş ufaklık 🤩 Bütün yavruların kaderi güzel olsun. Ben normalde kendi doğum günüme çok önem vermezdim ama kızım dünyaya geldikten sonra anladım önemini. Pazar günü de bizim kızın doğum günüydü tam doğum saatinde kocaman bir öpücükle kutladım, iyi ki doğdun dedim. Evlat, ne büyük nimet.😇 Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. Layık olabilelim inşallah.

Iyi ki dogmus, birlikte mutlu saglikli yaslariniz olsun. Ufakligin etrafinda ilk tur konseptini sevdim ben de dogum gunu icin :)
Ne güzel ifade etmiş değil mi? Ilk okuyunca ne demek istiyor diye düşündüm 🙈 Aklımın yarısını doğumda bıraktım diyorum ya, boşa değil 😅

İyiki doğmuş ufaklık 🤩 şansı bahtı hep açık olsun mutlu yılları olsun daima ♥️

Ben kızımda kan sulandırıcı iğne kullandım yine devam ediyorum ama hamileliğimde sorun yok çok şükür.Ben emzirme işini düşünüyorum kızım emerek uyuyor biberon emzik almıyor ama biberonu ara ara deniyorum.Doğuma 1 ay kala felan memeden kesmeyi düşünüyorum ama üzülüyorum sen emziriyor musun
Taneden emzirme yapabilirsin sütten kesmene gerek yok. İnstagramda hastalanmayançocuk hesabına bakabilrisin

Kızlar 1 yaş aşılarını yaptırdınız mı? Sizin nasıl geçti, bizim hala ateşimiz devam ediyor tam 1 gün oldu 😔
Merhaba ben dün yaptırdım senin yazını gorunce takip ettim ateş çıkmadı kızımda fakat bugun aksam üstü sanki biraz sicaklasti takip edeceğim hemsire bana ates yapabilir döküntü de olabilir ateşi düşüremezsen acile götür gibi bir şey söyledi kızamık aşısı olduğu için içinde.bizim kiz asidan bagimsiz 10 gün once ateşlenmiş ve döküntüsü olmustu acile gitmiştik onlar daha kuvvetli ateş düşürücü veriyorlar ya da fitil.

Merhaba ben dün yaptırdım senin yazını gorunce takip ettim ateş çıkmadı kızımda fakat bugun aksam üstü sanki biraz sicaklasti takip edeceğim hemsire bana ates yapabilir döküntü de olabilir ateşi düşüremezsen acile götür gibi bir şey söyledi kızamık aşısı olduğu için içinde.bizim kiz asidan bagimsiz 10 gün once ateşlenmiş ve döküntüsü olmustu acile gitmiştik onlar daha kuvvetli ateş düşürücü veriyorlar ya da fitil.
yarın akşama kadar geçmezse gidicez doktora mecbur, bir de bizim azı dişleri kabarmış Dr söylemişti. Sanırım ikisi aynı zamana denk geldi çok kötü oldu yavrum 😔

Kızlar selam..iştahsızlıkla savaşan var mı? Yani kocaman açsın ağzını yesin istiyorum güzel yemekler hazırlıyorum ama yok yemior..ne yapmalıyım bilmiyorum dişler de ortada yok çocuğun eli hep ağzında onlardan mıdır? İştah açıcı tavsiyesi olan var mı?

Kızlar 1 yaş aşılarını yaptırdınız mı? Sizin nasıl geçti, bizim hala ateşimiz devam ediyor tam 1 gün oldu 😔
Yaptırdığım günün gecesine ateşlendi biraz da sabah devam etti geçti ebeye sormuştum da aşı 24 saat ateş yapabilir 24 saatten sonra ateslenirse bebeğin başka bir rahatsızlığı olabilir doktora götür dedi

Back
X