• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende Fransa'ya gitmeden alayım, hiç duymamıştım. Bir sürü marka vardı karar veremedim, sen hangisini aldın?
Çok geçmiş olsun bu arada❤️
Teşekkür ederim marka değil ya akardan aldı eşim. Kilosu 200 tlymiş bir avuç kadar almış epey gider çok miktar kullanılmıyor zaten

Aparatla fis fisla mi yoksa normal burnunu mendille sikarak mi?
Ben sf yi burnuna zorla damlatıyorum. Sonra burnunu aparatla çekiyorum. Bazen ağlarken afedersin sümük kendi çıkıyor bile. Elini kolunu tutuyorum sıkıca. Ne kadar ağlarsa ağlasın. Ağlamasına izin verdiğim tek olay burun temizleme. Nefesi rahat alamazsa hasta olur daha çok kötü olur diye içimi rahatlatiyorum. Sen de korkma, tut elini kolunu yap. 1 yıldır alışmadı, güzel bir şey değil ama zorla yapacağız, başka yolu yok.

Peki oğlunda nasıl kullandın?
YouTube veya instagrama günlük sakızı yazınca yapılışı çıkıyor anlatınca pek net olmuyo ama ordan Bi bak istersen. El büyüklüğünde kalın pamuğa günlük sakızının baharını çektirdim biraz sararınca ılık halde pamuğu göğsüne koydum akşamdan sabaha kadar durdu. Bu gece de sırtına koydum bakalım.
Küçük Bi tava veya tencerenin tabanına fırın pişirme kağıdı koydum el kadar, kağıdın üstüne 1 tatlı kaşığı kadar günlük sakızı koyup ocağa koydum eritti. Bu sırada tavanın üstüne birbirine paralel iki tahta kaşık koydum arasına pamuğu yerleştirdim. Bu kısımı da gözünde canlanmadıysa mutlaka netten bak. Sakız eridikçe buhar çıktı duman tüttü ve yanıyodu artık sakızlar, pamuk hafif sararınca iş bitiyor. Umarım anlatabilmişimdir 🙂

Kızlar selam, size bir kaç sorum olacak 🤔🤔🤫

Ocean omega 3 başladık bugün (kullananlar ne kadar veriyor???) mamayla yoğurtla çakisirsa sorun olmaz herhalde??

Demir ilaç sidefer den ocean a geçtik.

Birde argivit focus almadım ama kullanan var mı acaba ?? Boy uzatıyormus ve iştah açıyor muş. Kullanan varsa yazabilir mi ? 1 yas sonrası iştahsızlık sorunu olanlar alıyor ???

Ben sf yi burnuna zorla damlatıyorum. Sonra burnunu aparatla çekiyorum. Bazen ağlarken afedersin sümük kendi çıkıyor bile. Elini kolunu tutuyorum sıkıca. Ne kadar ağlarsa ağlasın. Ağlamasına izin verdiğim tek olay burun temizleme. Nefesi rahat alamazsa hasta olur daha çok kötü olur diye içimi rahatlatiyorum. Sen de korkma, tut elini kolunu yap. 1 yıldır alışmadı, güzel bir şey değil ama zorla yapacağız, başka yolu yok.
Sf sıktık ama aparatla çekemedik kafasını çeviriyor.

Sf sıktık ama aparatla çekemedik kafasını çeviriyor.
Biraz seri olmak gerekiyor o sırada. Ben hızlı davranmasam bizim ki kalkıp gider zaten. Kafa,el, ayak hiç rahat durmuyor ki. O minicik burunda bi ben yokum diyorum bazen. Gece uykusu bile etkilenir burnu tıkalı olduğunda. Biraz cesaret et. Acımıyor zaten, sadece rahatsız oluyorlar. O da siz de rahatlayacaksiniz.

Görmeyen kalmasın canım anneler 😘

Eklentiler

• 7A6D692C-BED0-4342-9E1F-69A1D2E32F57.webp
    7A6D692C-BED0-4342-9E1F-69A1D2E32F57.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar osanit diye bitkisel bir şey varmış diş çıkarırken rahatlatıyormuş. Kullanan var mı aranızda? Memnun kalan/kalmayan.

Kızlar osanit diye bitkisel bir şey varmış diş çıkarırken rahatlatıyormuş. Kullanan var mı aranızda? Memnun kalan/kalmayan.
Ben kullanıyorum. Yani mucizeler yaratmıyor ama biraz rahatlatıyor. Yemeklerden önce kullandık azıları çıkarırken. Bi tık daha yemişti

Görmeyen kalmasın canım anneler 😘
Ya çok yeni bi arkadaşım yaşadı biliyor musun 😕 bakıcı izletmiş, çocuğun hareketleri değişince şüphelenip doktora gittiler ve öyle çıktı ortaya. Ve ihmal edilmiş çocuk demişler, ne kadar üzücü 🙁 özel eğitim alıyor şimdi. Keşke böyle şeyler yaşamasa hiçbir çocuk…

Kızlar inatçı bir pişiğimiz var, çözüm öneriniz varsa sevinirim. Travazol, kantoron, Sudo krem, bepanthen hepsini kullandım 😔

Sağol canım, biter mi diş sıkıntısı 😅 azılar çıkıyor.
Ben diş doktoru bi komşuya sordum 4 yaşında kızı vr pek kullanmaya çalışın herhangi bir şey dedi kendi kızı pek sıkıntı yaşamamış öyle bir şey dedi biz tetagil kullanmıştık küçükken bir iki kere ama diş çıkmadı oz amanlar biraz uykulu hareketleri olunca bir daha kullanmadık ama hiç işe yaramıyor diyenlerde oluyor tetagil için gercekten dişleri çıktığında tetagilimiz hiç yanımızda değildi o nedenle bilemiyorum bu diş nasıl birşeyse damak tam yarilmadan önceki gün çok ağrısı oluyor çok huysuzluk ve aglama yapiyor bizde.Allah kolaylık versin nice.Karanfil dene birde zeytinyağı eskiden ben onu da yapmıştım ama sonra yapmadım.

Kizlar hic kulotlu corap alan oldu mu bu ara bedenler 12_18 ay ve 23_36 ay diyor turkiyede de boyle mi acsba hangisini alsam bacaklarini sıkmasın istiyorum burada ikinci el 1 yas kiyafetleri aldim tam uzerine dikilmis gibi biraz buyuse giyemeyecek 18 ay almaliymisim.18 ay da bazen buyuk oluyor ama en azindan buyume payi var.

Kızlar inatçı bir pişiğimiz var, çözüm öneriniz varsa sevinirim. Travazol, kantoron, Sudo krem, bepanthen hepsini kullandım 😔
Bizim.kiz hastanede yatmisti o ara ishal pişik yalnislikla.kjlot bez almış eşim hava alamadı hepten.pisik olmuştu
Doktor hameton sarı bir kutu krem yazdı birde hastanede verdiler geçirdi şükür.

ayrica Maçır kremleri de iyi diyorlar mavi.kutu ben kullanmadım ama 😆😆

Geçmiş olsun.cok

Back
X