- 24 Kasım 2016
- 904
- 507
- 103
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #3.581
Amin inşallah çok teşekkür ederimAyy çok sevindim inşalah sağlıkla doğsun
Canım umarım sağlıkla da almak kucağına nasip olurBeni embriyo transferinden sonra 5 dakka dinlendirip hemen kaldırdılar gidip tuvaletini yapabilirsin dediler yani sadece 5 dk yattım kalktım tuvalete gittim eve gelince de mutfağa girdim kek falan yaptım kendime hiç yatmadım yani. Şimdi hamileyim bugün kese görmeye gidicez bakalımDoktorum saatlerce yatmanın işe yaradığıyla ilgili hiçbir bilimsel açıklama yok ilk 5 dk çok önemli tutunduysa zaten tutunmuştur dedi o yüzden çok takma bunu kafana
Bugün 5+1 im haftaya cuma çağırdı işte 5+8 oluyo ama 6da da duyulur herhaldeMaşallahh canımbugun kac olmustun sen? Ben de haftaya cumartesi gıdıcem 5+6da, kalp de görülür öyleyse bende de
İlk iki gün benim de öyleydi. Arayan hemşireye söyledim normal dedi. Öyle olunca gitmedim merkeze. 5. gün bildiğin 5 aylık hamile gibi olmuştu karnım. Ohss sendromu deniyor buna. Yumurtalıkların içini topluyorlar ya opuyla vücut savunma olarak içini suyla doldururmuş. Ne kadar vereceğini bilmediği için de kalan sıvı karın boşluğunda birikiyormuş. Allah korusun ciddi sonuçları olabiliyor. Transfer günü doktor ultrasonda baktığında karnın çok şiş böyle olmaz transfer dedi. O yüzden sana tavsiyem görünürde de şişer ve nefes almakta zorlanırsan hemen git merkeze canım hiç ihmal etmeGerçekten mii ya görünürde hiç birşey yok ama hissettiğim öyle. Sizin gözle görünür bir şişlik miydi? Pazartesi taza transfer olacak 5.gün embriyosu
Benim transferin ilk günü akşam iki kere karnıma kramp girdi tutunma belirtileri arasında bu da varmış ben o zaman yerleştiğini düşünüyorum onun dışında hiçbir belirtim ağrım sancım olmadıCanım umarım sağlıkla da almak kucağına nasip olurBen de zaten bu 5. Denemem olunca olmaz zaten deyip hiç dikkat etmedim.İştetim,bugün gün boyu ayaktaydım , kaç basamak merdiven çıkıp yürüdüm hatırlamıyorum.Umarım bu sefer tutar.Transferin ilk günlerinde adet sancısı gibi tam rahimin üstünde sancı oluyor muydu?
Yok canım 5+1 bugün doktor da ondan şaşırdı ya zatenYa çok güzel maşallah gözün aydın canım5+6 mıydın bugün çok heyecanlı yaaa ❤
Valla benim tüplerim alındı, eşimde hem sperm hızı hem de morfoloji problemi var. 4 kere tüp bebek denedik olmadı, bu sefer 5. Denemedeyiz.Bilmiyorumolacak mı, transfer oldum.Ama olmazsa yine diye doktora sormuştum onunla ilgili mi diye. Zaten iyi kalite embriyo için en düzgün sperm ile yumurtalar döllendiriliyor. İyi embriyoyu oluşturacak az da olsa düzgün sperm varsa sıkıntı değil dedi.Ama benim neden tutmadığını bilmiyoruz.Kızlar aranızda sperm sorunu olup ilk tüp bebek denemesi sonuçlanan var mı ?
Benim değerler normal ama eşimde sperm sorunu var , varikosel 3. seviye.
Tüp bebegin tutmasında sperm kaliteside önemli olduğu için açıkcası ya tutmazsa diye çok korkuyorum
Amin canım inşallah darısı başına dua ediyorum senin içinOyy maşallah maşallah canım hadi bakalım darısı kalp atışına
Benim önceki olumsuzlarda da bu adet gelecekmiş gibi olan sancım vardı.Bunda da olması negatife işaret olabilir. İlk denemeniz mi?Benim transferin ilk günü akşam iki kere karnıma kramp girdi tutunma belirtileri arasında bu da varmış ben o zaman yerleştiğini düşünüyorum onun dışında hiçbir belirtim ağrım sancım olmadı
2 gündür boyleyım, belkı de gece tıkınıp yattıgımdan ac kalkıyorumdur,Bebiş içeriden dürtüyor galibakalk anne acıktım diye
Gece yatmadan once bişey yıyor musun, ben süt içiyorumAynı benimde öyle arkadşlar ya dün gece 3 te gurultuyla uyandım bişiler yiyip yattım sabah 7 de daha beter aç kalktım
5+8 deil kız 6+1 oluyorsunBugün 5+1 im haftaya cuma çağırdı işte 5+8 oluyo ama 6da da duyulur herhalde
Evet ilk denemem daha önce de hiç hamile kalmadım o yüzden kıyaslayamıyorum ama ben de her ay belirti arardım kendimde psikolojik olarak hepsini de yaşadım ama hiçbi zaman pozitif olmadı tabi. Transferden sonra da ben 4. Gün erken gebelik testinde öğrendim zaten sonucumu bildiğim için dinlemedim kendimi belirtim de olmadı yani hala da yok. Burda çok insan var adet belirtisiyle aynı belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen o yüzden pozitif düşün pozitif olsunBenim önceki olumsuzlarda da bu adet gelecekmiş gibi olan sancım vardı.Bunda da olması negatife işaret olabilir. İlk denemeniz mi?
Evet doğru daha yeni alışıyorum bu hesaplamalara2 gündür boyleyım, belkı de gece tıkınıp yattıgımdan ac kalkıyorumdur,
Gece yatmadan once bişey yıyor musun, ben süt içiyorumondan mı acaba
5+8 deil kız 6+1 oluyorsun
Siz İstanbulda mısınız? Ben İzmir’deyim , vakit geçmeden yaptırmak istiyorum ama çalışıyorum.Zor izin alıp İstanbul’da kalmam.İzmir’de bilmiyorum pgt, ngs gibi embriyo genetik işleri ile iyi ilgilenen.Bu doktoru araştırarak mı gittiniz?İnşallah emekleriniz boşa çıkmaz ama dondurulmuşları da koydurun bence bu olmazsa.inşaallah olur bizim de yüzümüz güler .Var mı başka evladınız?Ben geç evlenip geç anne olmak isteyenlerdenim, 20’lerinde evlenip anne olmak istemezdim çünkü hayatımı iyi yaşadımDoktorum Burçak Erzik canım. Bu denemen tutar insAllah, sana evlat olurBizde de genetik bir problem yok ama dediğin gibi embriyoda olabiliyor anne babadan bağımsız olarak. Yaş arttıkça bu ihtimal de artıyor. Ben genetik testsiz tedavimde hamile kaldım, 8+5 de kalbi durdu, sebep de kromozom hatası. Aynı tedavimden iki dondurulmuş embriyom var ama testsiz olduğu için cesaret edemedik transfere, öyle duruyor. Çünkü sonra kalbi durduğunda hem büyük travma hem de sonra çok zaman kaybediliyor.Ben 5 ay kaybettim bu yüzden. Genetik test bence şart bu yüzden. Ama tabi işinin ehli ellerde yapılması lazım.
2 gündür boyleyım, belkı de gece tıkınıp yattıgımdan ac kalkıyorumdur,
Gece yatmadan once bişey yıyor musun, ben süt içiyorumondan mı acaba
5+8 deil kız 6+1 oluyorsun
Ohh yarasınYani tam yatarken yemiyorum da yatana kadar tıkınıyorum diyelimsonra da nasıl gurulduyorum gece uyandırıyor beni 2 gndür
İnşallah öyledirEvet ilk denemem daha önce de hiç hamile kalmadım o yüzden kıyaslayamıyorum ama ben de her ay belirti arardım kendimde psikolojik olarak hepsini de yaşadım ama hiçbi zaman pozitif olmadı tabi. Transferden sonra da ben 4. Gün erken gebelik testinde öğrendim zaten sonucumu bildiğim için dinlemedim kendimi belirtim de olmadı yani hala da yok. Burda çok insan var adet belirtisiyle aynı belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen o yüzden pozitif düşün pozitif olsun
Ben İstanbul'dayım. Burçak hocayı yumurta takibi için gittiğim doktorum önerdi. Ben çok memnunum. Meleğin insan halidir. İzmir'de ben de bilmiyorum, belki bir başlık açarsanız İzmir'de pgt, ngs yapan merkezler diye bilen arkadaşlar yol gösterebilir. Ama bence mutlaka bizim yaşa şart ngs. Biz çok vakit kaybettik yumurta takibi, aşılama, düşük derken zaman çok geçti. Umarım bereketli bir aya bir an önce denk gelir, biz de sağlıklı bir bebek sahibi oluruz canım benimSiz İstanbulda mısınız? Ben İzmir’deyim , vakit geçmeden yaptırmak istiyorum ama çalışıyorum.Zor izin alıp İstanbul’da kalmam.İzmir’de bilmiyorum pgt, ngs gibi embriyo genetik işleri ile iyi ilgilenen.Bu doktoru araştırarak mı gittiniz?İnşallah emekleriniz boşa çıkmaz ama dondurulmuşları da koydurun bence bu olmazsa.inşaallah olur bizim de yüzümüz güler .Var mı başka evladınız?Ben geç evlenip geç anne olmak isteyenlerdenim, 20’lerinde evlenip anne olmak istemezdim çünkü hayatımı iyi yaşadımŞimdi de yaş geldi 40’a ama olmuyor
Bende şu an 4+3 hemen hemen aynı tarihlerden bahsediyoruz benim 5+6 ya dokuz günüm var ama ben 15 gün sonrasan bahsediyorum daha ozaman çağırdı doktorKalp atışı duyulmaz diye tahmin ediyorum daha erken 5+6 oluyorum o zaman benle beraber olan arkadaşlarında duyulmamış bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?