- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.201
Saglik ocaginda ben artik tiroid testini bile yaptiramadim. Corona icin asi sirasi vardi. Doktor 1 ay sonraya gun vermisti.Vallahi canım bilmiyorum ilk gebeliğim de ilk kanımı özelde verdim ikinci kere kana bakıyorlar artış var mı yok mu diye. İkinciyi de sağlık ocağında oldum. Hiç devlet Hastanesine gitmedim gebelik için..
Canım inşaallah bu sefer olurBenim 2. Deneme. Daha once dusuk ve kurtaj olmustum. Simdi transfer gününü de sayarsan 3. Gundeyim.
Ben ıkı kere test verdım devlet acılde.. Özel hastane oldugu ıcın doktorum en yakın acılde ver dedı, ben de acilde ki doktora oyle soyledım, tüp bebek oldugunu da belırtım, hıcbısey demeden testımı yaptı, hatta ikinci kez verırken doktor tatlı ıstıyorz bile dediBana doktor 9. Gun yap dedi ama 7. Gun yapicam. Hatta devlet hastanesinden kadin dogumdan randevu bile aldığım transferi duyar duymaz. Kadin doguma gidip hamilelik testleri vir de tiroid ve crp icin sorarim. Sonra ki 2 gunde bir hamilelik cikarsa testleri yenilenmek gerekecek. Devlet hastanesi acile gidince yapiyorlar mi hamilelik testini?
Aaa oyle mi canimBen ıkı kere test verdım devlet acılde.. Özel hastane oldugu ıcın doktorum en yakın acılde ver dedı, ben de acilde ki doktora oyle soyledım, tüp bebek oldugunu da belırtım, hıcbısey demeden testımı yaptı, hatta ikinci kez verırken doktor tatlı ıstıyorz bile dedi
Çıkolata aldıkAaa oyle mi canim
Ne güzel. Goturseydiniz bebiskonun tatlisini
Aa öyle mi onu bilmiyorum canım. Ben 3 yıl öncesinden bahsediyorum evet şuan coronadan dolayı yapmıyor olabilirler.. devlete gidince dikkat et çok kalabalık oluyor..Saglik ocaginda ben artik tiroid testini bile yaptiramadim. Corona icin asi sirasi vardi. Doktor 1 ay sonraya gun vermisti.
Yok canım hiç korkma korkacak bisey yok azcık ağrı sancı oluyo bırak olsun o kadarAyy canım çok sağol bilgi için vallahi öyle korkuyorumkineyse herkeste olmuyormuş
Allah razı olsun kuzum rabbim kimseyi bu kadar yormasin rabbim hepimizr nasip etsin inşallah dondurulursa ilav gibi gelir onca denemeden sonraMaşallah canim benim inşallah hepsi 5..Güne gider inşallah bol bol olur dondurulur hepsi de ilk transfer edilen de tutar canim
Benim doktorum da son adet tarihini baz alacaksın dedi.Bulundugum yerde ki doktor transfer gününü baz alıyorKızlar doktorunuz size son adet tarıhınıze göremi hesaplayın diyor kaçıncı hafta da olduğunuzu bazı arkadaşlar var tüp bebek yaptıran onlara öyle demiş onu baz almış doktoru
Teşekkürler canım benim rabbim tamamına erdirsin hepimiziHadi gözün aydın canım maşallah
Bende Hasan Tahsin e gidiyorumMedikal park Ufuk hocaya gidiyorum siz
Aynen ya nedekadr cok sey öğrendk bı yolda.bizimde kısmetimiz kaderimiz ortakmışKeske bu kadar sey bilmek zorunda kalmasaydik diyorum ben de hep
Ya doğru diyorsun bebegım ama bazende körü körüne güvenilmiyor işte benm yaşadklarmdan snra arastrmadan adım atamaz oldumKızlar fazla araştırmayın, en güzeli takmamak tabi ben böyle söylüyorum birde bana sorunBen geçen ki tüp bebekte keseleri gördükten sonra o kadar araştırdım ki boyutları küçük vs günde 10 saat makale okudum Resmen kalbî duracak kesin dedim öyle oldu zaten.Doktorum bana kızmıştı, cahillik mutluluktur bu kadar bilme, öğrenme diye
Ben de kan tuplerinde sanmıştım.Aynen ya nedekadr cok sey öğrendk bı yolda.bizimde kısmetimiz kaderimiz ortakmışçocukken ilk tüp bebeği duyduğumda bir piknik tüpünün içinde bebek büyütüyorlar die zannediyordum
Sende haklısın canım senin ki zaten çok ayrı birşey, Rabb'im bu sefer yüzünü güldürsün inşallahYa doğru diyorsun bebegım ama bazende körü körüne güvenilmiyor işte benm yaşadklarmdan snra arastrmadan adım atamaz oldum
Su telefonlari elimizden birakip nete girmesek belki daha mutlu olcaz. Keske hayatımız ilk istedigimizde hemen hamile kalırız cahilliginde devam edebilseydiKızlar fazla araştırmayın, en güzeli takmamak tabi ben böyle söylüyorum birde bana sorunBen geçen ki tüp bebekte keseleri gördükten sonra o kadar araştırdım ki boyutları küçük vs günde 10 saat makale okudum Resmen kalbî duracak kesin dedim öyle oldu zaten.Doktorum bana kızmıştı, cahillik mutluluktur bu kadar bilme, öğrenme diye
Ben devlet acilinde yaptirmistimBana doktor 9. Gun yap dedi ama 7. Gun yapicam. Hatta devlet hastanesinden kadin dogumdan randevu bile aldığım transferi duyar duymaz. Kadin doguma gidip hamilelik testleri vir de tiroid ve crp icin sorarim. Sonra ki 2 gunde bir hamilelik cikarsa testleri yenilenmek gerekecek. Devlet hastanesi acile gidince yapiyorlar mi hamilelik testini?
Ben arastirma yapmasaydım, doktorim hic bir sorun yok dedigi icin yaptığı kurtajdan sonra rahim filmi cektirmemis olurdum. Yapisikliklardan haberim olmazdi. Sevgili doktorumun on görüşüyle artik herhalde bodoslama kacinci tup bebegi yapardık. Kacinci hüsranı yaşardık. Bence bir kac doktorla teyitli ilerlemek daha iyidir.Ya doğru diyorsun bebegım ama bazende körü körüne güvenilmiyor işte benm yaşadklarmdan snra arastrmadan adım atamaz oldum
Keşke ya diyorum ya o kadar telefonda arastırmaktan stresten Belkı de gebeliğim devam etmedi diyorum.Zaten hep bu tez canlılıgımdan kaybediyorum.Esim diyor bu sefer tutarsa sonuçtan 20 gün sonra doktora gideceğiz, sen rahat durmayıp kendini uzuyorsun diyorSu telefonlari elimizden birakip nete girmesek belki daha mutlu olcaz. Keske hayatımız ilk istedigimizde hemen hamile kalırız cahilliginde devam edebilseydi
Benim doktorum da son adet tarihini baz alacaksın dedi.Bulundugum yerde ki doktor transfer gününü baz alıyor
Arada 3 gün oynuyor
Razıyım ama hastanede yatmaktann korkuyorum canım o yüzden gonalf dozum 150di senin kaçtıYok canım hiç korkma korkacak bisey yok azcık ağrı sancı oluyo bırak olsun o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?