- 9 Ekim 2020
- 5.946
- 7.991
- 198
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.741
Ya sen öle san pozitifi görüncede hcg artacakmıs kese olacakmı kalp atacakmı die dieeee gidiyorhahah ya belkı olsunda rahatlarım dıye dusunuyorum allahın ıznılen ay dur yazacam ama ne oldu ne bıttı dıye
Şifa olsun nefesim ilk 2gun hemen etki etmıyr ama snra rahat oluo hadi geçmiş olsunnnDoktorum gece yatmadan kullan dedi canım eğer çok bulantın yada kusman olursa sabah öğlende kullan dedi bakalım duruma göre kullanacam şifa olsun inşallah
Ögrenemedinmi hala canımamin canim insallah
Yaa kuzum benm baska ilacı varmı hiç bilmiyorum.ben limonlu su ekmek yogurtla desteklıyrdm ilacı.14.haftaya kdr sürmüştü bulantı buda gebeliğin zor ama tatlı bır yanıMaalesef canımbelki bana da başka ilaç işe yarar inşallah
crp yüksekmiş benm bu trste bakmadan serklaj yaptıgı için enfeksıyon tüm kana karısmıstı.uzun bir hikaye.serklajı dogumdan önce alıyorlar,sezeryan olacaksa sezeryanla beraber alıolar.ben dusuk yaparken narkoz alıp aldırdm serklajı.bu sefer serklaj yapılmayacak gerek görülsede yatarak devam ettirecekmıs drSerklaj i mi bakmadan yapti? Sanirim onun kacinci haftada yapıldığı cok onemli oluyor. Dogumdan sonra ya da sezeeyan oncesi serkaji kesiyorlar mi merak ediyorum
Bende sordum bunu doktora abartmadan çay kahve içebilirsin dedikızlar çay kahve filan dikkat ediyor musunuz ? Bugün transfer oldum ay kahveye çok alışığım canım çok istiyor
Serklaj dan ben de korkuyorum ya. Onu canlı canlı mi dikiyorlar. Genel bayiltip mi dikiyorlar?crp yüksekmiş benm bu trste bakmadan serklaj yaptıgı için enfeksıyon tüm kana karısmıstı.uzun bir hikaye.serklajı dogumdan önce alıyorlar,sezeryan olacaksa sezeryanla beraber alıolar.ben dusuk yaparken narkoz alıp aldırdm serklajı.bu sefer serklaj yapılmayacak gerek görülsede yatarak devam ettirecekmıs dr
Cok gecmis olsun canim bu arada. Enfeksiyonu geçirmeden serklaj yapmasi da cok inanilmaz olmus doktorun ya. Bir de enfeksiyon varlığı gebelik kaybına da neden oluyor diye biliyorum ben.crp yüksekmiş benm bu trste bakmadan serklaj yaptıgı için enfeksıyon tüm kana karısmıstı.uzun bir hikaye.serklajı dogumdan önce alıyorlar,sezeryan olacaksa sezeryanla beraber alıolar.ben dusuk yaparken narkoz alıp aldırdm serklajı.bu sefer serklaj yapılmayacak gerek görülsede yatarak devam ettirecekmıs dr
yok cnm canlı canlı olurmuSerklaj dan ben de korkuyorum ya. Onu canlı canlı mi dikiyorlar. Genel bayiltip mi dikiyorlar?
Cok saol cnm.Aynen yazdıgın gibi oldu zaten.;(Cok gecmis olsun canim bu arada. Enfeksiyonu geçirmeden serklaj yapmasi da cok inanilmaz olmus doktorun ya. Bir de enfeksiyon varlığı gebelik kaybına da neden oluyor diye biliyorum ben.
Aynen canım tatlı ama zor bakalım yarın konuşacağım.çok sağolYaa kuzum benm baska ilacı varmı hiç bilmiyorum.ben limonlu su ekmek yogurtla desteklıyrdm ilacı.14.haftaya kdr sürmüştü bulantı buda gebeliğin zor ama tatlı bır yanı
aradim daha sonuc cikmamisÖgrenemedinmi hala canım
Çarsamba 6+3 olcak, duyulur deil mi yaSağol kuzum senden de güzel haberi alicaz sabırsızlıkla seninle bende bekliyorum
Bana doktor ikisi de tutarsa serklaj yapilacak dedi.yok cnm canlı canlı olurmunarkoz veriyorlar sen neden korkuyorsun?öyle bir gereksinim mi var sende.benm rahım agzı kısalıgım var
amin amin inşallah, en doğru zaman ne zamansa ben beklerim minnaklarımıTamam canım inşallah müjdelerle gelirsin
Olsun canım böylesi daha hayırlıdır belki bilemeyiz. Yeterki sonucu güzel olsun
Canim o zaman beraber oluruz belki
kimi dr tavsıye ediyor kimisi etmıyor işte.druna guvenıyorsan yaptırırsn cnm.hele bir tutsunda minnoşlarBana doktor ikisi de tutarsa serklaj yapilacak dedi.
Keske tutsa ve hic düşünmeden şip diye 9 ay geçse ve gelmis olsa degil mikimi dr tavsıye ediyor kimisi etmıyor işte.druna guvenıyorsan yaptırırsn cnm.hele bir tutsunda minnoşlarbende ozamn arastrcam tekrar
Çay içersende açık iç canım. Kahveden de biraz uzak kalabilirsin bu dönemde güzel olurkızlar çay kahve filan dikkat ediyor musunuz ? Bugün transfer oldum ay kahveye çok alışığım canım çok istiyor
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah canımmerhaba hanımlar,biraz sivri konuştuğum için bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu haklı olarak bende uzak durmayı tercih etmiştim bugüne kadarzira bugün dondurulmuş transferim oldu benimde...bakalım şimdi zannımca 16 ekimde de test günüm olacak...yine buradan umarım iyi haberler veririm,herkesinde iyi haberlerini alırım.(gayetle rahat geçti,idrar sıkışması durumu hariç) şimdilik sadece yattığım için biraz ayaklarım sırtım uyuşmuş dolanıyorum evde
Aminn canım benim inşallah bizde sizi takip edip gelcezSagol canım benim Amin inşallah darısı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?