- 9 Ekim 2020
- 5.946
- 7.991
- 198
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.701
iyi olmuş kuzum.düzenli kullanınca çok işe yarıyor gündüz aşırı uyku yapıyor gece yatmadan kullansan daha iyi olurPlutonMerkez im baciskom bugün doktora bulantimi söyledim senin dediğin ilacı verdi banada sağol canım
Unutuluyor cnm maalesef bunu ben cok acı tecrube ettim.Tmm ilaçlarda falan olabilirde tahlil sonucuna göre yapılan işlemlerde unutulamaz bence
Az önce baktımda bana gebelik testi bile yapmışlar
Aa sende işe yaramadımı.bana çok iyi gelmişti.Canım yanlış anlama asla canını sıkmak istemem.. Bana da o ilaçtan verdi. Akşamları yatarken 2 şer tane içiyorum.. Pek işe yaramadıyarın başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek. Tamam istifra etme durumum yok ama tüm gün bulantım devam ediyor.. İnşallahhhhh sende işe yarar.. Tekrar söylüyorum yanlış anlama lütfen
Unutulamaz bence önemsenmedigi için ihmal edilir bunu farketmen güzel ben olsam bidaha o merkeze devam etmemUnutuluyor cnm maalesef bunu ben cok acı tecrube ettim.
Çok şükür kuzum hadi gözün aydın. Sağlıkla büyüsün minnakMerhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk hersey yolunda10 gün sonra tekrar gidicem Rabbim hayırlısı ile sizlere de nasip etsin inşallah
Süper haber canım düzenliyorum listeyi
bir doktor testi yapıp bana söylemedi tedavı baslaması gerekırken baslamadı,diğeride önemlı olmasına ragmen bakmadan serklaj yaptı sonuc canmla ödeyecektm.bebegımı kaybettm oyuzden. doktor die güveniyoruz ama onlarda hata yapabiliyorUnutulamaz bence önemsenmedigi için ihmal edilir bunu farketmen güzel ben olsam bidaha o merkeze devam etmem
Hadi inşallah çift çizgiyi görürüz hayırlısıylaEvt canım test günümü doldurmayı bekliyorum şuantakılma hiç onlar herşeyi en ince ayrıntısına kadar ezbere yapıyorlar zaten riske atmazlar hiç
bir doktor testi yapıp bana söylemedi tedavı baslaması gerekırken baslamadı,diğeride önemlı olmasına ragmen bakmadan serklaj yaptı sonuc canmla ödeyecektm.bebegımı kaybettm oyuzden. doktor die güveniyoruz ama onlarda hata yapabiliyor
İnş canım hepimiz görelim İnşHadi inşallah çift çizgiyi görürüz hayırlısıyla
Ne guzel masallah gizun aydınMerhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk hersey yolunda10 gün sonra tekrar gidicem Rabbim hayırlısı ile sizlere de nasip etsin inşallah
ayyyy ayy hadı bakalım canımm ınsallah guzel haberlerınız almayı nasıp etsın rabbımmmm nasılsın nasıl gectı bakalımm :) :)Aaa ben de perşembe test yaptircam. Haydi bakalım.
hahah ya belkı olsunda rahatlarım dıye dusunuyorum allahın ıznılen ay dur yazacam ama ne oldu ne bıttı dıyesen perşembeye kriz geçirmessen iyidirkafanı meşgul edecek birşeyler bulll diziye felan başla,kitap oku yada cık dısarı gez.neyden hoslanıyorsan onu yap .sen transferden sonra ne olcan ben onu merak ediyorum asıl
Gözün aydın canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallahmerhaba hanımlar,biraz sivri konuştuğum için bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu haklı olarak bende uzak durmayı tercih etmiştim bugüne kadarzira bugün dondurulmuş transferim oldu benimde...bakalım şimdi zannımca 16 ekimde de test günüm olacak...yine buradan umarım iyi haberler veririm,herkesinde iyi haberlerini alırım.(gayetle rahat geçti,idrar sıkışması durumu hariç) şimdilik sadece yattığım için biraz ayaklarım sırtım uyuşmuş dolanıyorum evde
Gözün aydın canım benımMerhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk hersey yolunda10 gün sonra tekrar gidicem Rabbim hayırlısı ile sizlere de nasip etsin inşallah
kimse aramadi canim ben aradim ama kimse cikmiyor off vallah kalpten gidicemCanım yazmadın bize sonuç çıkmadımı halaaa
Aynen niye bulanmıyor deriz o zamanda bulansın ya o bile çok güzelTabii orası ayrı.. Doktor bana birden mide bulantıların bitse ne hissedersin diye sordu.. Dedim korkarımaynen öyle dedi.. İçinde bir şey büyüyor bu da onun belirtilerinden biri. Severim ben midesi bulananı diyo gel bana sor bir de
ayy keskee canim keske ama ümitsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?