2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aa sende işe yaramadımı.bana çok iyi gelmişti.

Unutulamaz bence önemsenmedigi için ihmal edilir bunu farketmen güzel ben olsam bidaha o merkeze devam etmem
bir doktor testi yapıp bana söylemedi tedavı baslaması gerekırken baslamadı,diğeride önemlı olmasına ragmen bakmadan serklaj yaptı sonuc canmla ödeyecektm.bebegımı kaybettm oyuzden. doktor die güveniyoruz ama onlarda hata yapabiliyor

Allahım aklı başında iyi insanlarla karşılaştırsın İnş

merhaba hanımlar,biraz sivri konuştuğum için bazı arkadaşlar rahatsız olmuştu haklı olarak bende uzak durmayı tercih etmiştim bugüne kadarzira bugün dondurulmuş transferim oldu benimde...bakalım şimdi zannımca 16 ekimde de test günüm olacak...yine buradan umarım iyi haberler veririm,herkesinde iyi haberlerini alırım.(gayetle rahat geçti,idrar sıkışması durumu hariç) şimdilik sadece yattığım için biraz ayaklarım sırtım uyuşmuş dolanıyorum evde

sen perşembeye kriz geçirmessen iyidir kafanı meşgul edecek birşeyler bulll diziye felan başla,kitap oku yada cık dısarı gez.neyden hoslanıyorsan onu yap .sen transferden sonra ne olcan ben onu merak ediyorum asıl
hahah ya belkı olsunda rahatlarım dıye dusunuyorum allahın ıznılen ay dur yazacam ama ne oldu ne bıttı dıye

Gözün aydın canım hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk hersey yolunda 10 gün sonra tekrar gidicem Rabbim hayırlısı ile sizlere de nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım benım valla boyle haberler alınca cok seviniyorum, ınsallah carsamba gunu ben de boyle guzel bı yorum yazarım buraya

Aynen niye bulanmıyor deriz o zamanda bulansın ya o bile çok güzel doktorun pek tatlı dilliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…