2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

iyi olmuş kuzum.düzenli kullanınca çok işe yarıyor gündüz aşırı uyku yapıyor gece yatmadan kullansan daha iyi olur
Doktorum gece yatmadan kullan dedi canım eğer çok bulantın yada kusman olursa sabah öğlende kullan dedi bakalım duruma göre kullanacam şifa olsun inşallah

Hadi canim gözün aydın sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Gözün aydın canım benım valla boyle haberler alınca cok seviniyorum, ınsallah carsamba gunu ben de boyle guzel bı yorum yazarım buraya
Sağol kuzum senden de güzel haberi alicaz sabırsızlıkla seninle bende bekliyorum

Hayırlı olsun canım tedavin inşallah güzel haberide verirsin

Serklaj i mi bakmadan yapti? Sanirim onun kacinci haftada yapıldığı cok onemli oluyor. Dogumdan sonra ya da sezeeyan oncesi serkaji kesiyorlar mi merak ediyorum

kızlar çay kahve filan dikkat ediyor musunuz ? Bugün transfer oldum ay kahveye çok alışığım canım çok istiyor
Bana doktor cok abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi. Daha önceki gebeligimde doktor gunde 1 fincan turk kahvesi icebilisin demisti.
Ben onceki gebeligimde com dikkat etmistim hic icmemistim. Bu transferden sonra iciyorum. Sonucta 1 fincana kadar izin var. İsterseniz migrosta kafeinsiz turk kahvesi satiliyor. Onalrdan alip içebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…