2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benım de kan sonucu alana kadar gogus agrısı olmamıstı, sonucu ogrendıkten sonra artmaya baslamıstı, 10 gündür cok acıyordu, 3 gundur bir azalma söz konusu

Kızlar size bir şey soracağım. Ben gerçekten çok zor durumdayım. Lütfen akıl verin. Yoksa akli dengemi kaybedicem. Transfer günümün 4. günündeyiz Şuan saat 05:19 04:00 te uyandım. İlk geceden beri kabuslarla uyanıyorum. Normalde çok sakinim aslında bastırıyorum. Güzel şeyler düşğnmeye zorluyorum kendimi. Ama ilk gecesi 10-12 defa uyanmışımdır. Sonra ki gece güzel şeyler düşleyip yattım kabus yoktu ama vucüdum kastatıydı. Üşüttüm diye düşündüm. Bu gece anladım uykumdan uyandığımda neredeyse hareket edemez konumdaydım karabasan değildi belki de öyleydi bilmiyorum ama vücudum ağrıyordu. Kollarım sanki sımsıkı sıkılmış gibi. Dün 3.gün olduğu için banyo yapıp abdest aldım meryem suresi okudum 7 felak 7 nas 7 ayetel kürsi okudum estağfur çekip yattım. Duanın gücüne inanırım ama bilinaçltım heran beni ele geçirmek için tetikte. Uyku en zayıf pozisyonum. Ne yapcam kızlar? Siz nasıl rahatlatıyosunuz kendinizi? Zaten bu kadar kasılmaya tutmuş mudur bilmiyorum bile. Ümidimi yitirmiyorum ama yinede. Çok çaresizim

Canım çok strese girmişsin demek ki. Aklından transfer sürecini çıkarmaya çalış. Sana keyif veren şeyler yap. Misal komedi filmleri izle, kitap oku ya da güldür güldür veya çok güzel hareketler onları izle. Transfer ile alakalı yorumlardan uzak kal derim. Çünkü hepimizin içinde korkular oluyor tuttu mu oldu mu. Ya olmazsa naparım vs. Bu tür düşünceleri istesekte atamıyoruz ama başka şeylerle uğraşınca biraz daha hafifliyor bu düşünceler.

Canim stres ben dün transfer hazırlığı için gittiğimde stresle yattım aynı şekilde korkarak uyandım sakin olmaya çalış film izle hiç telefona bakma bence pozitif seler düşün hayal et stres yaptıkça kötü oluyoruz tutmadi die düşünme çünkü neler gelio insanın burda okuorum Allah'ım izin verdikçe sen kipirdamasan da tutuyo güzel haberlerini bekliyoruz. Sımsıkı tutuunsun inşallah sana canım

Canim kullandığımız ilaclar nedeniyle oluyor. Ben de gece 2 ye kadar uyuyamıyorum. Sabahın köründe alarm çalmadan uyaniyorum

Canım merhaba
canım günaydın, benim de bel ağrım fazla hatta pazar günü benden yoğun bir kan geldi sonra kahverengiye döndü pazartesi gittim bir doktora kanama alanı varmış ayrı bir kese gibi. Hani tek yumurtaydı bölünmüştü ya benim iki bebek vardı pazartesi bir tane bebek göründü hala kahverengi akıntılarım ve bel ağrım devaM ediyor Kalp atışını da dinletmedi Bugün kendi Doktoruma randevum var ama çok korkuyorum kötü bir şey duymaktan

ben elişi yapıyorumkendim zaten evden amigurumi çalıştığım ve şu an sipariş yığınım olduğu için kafamı bulandıracak dahi vaktim olmuyor...örgü falan örün sizdebende rüyamda kedimde pireler buldumbenim için bir nevii karabasan tabii

Benım de kan sonucu alana kadar gogus agrısı olmamıstı, sonucu ogrendıkten sonra artmaya baslamıstı, 10 gündür cok acıyordu, 3 gundur bir azalma söz konusu
canim o soyle bisi bir artacak bir azalcsk bi gun baska bi yerin bi gun baska bi yerin agricak kiz popon bile agriyor o yuzddn bu hic problem.degil zaten daha net anlamda gogus agrilarin bir kac ay sonra olur

Günaydın kızlar birazdan merkezden arayacaklar bugün embriyolarin 5.gunu bi yanım deli gibi telefon beklerken bi yanım o telefon hiç çalmasin istiyor çok korkuyorum daha önce 5.güne bırakmış gidememislerdi bugün donduracaklar inşallah 5.gunr gelebildilerse rüyamda 8 tane donduruluyordu

Hadi inşallah. İyi düşünün iyi olsun.

Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim aslında iyiydim. Sadece 5 tane 5.gün embriyomun 2si transfer edilmişti. Bende kendimi rahatlatmıştım sma 6.gün 3nümde dayanamadığını ve dondurulmayacağını öğrendim. İşte insanoğlu saçma sapan bi varlık elindekine sevinmek yerine gidene üzülüyor. Sanırım en çok ona stres yaptım bü anda 3ü birden gidince. Tavsiyelerinize uyucam bende amigurumi yapıyorum. Film izliyorum devam edicem. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim çabalarımızı en güzel en hayırlı şekilde mükafatlandırsın inşaallah

Canim en zor kısmı beklemek sanirim.
Biz ilk transferde cok heyecanliydik tutunca ben gözyaşlarımı tutamamistim hayatımda ilk defa sevinç gozyasisi dokmustum. Sonu kotu bitti o maceranın. Ondan sonra da artik bu transferde duygularım alınmış gibi oldum. Zaten bizim elimizde olan bir sey yok. Yapabileceğimizin en iyisini zaten yapmışız.
Olmadıysa ya zamani degildir ya da hayırlısı değildir demek gerekiyor diye surekli kendimi telkin ediyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…