2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynen canım doktorum ne ilac yazarsa hemen Google yazıp bakıyorum nedir ne için verilir die . Hastaneden çıkmadan önce aklıma takılırsa hemşireye soruyorum ne yapalım kolay bir durum değil bizimkisi Allah yardımcımız olsun

Aynı şekilde canım aklima o anda gelmio her şeyi soruyorum saolsun cvpta verio ama eve geliyorum aklıma bişe gelio öyle telefon dan da sorulmucak ee basliom araştırmayayanlız deilmisim

Aynı şekilde canım aklima o anda gelmio her şeyi soruyorum saolsun cvpta verio ama eve geliyorum aklıma bişe gelio öyle telefon dan da sorulmucak ee basliom araştırmayayanlız deilmisim
Aayy çok benziyoruz esimde bana kızıyor yine aklında kalacak bisey buldun die ne yapalım bizde böyleyiz canim yani sende Yalnız değilsin ben de varım

Aayy çok benziyoruz esimde bana kızıyor yine aklında kalacak bisey buldun die ne yapalım bizde böyleyiz canim yani sende Yalnız değilsin ben de varım
Aynen de eşim bide doktor la bir oluo Google saolsun diolar e napaim bi dünya iğne ilaç merak edioz bide çevremde kimse nin bilgisi yok kime sorcam

Kizlar ya bir sey sorcam. Persembe test yaptırmaya gidecektim ama esim cuma gidelim diyor. Devlet hastanesinin acil bölümüne gitsek perşembe akşamı hamilelik kan testini yaparlar mı?
Canım direk gebelik testi dersen yapmıyolar. Mesela ben idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum sanırım diyorum buarada gebelik şüphem var diyorum öyle yaptırıyorum

benm 2gündür kasık göğüs ağrım oldu ama transferden öncede vardı bu ağrılar.suan birşey yok gayet stabil durumdayım belirti aramıyorum kendimde artık nasipte ne varsa o olacak zaten
Aynen canim iyi yapiyor sun, ben cok ariyordum öylesi daha cok yoruyor sakin sakin bekle 2 gün sonra Geliyo zaten test demii hayirlisi ile

Ya evet bende aynı şekilde kızimda hiç kaygılanmamistim hiç tuttu tutmadı düşünmedim çok mutluydum... ama bu sefer olmadığını düşünüyorum aklım sürekli orda olmadığını hissediyorum... Yada her gebelik farklı olur derler öyle bişeyse onu bilemem..

amin canim insallah cuma görüsmem var bakalim doktorum nedicek herseyin hayirlisi

Aynen canim iyi yapiyor sun, ben cok ariyordum öylesi daha cok yoruyor sakin sakin bekle 2 gün sonra Geliyo zaten test demii hayirlisi ile
Aynen 2gün snra yapıcam kaset test çıkarsa kan vermicem 12.gune kdr :) hyrlısı bakalmm iğne ilaç süreç derken birde bu bekleyiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…