- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.001
Bakalım ikinci asamamiz ne olcak benim tecrübem bidahaki kontrolde bitti güzel haberler le gel canımBenim perşembe kontrolüm var canım. Bakalım hangi aşama bilmiyorumilaçları 10 gündür kullanmış olcam
Gözün aydın canım silik çizgi görünüyor sağlıkla ilerlesin sürecin3. Gün dondurulmuş embriyo, 7. Günümdeyim sizce var mı bişeyler
İnşallah canım benimBakalım ikinci asamamiz ne olcak benim tecrübem bidahaki kontrolde bitti güzel haberler le gel canım
Ağzınız bal damlıyor inşallahGözün aydın canım silik çizgi görünüyor sağlıkla ilerlesin sürecin
Aynen canım doktorum ne ilac yazarsa hemen Google yazıp bakıyorumCanim burda çok karşılaştım uzaktan takip yapılan doktorla r uygun durumu belirlio bizde aynı şehirde değiliz daha az gidioruz mesala doktorun ayarlamıştır biz çok kafamıza takıyoruz kiziorum kendime debugün bu kadr şey bilip dusunmeseydim uzulmuxektim dün belki.ama bilmesekte olmuo başımıza ne gelcek bilmek istiyoruz
Aynı şekilde canım aklima o anda gelmio her şeyi soruyorum saolsun cvpta verio ama eve geliyorum aklıma bişe gelio öyle telefon dan da sorulmucak ee basliom araştırmayaAynen canım doktorum ne ilac yazarsa hemen Google yazıp bakıyorumnedir ne için verilir die . Hastaneden çıkmadan önce aklıma takılırsa hemşireye soruyorum ne yapalım kolay bir durum değil bizimkisi Allah yardımcımız olsun
Aayy çok benziyoruzAynı şekilde canım aklima o anda gelmio her şeyi soruyorum saolsun cvpta verio ama eve geliyorum aklıma bişe gelio öyle telefon dan da sorulmucak ee basliom araştırmayayanlız deilmisim
Dayanamıyoruz bekliyemiyoruzSende erkenden yapmışssınevt çıkmış çizgi biraz silikte olsa 2gn snra tekrar yap sabah koyulasır hayrlı olsn
Bana mı dediİniz bilmiyorum ama sağolunbence de var gibiinşAllah hayırla devam etsin
ayy alıntı yapamadım ama evet en alt sol resimde gördüm benBana mı dediİniz bilmiyorum ama sağolun
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinayy alıntı yapamadım ama evet en alt sol resimde gördüm beninşAllah sağlıklı devam eder
Aynen de eşim bide doktor la bir oluo Google saolsun diolar e napaim bi dünya iğne ilaç merak edioz bide çevremde kimse nin bilgisi yok kime sorcamAayy çok benziyoruzesimde bana kızıyor yine aklında kalacak bisey buldun die ne yapalım bizde böyleyiz canim yani sende Yalnız değilsin ben de varım
Canım direk gebelik testi dersen yapmıyolar. Mesela ben idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum sanırım diyorum buarada gebelik şüphem var diyorum öyle yaptırıyorumKizlar ya bir sey sorcam. Persembe test yaptırmaya gidecektim ama esim cuma gidelim diyor. Devlet hastanesinin acil bölümüne gitsek perşembe akşamı hamilelik kan testini yaparlar mı?
Aynen canim iyi yapiyor sun, ben cok ariyordum öylesi daha cok yoruyorbenm 2gündür kasık göğüs ağrım oldu ama transferden öncede vardı bu ağrılar.suan birşey yok gayet stabil durumdayımbelirti aramıyorum kendimde artık nasipte ne varsa o olacak zaten
SiLer kaçıncı gününüzdesinizAynen canim iyi yapiyor sun, ben cok ariyordum öylesi daha cok yoruyorsakin sakin bekle 2 gün sonra Geliyo zaten test demii hayirlisi ile
Ya evet bende aynı şekilde kızimda hiç kaygılanmamistim hiç tuttu tutmadı düşünmedim çok mutluydum... ama bu sefer olmadığını düşünüyorum aklım sürekli orda olmadığını hissediyorum... Yada her gebelik farklı olur derler öyle bişeyse onu bilemem..Belki de bu bir belirtildir. Ben gecen transferimde inanilmaz yorgundum. Hep uykum geliyordu. Transfer sonunda tutmustu.
Bu transferde hic uykum yok hatta inanilmaz enerjik bir haldeyim. Gecen transferde olan hic bir sey yok. Kaygi durumum da yok. Tutmadiginu dusunuyorum.
amin canim insallah cuma görüsmem var bakalim doktorum nedicek herseyin hayirlisiCanim simdi gördüm çok üzüldüm rabbim sabrını artırsın sen bilirsin tabi hani dondurulmuslar için bence biraz bekle en az 2 adet dönemi diğer deneme için hem bedenen hemde ruhen dinlenmiş olursun çok şükür dondurulmuş varmış rabbim birdahakinde yüzünü güldürsün inşallah
Muayene sırası alıyorumNe diycem acile gidip sira alip kan testi yapin mi diycem
Aynen 2gün snra yapıcam kaset test çıkarsa kan vermicem 12.gune kdr :) hyrlısı bakalmm iğne ilaç süreç derken birde bu bekleyişAynen canim iyi yapiyor sun, ben cok ariyordum öylesi daha cok yoruyorsakin sakin bekle 2 gün sonra Geliyo zaten test demii hayirlisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?