2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

SiLer kaçıncı gününüzdesiniz
Benim negatif oldu canim
Hayirli zamanda tez vakitte olsun insallah. Hic uzulme canim. Nasibin ne zaman geleceği hic belli olmaz. Umarim en yakin zamanda pozitifi goreceksin
Tesekkür ederim canim güzel dileklerin icin aminn Allahin izniyle insAllah ben de inaniyorum sizleri de mutlulukla takip ediyorum. OlmayanLara uzuluyorum ama bizleri güclü kadinlariz savasiriz sonuna kadar

Benim negatif oldu canim

Tesekkür ederim canim güzel dileklerin icin aminn Allahin izniyle insAllah ben de inaniyorum sizleri de mutlulukla takip ediyorum. OlmayanLara uzuluyorum ama bizleri güclü kadinlariz savasiriz sonuna kadar
Canım benim ne kadar güzel bir kalbin var gönlünce inşallah her şey

Benim negatif oldu canim

Canim benimmm.
Zaten bunca zamandır savaşıyoruz. Mukafatimiz insallah en hayırlısı en yucesiyle taclandirilir.

Beni m kaçırdım seni kese tek mı göründü senin de
İki kese göründü ama birinin ıcınde yolk vardı, diğeri bos gibiydi ama emin olamadı, erken daha dedı.. Yanı bos olarak kalabılir de,dolabılır de, yarın belli olur ınsallah kontrolum var.. Senın nasıl canımm, nasıl gıdıyor

Hadi inşallah gönlüne göre olsun.Guzel haberler alırsın.
Benim de bulantılarım var biraz bel ağrım çok fazla oluyor onun dışında sorun yoktu.Gecen hafta kalp atışını duymuştuk bugün tekrar kontrole gittim.Malum tek kese görünmüştü bugün bir kese daha göründü gibi ama gelişmeyecek galiba dedi sonrasında kese olmayabilir kanama alanı da olabilir arada kaldı o durum canımızı sıktı biraz.Bir kaç gün durup tekardan başka doktora gideceğim en azından öğreneyim gelişmese de kese mı kanama mı.Kanama alanı olması beni düşündürüyor

Benım de kahve lekeler oluyor arada, kese kontrolunde kanama alanı yok, rahım gırısı kapalı demıstı.. Kanama alanı olsa da olmasa da leke geliyor demek kı, senın de lekelenmelerin olursa korkma.. İkimizin de hakkında hayırlısı olsun inşallah, Rabbım gonlune göre versin
Peki göğüs hassasiyetin nasıl, ben de azalma var, inşallah aksi bir durum yoktur

Kızlar benim göğüs hassasiyeti 3 gun oncekı gıbı deil, sankı biraz azaldı gibi, sorun yoktur ınsallah
canim icin rahatlasin diye kenfimden ornek vericem.ilk hamileligimde boyle ilk. 7. gune kdsr yandi resmen goguslerim sonra azaldi falsn bitti hatta ama sonra hamile oldugumu ogrendim yani asla takilma asla belirtide arama cunki hepsi ilaclar yuzunden hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…