- 9 Ekim 2020
- 5.946
- 7.991
- 198
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.601
Hayrlısı olsn artkkk beklentim kalmadı sildm kafamdan yoksa daha cok üzülcemSıkma canini idrar testi yuzde yüz doğru demek değil ki bazen kan testinde cikanda bile çıkmıyor sen çok erken yapmıştın. Rabbim nasip etmiş olsun inşallah canım
Halleycim hayırlısı olsun, kafanı dinle 2 ay sonra inşallah her şey çok yolunda gidecek bebişlerin sımsıkı tutunacak sanasaol canlarm benm düşünüp sormanız cok gzl gayet iyiyimilk gün brz üzüldm ama suan sanki hc transfer olmamıs gibi bir moda girdim
İnşallah cnm zaten diblenmeye geçtm hazır olunca denerm artk nasipHalleycim hayırlısı olsun, kafanı dinle 2 ay sonra inşallah her şey çok yolunda gidecek bebişlerin sımsıkı tutunacak sana
Canim sen kan testi yaptın mı ben az önce yorumları toplu hızlı hızlı okudum kusura bakma anlamadimHayrlısı olsn artkkk beklentim kalmadı sildm kafamdan yoksa daha cok üzülcembaşka denemeye artk
Rica ederim, darısı başımıza dediğin gibiAminnnn darısı isteyen herkesin başınaÇok teşekkür ederim Şimdi heycanla kan testi günümü beklicem Çarşamba günü de yapabilirsin demişlerdi
Bayağı belli oluyor. Hayırlı olsunEki Görüntüle 2930415
Kızlar bu silik çizgi mi? Acil yazar mısınız lütfen elim ayağım titriyor. Nolur bugün trafsfer gününü sayarsam 5.gün embriyosunun 7.günü
Yaktimi ya kıyamam ben ağlarım herhalde iyice korktumProgestan iğneden sonra ben
Bana 14ünde perşembe kan ver dediler ama 13ü çarşamba da olur dedi hemşirelerRica ederim, darısı başımıza dediğin gibiyarın kan versen çıkar aslında, bence tamamdır
Aminnn Allah tan dilerim 2’si de sağlıklı bir şekilde tutunmuşturBayağı belli oluyor. Hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Korkma kuzum iğneyi yaparken bişey olmuyor. Sonra birazcık ben burdayım diyorYaktimi ya kıyamam ben ağlarım herhalde iyice korktum
Gayet belli canım benim ilk yaptığım test bundan daha silikti sağlıkla ilerlelesin Rabbim kucağınada almayı nasip etsinEki Görüntüle 2930415
Kızlar bu silik çizgi mi? Acil yazar mısınız lütfen elim ayağım titriyor. Nolur bugün trafsfer gününü sayarsam 5.gün embriyosunun 7.günü
Evet canım baş ağrısı mide bulantısı iki gün sonra geçti Çarşamba gidicem hala korkuorum bakalım senin şimdi direk transfere mi gitcen bida gitcenmi transfer için bişe dedilermi kuzumTureed senin nasıl gidiyor Estrofemin yan etkilerine alıştı mı vücut
Yaaa ne güzelsin sen bitanemmm yaaa inşallah diyen dillerinden bal damlıyor inşallah hepimizin doğum sevinçlerini paylaşalım allahım hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün bundan sonra sadece mutluluk gözyaşları dökmek nasip olsun inşallah hepimizeDuygularını yerim senin canın benim inşallah bu defa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah
Sağlıkla sağ salim doğum sevinçlerini de paylaştığımız günleri görelim
Allah razı olsun kuzum hepimize nasip etsin inşallah canımCanım inşallah bu sefer çok güzel haberler alırsın ama hep olumlu düşün güzeli çağar bu sefer olacak diye diye başla tedaviye Rabbim hayırlı şekilde hamilelik nasip etsin sana
Olur tabiki olucak biz asla pes etmedik bunu cok iyi biliyorsun ne zorluklardan geçtikİnşallah son embylr olur
var,aslanlar gibiEki Görüntüle 2930415
Koldan hiç yapmadan göbekten yaptım hep hatta morarmalarım da azaldıCok iyi masallah hayırli olsun
Progynex ti. Oksapar kolda agri yapiyomu zaman gectikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?