2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Sıkma canini idrar testi yuzde yüz doğru demek değil ki bazen kan testinde cikanda bile çıkmıyor sen çok erken yapmıştın. Rabbim nasip etmiş olsun inşallah canım
Hayrlısı olsn artkkk beklentim kalmadı sildm kafamdan yoksa daha cok üzülcem başka denemeye artk

saol canlarm benm düşünüp sormanız cok gzl gayet iyiyim ilk gün brz üzüldm ama suan sanki hc transfer olmamıs gibi bir moda girdim
Halleycim hayırlısı olsun, kafanı dinle 2 ay sonra inşallah her şey çok yolunda gidecek bebişlerin sımsıkı tutunacak sana

Bayağı belli oluyor. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Aminnn Allah tan dilerim 2’si de sağlıklı bir şekilde tutunmuştur Darısı sizilerin başına Rabbim en kısa zamanda sizlere de hayırlısıyla nasip etsin Hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı

Eki Görüntüle 2930415
Kızlar bu silik çizgi mi? Acil yazar mısınız lütfen elim ayağım titriyor. Nolur bugün trafsfer gününü sayarsam 5.gün embriyosunun 7.günü
Gayet belli canım benim ilk yaptığım test bundan daha silikti sağlıkla ilerlelesin Rabbim kucağınada almayı nasip etsin

Selam arkadaşlar baya pozitif var galiba maşallah bize de dua edin, negatifi gören arkadaşlara da tez vakitte Rabbim mutlu haberler nasip etsin inşallah. Ben 6 Ekim'de transfer oldum daha önceki transferimle birebir aynı semptomları yaşıyorum o pozitifti bu da son şansım inşallah pozitif olur. 18 Ekim tahlil günüm inşallah aynı gün olan var mı?

Yaaa ne güzelsin sen bitanemmm yaaa inşallah diyen dillerinden bal damlıyor inşallah hepimizin doğum sevinçlerini paylaşalım allahım hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün bundan sonra sadece mutluluk gözyaşları dökmek nasip olsun inşallah hepimizerabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah canım benim

Canım inşallah bu sefer çok güzel haberler alırsın ama hep olumlu düşün güzeli çağar bu sefer olacak diye diye başla tedaviye Rabbim hayırlı şekilde hamilelik nasip etsin sana
Allah razı olsun kuzum hepimize nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…