- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.581
Çooooook teşekkür ederim canım benim.Hayırlı olsun nisacımmhayrla kucagına almak nasip olsnnn
Öyle canım benim Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek inşallahSaoll nefesimmiyiyim tabi sonucta nasip işi bu demek ki zamanı değilmiş sağlk olsn yaratmak bizim elimizde değil snçta
Sen beslenmene dikkat et geçer gider Allahın izniyle canımÇok sağol canım benim.Beslenmeye önem veriyorum, saliya kadar biter gider inşallah
Canım benim soramadım da ama aklımdasın. İnşallah Rabbim daha iyi etsin en kısa zamanda gönlünce olsun her şeysaol canlarm benm düşünüp sormanız cok gzl gayet iyiyimilk gün brz üzüldm ama suan sanki hc transfer olmamıs gibi bir moda girdim
Senin test günün doldumu canım yaaacanmmm bizim birdahaki denemeye kaldı artk bizde kafa dibleriz artk napalm
Hayirlisi böyle mis canim insallah bir dahaki sefer hayirlisiyla seni gelip bulur bebeginsaol canlarm benm düşünüp sormanız cok gzl gayet iyiyimilk gün brz üzüldm ama suan sanki hc transfer olmamıs gibi bir moda girdim
Hayrlısı bebegımHayirlisi böyle mis canim insallah bir dahaki sefer hayirlisiyla seni gelip bulur bebegin
Hayrlısı inşallahhhYarın olsunda bakarım regl olmazsam
Saol bebegmmmCanım benim soramadım da ama aklımdasın. İnşallah Rabbim daha iyi etsin en kısa zamanda gönlünce olsun her şey
kan verdm 0 daha ugrasmıcam cnmm regl beklıyrm artkSenin test günün doldumu canım yaaa
embriyon varmış hazır en azından İnş onlarla olur canımHayrlısı inşallahhh
Saol bebegmmm
kan verdm 0 daha ugrasmıcam cnmm regl beklıyrm artk)
Evet gayet güzel çıkmış, hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 2930415
Kızlar bu silik çizgi mi? Acil yazar mısınız lütfen elim ayağım titriyor. Nolur bugün trafsfer gününü sayarsam 5.gün embriyosunun 7.günü
Evet gayet güzel çıkmış, hayırlı uğurlu olsun
Gayet net belli oluyor canım ovitrelle falan yapmadıysan tutunmuş bebişEki Görüntüle 2930415
Kızlar bu silik çizgi mi? Acil yazar mısınız lütfen elim ayağım titriyor. Nolur bugün trafsfer gününü sayarsam 5.gün embriyosunun 7.günü
İnşallah canım teşekkür ederim, inşallah bir an önce geçer
Oviterella yapmadım canım sadece prolutex ve oksapar kullanıyorumGayet net belli oluyor canım ovitrelle falan yapmadıysan tutunmuş bebiş
Sıkma canini idrar testi yuzde yüz doğru demek değil ki bazen kan testinde cikanda bile çıkmıyor sen çok erken yapmıştın. Rabbim nasip etmiş olsun inşallah canımsaol canlarm benm düşünüp sormanız cok gzl gayet iyiyimilk gün brz üzüldm ama suan sanki hc transfer olmamıs gibi bir moda girdim
Aynen canım rahatla stresten uzak durmak lazımOviterella yapmadım canım sadece prolutex ve oksapar kullanıyorumRabbim hepimize nasip etsin çok gergin günler geçirdim hala kesin değil biliyorum ama biraz rahatladım
İnşallah son embylr olurembriyon varmış hazır en azından İnş onlarla olur canım
Gayet çıkmış hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2930415
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?