2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallah öyle olmaz kuzum belki yerleşmedir ilaçlarına devam et. İnşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin

Abuuu bu ne gıı
Ben daha estrofeme başladım 2 idi 3 e çıkardı
Allah saglikla kucağımıza aldirsin bebeleri 7ns.simdiden hazırlıklı olayım ilaclara

Dur bakalım canım, eski tecrübeleri bi tarafa bırakmamız lazım.
7-8.günler çoğu kişide kahverengi lekelenme oluyo zaten. Tutunmadan kalanlar dökülüyordur inşallah.
Kırmızıya dönmedikçe sorun yok, uzan dinlen ve iyiyi düşün lütfen.
Ben de daha Mayıs ayında bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim.
Şimdi yepyeni bir umutla çıktım yola.
Hiiiiiiiç düşünmüyorum eskiyi.
Yoksa 9.haftaya kadar uyku uyuyamazdım.

Neler yaptın canım nelere dikkat ettin, belirti filan var mıydı gözün aydııııı
Diğerinde göbekten iğnelerim vardı, bunda popodan verdi doktor. Diğerinde sürekli bir gaz sancısı, kasık ağrısı oluyordu.
Bu sefer pek belirtim yok diyebilirim.

Genel şeylere dikkat ediyorum, eğilmiyorum, yükseğe uzanmıyorum, tamamen yatmıyorum, ara ara yürüyorum.
Hiç sevmesem de 2-3 günde bir avokado yiyorum, kabız olmamak için çok su içip kayısı yiyorum, tatlı yememeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez.

PlutonMerkez im canım benim hayırlısı olsun inşallah Rabbim tez vakitte ummadığın anda kucağını doldursun kuzum iyi olmana sevindim ❣❤
Saoll nefesimm iyiyim tabi sonucta nasip işi bu demek ki zamanı değilmiş sağlk olsn yaratmak bizim elimizde değil snçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…