- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.561
İnşallah öyle olmaz kuzum belki yerleşmedir ilaçlarına devam et. İnşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğinMeraba korktuğum başıma geldi gecen sefer ki gibi 7. Günümde kahverengi kanamam ve siddetli bel agrım oldu. bugun 8.günüm ve leke olarak devam ediyor. Doktorumu aradım proluton depot iğne yaptır ve corasprini kes dedi. İdrar testinde iki cızgı cıkıyor ama gıdıp kanda baktırmadım gene kimyasal olucak gibi hissediyorum
Perşembe günü canımAmiiiiiin, inşallah canım.
Senin kontrol ne zaman?
Abuuu bu ne gııCanım son 5 gün kala Progestan dex iğne , Progestan fitil, prednol verdi.Bir de tranferden 2 önce omageven serum, transfer günü ve sonrasında da var .Tranferden bir hafta önce ovitrelle vurundum canım.Ha oksapar a başladım Perşembe günü birde pazartesiden beri climara fort bant yapıştırmaya başladım 3 günde 1
Geçmiş olsun tavuk çorbası bol baharatlı limonlu gribe çok iyi geliyor tedaviye yeni başladım bende hastayım 3 gündür sadece tavuklu çorba iciyorumAynen canım çok sağolasın, akşama güzel bir çorba yapayım bende
İyiyim kuzumm ,toparladm kendimii artk başka denemeyePlutonMerkez canımmm nasılsınnn??
saol canlarm benm düşünüp sormanız cok gzl gayet iyiyimPlutonMerkez canim bir arkadaş daha da sormuştu ne yapıyorsun nasılsın bir sorun yoktur inşallah
Dur bakalım canım, eski tecrübeleri bi tarafa bırakmamız lazım.Meraba korktuğum başıma geldi gecen sefer ki gibi 7. Günümde kahverengi kanamam ve siddetli bel agrım oldu. bugun 8.günüm ve leke olarak devam ediyor. Doktorumu aradım proluton depot iğne yaptır ve corasprini kes dedi. İdrar testinde iki cızgı cıkıyor ama gıdıp kanda baktırmadım gene kimyasal olucak gibi hissediyorum
canmmm bizim birdahaki denemeye kaldı artk bizde kafa dibleriz artk napalmYarın olsunda bakarım regl olmazsam
Hayırlı olsun nisacımmS snow1132Catlak-kurabiye VuslatimLee M MasaL-28
Çoooooooook teşekkür ederim kızlar.
Bakalım, inşallah pazartesi katlanır değerim.
Diğerinde göbekten iğnelerim vardı, bunda popodan verdi doktor. Diğerinde sürekli bir gaz sancısı, kasık ağrısı oluyordu.Neler yaptın canım nelere dikkat ettin, belirti filan var mıydı gözün aydııııı
Teşekkür ederim canım birazdan tavuklu çorba yapacagim bende inşallah iyi gelirGeçmiş olsun tavuk çorbası bol baharatlı limonlu gribe çok iyi geliyor tedaviye yeni başladım bende hastayım 3 gündür sadece tavuklu çorba iciyorum
Cok ilaç var çok hiç sorma . Bebişlerimize kavuşalım da bunları tuzu biberiAbuuu bu ne gıı
Ben daha estrofeme başladım 2 idi 3 e çıkardı
Allah saglikla kucağımıza aldirsin bebeleri 7ns.simdiden hazırlıklı olayım ilaclara
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Saoll nefesimmPlutonMerkez im canım benim hayırlısı olsun inşallah Rabbim tez vakitte ummadığın anda kucağını doldursun kuzum iyi olmana sevindim ❣❤
İnşallah canım çok hafif bir nezle zaten , ilerlemeden geçer gider inşallahKuzum cok gecmıs olsun, yarına kadar gecer ınsallah
Çok sağol canım benim.Beslenmeye önem veriyorum, saliya kadar biter gider inşallahCanım benim çok geçmiş olsun bol su ve vitaminli şeyler tüket kendine dikkat et sarımsaklı çorbalar yap şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?