2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

merhaba canım, erken gebelik testi fortel markası. Hiç endişe etme bende normal gebelik testinde çıkmayacağını tahmin için ikisini de erken gebelik testi aldım
İnşaallah hamileyizdir İnşaallah sağlıkla kucaklarız Güzel haberlerle buluşalım inşaallah çok amşn çooookkk
Benim kan testi günüm yarın artık hayırlısı

ayyy cok heycanlii allahimm hayirli haberler almani nasip etsin kardesim ayy bak bu gece alarm kur kalk teyettcut namazina ellerini ac dua et bak ben inaniyorum yarin senden guzel haberle alicaz benimkine daha varda ben rahat duramiyorum iste aslinda 2. cizgi var fakat acaba catlatma ignesinden mi sebeb yoksa normal hamileyimiyim bilemiyorum iste 1 tanr erken gebelik yaptim 3 tane normal ya albi marka gebelik testinde nagtif gibi bisi yanide digerlerinde var ama 3tllik testmis o insalalh dandik oldugu icin oyledir allahimmmm insallahh insallah bebislerimiz bize simsiki tutunmusturrr insallahhh

Evet canım ilk günün nasi geçti ben bı kere daha gitcekken direk transfer günü verdi bu saat hala bı kal geldi emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Canım şimdilik iyiyim, yatıyorum sürekli arada yürüyüş yapıyorum evin içinde ama vakit geçmiyor bir türlü ya

Canım şimdilik iyiyim, yatıyorum sürekli arada yürüyüş yapıyorum evin içinde ama vakit geçmiyor bir türlü ya
Film izle diziler indirmiştim sakin kadın prog izleme bagiriolar çok ben iyi gelir die mandala aldım boyarim yürüyüş verdi deme evde dinlen komik videolara bak sana diorumda bende çok skilcam

Kızlar bugun çok şükür kalp atışın duyduk darısı isteyen tüm herkese nasip olsun normalde yedi haftalık ama doktor hamileliği kırk haftalık olarak hesap ettiğim için ben bir hafta. Geriden hesaplıyorum dedi 6 haftalık diye baz aldı Bide kızlar doktor bana oksaparı doğuma kadar kullanmanı istiyorum dedi ne olur ne olmaz riske atmamak için dedi siz hiç böyle bişeye denk gelmişmiydiniz ? Saglıkla kucagım alimde dokuz ay da vururum hiç sorun değil ama karnımda yer kalmadı artık bacaga geçicem sanırım

Canııııııım , çok sevindim senin adına
Harika bir haber, hadi bakalım 21’ime bir şey kalmadı.

Maşallah, çok sevindim kuzum.
Sağlıkla ilerlesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…