- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.981
VallahiiCanım ne kadar erken çıkmış testte
Yaaa yeriiim hahahahEvet o sensin canım.
Valla sen aklıma geldikçe hemen randevu alıp gidesim geliyo.
Tam 1 hafta sonra oldum ben canım.Bilgi hanımlar sorum var yumurta toplamadan sonra ne zaman adet oldunuz acaba
Teşekkürler cevabınız içinTam 1 hafta sonra oldum ben canım.
Rica ederim canım, Tarlusal gibi bir şey kullanıyor musun sen?Teşekkürler cevabınız için
Yok hayır canımRica ederim canım, Tarlusal gibi bir şey kullanıyor musun sen?
Çok şükür canım , çok az kaldı senin deKizlar randevum güzel geçti verdi ilaçları transfer tarihim 21 i oldu heycanlandim çok hayırlı haberler alalim inşallahCatlak-kurabiye yarın seninde çok güzel geçsin inşallah haber et vizede bebeleri alinca
merhaba canım, erken gebelik testi fortel markası. Hiç endişe etme bende normal gebelik testinde çıkmayacağını tahmin için ikisini de erken gebelik testi aldımcanimm merhaba ne yaptinn nasilsin merak ettim seniii bu arada bisi sorucam sana ben bugun 6. gunum erken gebelik testiyle yaptim 2. silik cizgiyi gordum fakat normal gebelik testlerimde asiri asiri silik kor olursun gorurken yani o derece borde ben catlatma ignesi kullandim yaniltici payi cok var yani o yuzden guvenmiyorum vallahi icim daraliyor ya
sana sey sorucam sen testi atmitin ya hani buraya o testleri neyle yaptin yani erken gebelik mi yoksa normal mi
Evet canım ilk günün nasi geçti ben bı kere daha gitcekken direk transfer günü verdi bu saat hala bı kal geldi emeklerimizin karşılığını alalım inşallahÇok şükür canım , çok az kaldı senin de
ayyy cok heycanlii allahimm hayirli haberler almani nasip etsin kardesim ayy bak bu gece alarm kur kalk teyettcut namazina ellerini ac dua et bak ben inaniyorum yarin senden guzel haberle alicazmerhaba canım, erken gebelik testi fortel markası. Hiç endişe etme bende normal gebelik testinde çıkmayacağını tahmin için ikisini de erken gebelik testi aldım
İnşaallah hamileyizdirİnşaallah sağlıkla kucaklarız Güzel haberlerle buluşalım inşaallah çok amşn çooookkk
Benim kan testi günüm yarınartık hayırlısı
Canım şimdilik iyiyim, yatıyorum sürekli arada yürüyüş yapıyorum evin içinde ama vakit geçmiyor bir türlü yaEvet canım ilk günün nasi geçti ben bı kere daha gitcekken direk transfer günü verdi bu saat hala bı kal geldi emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Film izle diziler indirmiştim sakin kadın prog izleme bagiriolar çokCanım şimdilik iyiyim, yatıyorum sürekli arada yürüyüş yapıyorum evin içinde ama vakit geçmiyor bir türlü ya
4 gun sonraBilgi hanımlar sorum var yumurta toplamadan sonra ne zaman adet oldunuz acaba
Ben olmadan taze transfer oldumBilgi hanımlar sorum var yumurta toplamadan sonra ne zaman adet oldunuz acaba
Canııııııım , çok sevindim senin adınaKizlar randevum güzel geçti verdi ilaçları transfer tarihim 21 i oldu heycanlandim çok hayırlı haberler alalim inşallahCatlak-kurabiye yarın seninde çok güzel geçsin inşallah haber et vizede bebeleri alinca
Maşallah, çok sevindim kuzum.Kızlar bugun çok şükür kalp atışın duyduk darısı isteyen tüm herkese nasip olsunnormalde yedi haftalık ama doktor hamileliği kırk haftalık olarak hesap ettiğim için ben bir hafta. Geriden hesaplıyorum dedi 6 haftalık diye baz aldı Bide kızlar doktor bana oksaparı doğuma kadar kullanmanı istiyorum dedi ne olur ne olmaz riske atmamak için dedi siz hiç böyle bişeye denk gelmişmiydiniz ? Saglıkla kucagım alimde dokuz ay da vururum hiç sorun değil ama karnımda yer kalmadı artık bacaga geçicem sanırım
Anladım benimki dondurulmuş olacak nasipseBen olmadan taze transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?