2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin hamileliğin hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun

Film izle diziler indirmiştim sakin kadın prog izleme bagiriolar çok ben iyi gelir die mandala aldım boyarim yürüyüş verdi deme evde dinlen komik videolara bak sana diorumda bende çok skilcam
Yaa valla su an kadın programı izliyorum ama squid game de 4; bölüm bitecek bitmesin diye yavaş yavaş izliyorum Ay ben mandaladan da sıkılırım kendimi biliyorum

Catlak-kurabiye kurabiyemmm yarın büyük gün inşallah çok güzel geçer bebisini alır gelirsin sımsıkı tutunur annesine benimde yarın kontrolüm var
Allah razı olsun canım benim inşallah ya sende güzel haberlerle gel güzel geçsin kontrolün
Bilgi hanımlar sorum var yumurta toplamadan sonra ne zaman adet oldunuz acaba
5. Gün adet oldum canım
Oo süper haber bu çok sevindim canım bana da öyle yaptılar kontrolden sonra hün belirlediler inşallah hepimiz müjdeler alalım
Catlak-kurabiye kuzumm yarın transferin diye hatırlıyorum Allahın izniyle bebişlerini sağ salim alır gelirsin inşallah dualarım seninle
Çok sağol canım seninde gözün aydın kalp atışını duymuşsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Oskapardan korkma bi arkadaşım da aynı şekilde doğuma kadar devam edecek. Rabbim mükafatını verir elbet sabret biraz annesi

Şuanda bende öyleyim bu bı şok sanırım ben saat ikiden beri kendime gelemedim yarın kendini rahat bırak kasma canım belirti arama güzel sonuçlar vericeksin inanıyorum dualarımız seninle kuzum

Anti klaymeks sendromu...hüzün ve mutluluk yüzde elli elli eşit olduğunda,bir gülme bir ağlama gelir insana...gayet normal...duygular en tepedeyken yaşanır...transferiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun,mutluluk getirsin

Canım o hep oluyor , ama kendini rahat bırak güzel güzel transferini ol gel , başka yapabileceğimiz birşey yok gerisi Allah'a kalmış, o yüzden stres yapmamızın bir anlamı yok aslında, nasıp olacaksa her türlü olacak.Ben elimden geleni yaptım, bundan sonra benim kontrol edebileceğim birşey yok deyip kendimi rahatlatıyorum ben

Çok normal canım benim yarın herşey Çok güzel olacak Allahın izniyle dualarımız seninle

Canim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benimde haftaya kontrolum var bende korkuyorum doğuma kadar devam dicek diye ben koldan vuruyorum simdilik sen oksapari kaclik kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…