- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.001
Çok şükür hadi gözün aydın canımKizlar randevum güzel geçti verdi ilaçları transfer tarihim 21 i oldu heycanlandim çok hayırlı haberler alalim inşallahCatlak-kurabiye yarın seninde çok güzel geçsin inşallah haber et vizede bebeleri alinca
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin hamileliğin hayırlısı ile kucağına almak nasip olsunKızlar bugun çok şükür kalp atışın duyduk darısı isteyen tüm herkese nasip olsunnormalde yedi haftalık ama doktor hamileliği kırk haftalık olarak hesap ettiğim için ben bir hafta. Geriden hesaplıyorum dedi 6 haftalık diye baz aldı Bide kızlar doktor bana oksaparı doğuma kadar kullanmanı istiyorum dedi ne olur ne olmaz riske atmamak için dedi siz hiç böyle bişeye denk gelmişmiydiniz ? Saglıkla kucagım alimde dokuz ay da vururum hiç sorun değil ama karnımda yer kalmadı artık bacaga geçicem sanırım
Yaa valla su an kadın programı izliyorum ama squid game de 4; bölüm bitecek bitmesin diye yavaş yavaş izliyorumFilm izle diziler indirmiştim sakin kadın prog izleme bagiriolar çokben iyi gelir die mandala aldım boyarim yürüyüş verdi deme evde dinlen komik videolara bak sana diorumda bende çok skilcam
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını Hayırlısı ile versin canımAnladım benimki dondurulmuş olacak nasipse
Saol canım vallaÇok şükür hadi gözün aydın canım
Saolun kizlar valla her aşaması heycanlimis en zoru bu aşamaları sanirimCanııııııım , çok sevindim senin adına
Harika bir haber, hadi bakalım 21’ime bir şey kalmadı.
Amin kuzumm Allah razıı olsun hepimizin aynı şekilde inşallah saglıkla kucagımıza alırızGözün aydın canım sağlıkla ilerlesin hamileliğin hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun
Amin kuzun Allah razı olsun hepimizin inşallahhMaşallah, çok sevindim kuzum.
Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Amin çok sağolunHayırlısı olsun inşallah Rabbim emeklerinin karşılığını Hayırlısı ile versin canım
Kadir ezildiyi izle o çok güldürüyor adamıYaa valla su an kadın programı izliyorum ama squid game de 4; bölüm bitecek bitmesin diye yavaş yavaş izliyorumAy ben mandaladan da sıkılırım kendimi biliyorum
Allah razı olsun canım benim inşallah yaCatlak-kurabiye kurabiyemmm yarın büyük gün inşallah çok güzel geçer bebisini alır gelirsin sımsıkı tutunur annesine benimde yarın kontrolüm var
5. Gün adet oldum canımBilgi hanımlar sorum var yumurta toplamadan sonra ne zaman adet oldunuz acaba
Oo süper haber bu çok sevindim canım bana da öyle yaptılar kontrolden sonra hün belirledilerKizlar randevum güzel geçti verdi ilaçları transfer tarihim 21 i oldu heycanlandim çok hayırlı haberler alalim inşallahCatlak-kurabiye yarın seninde çok güzel geçsin inşallah haber et vizede bebeleri alinca
Çok sağol canım seninde gözün aydın kalp atışını duymuşsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Oskapardan korkma bi arkadaşım da aynı şekilde doğuma kadar devam edecek. Rabbim mükafatını verir elbet sabret biraz annesiCatlak-kurabiye kuzumm yarın transferin diye hatırlıyorum Allahın izniyle bebişlerini sağ salim alır gelirsin inşallah dualarım seninle
Şuanda bende öyleyim bu bı şok sanırım ben saat ikiden beri kendime gelemedim yarın kendini rahat bırak kasma canım belirti arama güzel sonuçlar vericeksin inanıyorum dualarımız seninle kuzumBu arada beni transfer için aradıklarından beri aklıma geldikçe ağlıyorum yabaşım ağrıyor valla ağlamaktan neden böyle oldum anlamadım. Oysa şoka girmiş gibiydim hiç bir şey hissedemiyordum. Duygu patlaması mı yaşıyorum
Onu da izledim kuzum bugünKadir ezildiyi izle o çok güldürüyor adamı
Anti klaymeks sendromu...hüzün ve mutluluk yüzde elli elli eşit olduğunda,bir gülme bir ağlama gelir insana...gayet normal...duygular en tepedeyken yaşanır...transferiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun,mutluluk getirsinBu arada beni transfer için aradıklarından beri aklıma geldikçe ağlıyorum yabaşım ağrıyor valla ağlamaktan neden böyle oldum anlamadım. Oysa şoka girmiş gibiydim hiç bir şey hissedemiyordum. Duygu patlaması mı yaşıyorum
Canım o hep oluyor , ama kendini rahat bırak güzel güzel transferini ol gel , başka yapabileceğimiz birşey yok gerisi Allah'a kalmış, o yüzden stres yapmamızın bir anlamı yok aslında, nasıp olacaksa her türlü olacak.Ben elimden geleni yaptım, bundan sonra benim kontrol edebileceğim birşey yok deyip kendimi rahatlatıyorum benBu arada beni transfer için aradıklarından beri aklıma geldikçe ağlıyorum yabaşım ağrıyor valla ağlamaktan neden böyle oldum anlamadım. Oysa şoka girmiş gibiydim hiç bir şey hissedemiyordum. Duygu patlaması mı yaşıyorum
Çok normal canım benim yarın herşey Çok güzel olacak Allahın izniyle dualarımız seninleBu arada beni transfer için aradıklarından beri aklıma geldikçe ağlıyorum yabaşım ağrıyor valla ağlamaktan neden böyle oldum anlamadım. Oysa şoka girmiş gibiydim hiç bir şey hissedemiyordum. Duygu patlaması mı yaşıyorum
Canim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bugun çok şükür kalp atışın duyduk darısı isteyen tüm herkese nasip olsunnormalde yedi haftalık ama doktor hamileliği kırk haftalık olarak hesap ettiğim için ben bir hafta. Geriden hesaplıyorum dedi 6 haftalık diye baz aldı Bide kızlar doktor bana oksaparı doğuma kadar kullanmanı istiyorum dedi ne olur ne olmaz riske atmamak için dedi siz hiç böyle bişeye denk gelmişmiydiniz ? Saglıkla kucagım alimde dokuz ay da vururum hiç sorun değil ama karnımda yer kalmadı artık bacaga geçicem sanırım
6 haftada duyulabilir ama duyulmazsa endişelenme 8 yada 9 haftada duyanlarda varMerhaba arkadaşlar 6.haftada kalp atışı duyulur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?