2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benim yarın haber gelecek embriyo durumlarım bakalım bende cuma günü gideceğim doktora. Bursadayım ben burada tedavi görüyorum sizin İstanbul sanırım?

Benim yarın haber gelecek embriyo durum bakalım bende cuma günü gideceğim doktora. Bursadayım ben burada tedavi görüyorum sizin İstanbul sanırım?

Hayırlı olsun canım tedavin valla şöyle soyliyim bildiğim kadarı opudan hemen sonra adet olunuo ondan sonraki adette transfer yapılıyo die biliorum genelde sizin direk ilk adettemi dediler opudan sonra adet tarihinden önce gelio hayırlı olsun tekrardan

Çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeler için Belkide sonraki adette olacaktır cuma günü doktora gittiğimde detaylı öğreneyim rahim kalınlaşması için ilaçlar kullanacağımı biliyorum duruma göre sanırım transfer tarihi. Sizin son durumunuz nedir eski konuşmaları okudum ara ara ama akılda kalması zor

Benim karışık oldu canım ilk deneme Haziran da opu oldum bı kere düzensiz kalınlaşma bı kere de hormonlar uygun olmadı transfer için şükür bugün tarihimiz transfer için belli oldu hayırlısi dedik hep bakalım süreç yorucu sabır istio Allah'ım emeklerimizi bosa çıkarmasın

Çok heyecanlı süreçler Allah büyük hayırlı zamanda güzel haberler almanız dileğiyle Herşeyde bir hayır vardır transfer için bu tarihiniz kısmet olur inşallah pozitifi de görürsünüz

Kızlar sonucum;
Ayın 3’ünde 2 adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Transfer sonrası 10.gün değerim 592 DR’um ikiz olabileceğini söyledi ama tam kesinlik yok. Cuma tekrar kan vereceğim
Hepiniz dualarımdasınız inşaallah güzel haberlerle buluşalım Evlatlarımızı hayırla sağlıkla kucaklayalım Amin

Tam sana yazacaktım. Sonucu öğrendim aklıma ilk sen geldin Hiç tanımıyorum seni ama kalbimdesin inşaallah olacak inannn
ayyy canimsinn ya gozlerim doldu be
ya evet tanismiyoz ama kader ortagiyiz oyle dusun kalpler bir birbirimizi en iyi biz anlariz cunki ❤ canim benim rabbim.hayirlisiylanda kucagina almayi nasip etsin insalllah allahim acisini yasatmasinnn cok sevindim inan kendime olmus gibi heycanlandim yemin ederim hadi bakalim gozun aydin canimm ustunden hem yuk kalkmistir bi guzelcene hemde rahatlamisindir dimi insanin bi ohhh cekesi geliyir vallla :) :)

Allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin Rabbim sanada tatdirsin inşallah beraber seviniriz inşallah

Maşallah gözün aydın hayırlısı ile kucağına almakda nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…