2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

evet cok dogruda ay boyle varya resmem duvarlar ustume usyume geliyor agladim ettim boyle bkraz kendime geldim rahatladim daha iyiyim allahtan simdide ayy bu sirecte rabbim herkesein yardimcisi olsun insallahhhhh coo zor coook
Daha da iyi ol Rabbim bu süreçte sana sabır versin test günün çabucak gelsin inşallah kanda pozitif görürsün inan bu heyecan bu stres sonrasında da devam ediyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kolaylıklar versin isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin dualarım bütün emek eden isteyen anne adaylarıyla biz güçlü ve yürekli kadınlarız

Merhabalar ben bu sayfaya yeni katılıyorum öncelikle herkesin Allah emeklerini boşa çıkarmasın diyerek başlamak istiyorum 31 yaşındayım ilk tüp bebek deneyimim olacak o yüzden bu konuda oldukça tecrübesizim. Gittiğim doktor yumurta toplama işlemi sonrası rahimi dinlendirip adetten sonra transfer olacak şeklinde bir tedavi uyguluyor. Cumartesi günü yumurta toplama işlemim oldu, adet olduktan sonra 2. gün doktoruma tekrar gideceğim ve rahim kalınlaştırıcı ilaçlar verecek daha sonrasında da rahim hazır olunca transfer olacakmış. Ancak benim normalde ekim sonuna doğru adetim gelmesi gerekirken önce lekelenme ile başlayıp sonrasında kanamaya dönerek başladı sizlerde yumurta toplama işlemi sonrası erken beklediğinden erken adet olan oldu mu acaba?

2. Sefer de şansın ilkinden daha yüksek oluyor biliyorsun değil mi seni öyle iyi anlıyorum ki, bana transferin ertesi günü geri kalan 3 embriyomunda devam edemedeğini söylediklerinde yıkıldım. Saatlerce ağladım. Bunlarda tutmayacak dedim. Her şeye yeniden mi başlayacağım dedim. Sonra toparlandım ama daha bitmedi dedim. Kendine gel test sonucu çıkana kadar umut var dedim. Şimdi kan testim yapıldı. Sonucu bekliyorum. Hala umut var. Senin içinde öyle. Her zaman böyle düşün son ana kadar umut var

ahh evet ben ber turlusu stres ama en azindan suan mesela dusundugunde icinde senle beraber uyaniyosun sabah aa ben hamileyim diyosun aklina geliyor bianda mesela ay bu duygu yeter bile be valla

canim benim oyle guzel hamileligin olsunki ne nefeste dogur hayirlisiylan eli ayagi duzgun hayirli evlat yada evlatlar nasip etsin rabbim sana insallah bakalim rabbim buyuk insalalh bizde bu duyguyu yasarizz❤

ayy canimm benim ya allahim i salalh yuzumuzu gukdursun ahh o surecler ahh o bekleyisler cektigimiz acilar allahimm yarabbim insalalh bi sevinc gozlari dokelim artik be valla boyle nblm sevincten oaraya buyraya kostutalimm insalalhhhh ahh ahh insallah boyle bebislerimize alisverisler yapalim insalalhhh❤❤❤

Bende yıllardır üyeyim fakat uzaktan takip ediyordum. Böyle bir topik görünce katılmak istedim. 35 yaşında erken menopoz teşhisi konuldu, 2 yıldır tedavi oluyordum, çok şükür bu ay tedavi başarılı oldu. 24 Eylül'de çift transfer yapılmıştı. Bugün ikisininde tuttuğunu öğrendim. İnşallah böyle sağlıklı bir şekilde devam eder. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.

merhaba . yumurta toplamadan 5-6 gün sonra adet olacağımı söylemişti doktorum. dediği gibi oldu. herkeste öyle oluyor sanırım

ayy cok sevindimmm allahim.hayirlisiylan devam etmesini nasip etsinn insallahhhhhh tebrik ediyorumm darisi bizimde basimiza insalalbhhh

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahikisinin de tutunduğunu nasıl öğrendiniz? ultrasonda göründüler mi?

ayy cok sevindimmm allahim.hayirlisiylan devam etmesini nasip etsinn insallahhhhhh tebrik ediyorumm darisi bizimde basimiza insalalbhhh

Amin, Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Hayırlı olsun tedavin bende geçen hafta perşembe günü yumurtalarım toplandı bugün adetim başladı araştırdığıma göre genel olarak sanırım ilaçlardan toplamadan sonra 7-10 gün içinde adet oluyorsun

Geçen hafta gebelik testinde pozitif çıkmıştı, bugün ultrasonda keseleri gördük. Ama doktor bey ikiside olumlu gibi dedi. Gelecek hafta kalp atışları için çağırdı.
ben sizden 1 gün sonra transfer oldum testde pozitif de gördüm ama doktorum ultrason için ayın 18i çağırdı. yarın ultrasona gitsem görünür mü merak etdim şimdi

Sizinde hayırlı olsun tedaviniz demek genel anlamda böyle oluyor ilaçlardan. Yaklaşık ne zaman transfer oluyor acaba? Sizin kaçıncı denemeniz? Allah isteyen herkese nasip etsin

Sizinde hayırlı olsun tedaviniz demek genel anlamda böyle oluyor ilaçlardan. Yaklaşık ne zaman transfer oluyor acaba? Sizin kaçıncı denemeniz? Allah isteyen herkese nasip etsin
İlk deneme benimde bende bilmiyorum yarın doktora sorucam benim fazla yumurtam oluştuğu için hemen yapılmayacak büyük ihmalle bu adetle değil diğer ayda gelecek olan adetle başlar diye tahmin ediyorum siz istanbulda mısınız

merhaba sonucunuz nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…