2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Maşallah tebrik ederim darısı keseyi görmeye inşallah

Ayyyy ne güzelll haber maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tebrikler darısı başımıza inş

Tebrikler inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun böyle güzel haberler alınca bizlerinde ümidi artıyor. Kimsenin kucağı boş kalmasın

Canım ben de senin yaşında 2. Denememi yapmıştım.Sonra 3.,4. ve 5. oldu.İlk denememde 1 saat yol gittim tutmadı, 2. Denememde 10 dk yol gittim tutmadı.3. Denememde 1 saat yol gittim tutmadı.Bu 3 denemeyi de acaba laboratuvarlardan mı olmuyor diye hep farklı merkezlerde denedim olmadı. 4. Denemede doktorum çok ilgilendi, herşey yapıldı .Kliniğin dibindeki otelde kaldık hiçbir yere gitmedik , bil bakalım ne oldu?Tutmadı. Bu arada benim yaşım 40 oldu(1 ay sonra olacak).Dedimki galiba olmayacak.5. Denemeyi yine aynı doktorda yaptırdık geçen ay.Ekstra bir değişiklik yapmadım .Bu sefer çok relakstım.Olmaz yine diyordum.Hiç dinlenmedim.Eve 1 saat yol gittik transferden sonra.Bozuk yollardaki kazıntılara girdik çıktık.Diğer transferlerimin hepsinde ilk hafta evde dinlenmiştim, bu sefer ertesi gün çalışmaya başladım ve hep çalıştım.Tuttu Hiç ummadığın anda yukarıdaki isteyince , sen de deli gibi isteyince oluyor. Sağlıkla kucağıma alır mıyım bilmiyorum ama bu işin yol gitmeyle alakası falan yok. Allah tez zamanda verir inşallah

C
Canim merhaba nerdeydi yoktun bi sure merak ettik seni, hersey yolunda mii iyi miisn

Merhaba canım evet benim de erken oldu 5. Gün adet olmuştum
Çok şükür canım sağlıkla devam etsin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bizlere o sevinci yaşatsın inşAllah
iyi akşamlar geç gördüm mesajınızı hcg-ler poitif çıktı 5 gün sonra keseyi görmeği bekliyorum. inşallah görünür
Oo süper çok sevindim gülüm sağlıkla devam etsin inşallah gözünüz aydın
Transfer sonrası 10.gün 592
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla devam eder
Pozitifleri gördükçe umut doluyor insan. İnşallah hepimiz aynı müjdeyi veririz

Aminnnn İnşaallah canın dualarım sizlerle

Harika hayırlı olsun güzel yumoslar olmuş senin taze transfer sanırım güzel sonuçlar alalım inşallah hepimiz

Ahh sorma bı sürü ilac telefon saatini kur ben bu yöntemle karistirmiorum transfer ne zaman hayırlı olsun canım
Haftaya çarşamba kontrole çağırdı cnm henüz netlesmedi rahim kalinligi iyi yeni ilaçlar başlıyoruz dedi antibiyotik bitiyor çarşambaya ozaman gün verir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…