- 26 Şubat 2019
- 4.659
- 6.787
- 158
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.221
Ben akşamları süt ısıtıp içine ya bir tatlı kaşığı bal atıyorum ya da bir çay kaşığı kakao atıp öyle içiyorum. Kakaolu süt kahvenin yerini tutuyor bence ama tabi bir cay kasigi kakaonun hamilelikte zararı var mıdır hiç bilmiyorum, araştırmadım hiç.Cok doru soledim ben şimdi demeden böle havuç suyu bide hergun içersem bişe olabilir ay şaşırdık napcagimizi ben sigara kullaniodum onu bırakıp kahve ye saldırdım şimdi oda gitti
Masaallah cok guzel canim Rabbim saglikla afiyetle kucagina almani nasip etsinMerhaba kızlar nasılsınız bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda büyümüş bebeğim ❤ tam 9 haftalığız 15 gün sonra tekrar kontrolüm var 3 hafta sonra da ikili test için gidicem hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Guzel bı haber alcaksin çok yakındaKızlar, günlük kahve hakkımı içip kapatmıştım. Faldan az buçuk anlayanlar bi el atabilir mi falıma?
Yok hesabin kapaliydi o yüzden sordumCanım iyiyim, çalışınca diğer Eylül grubuna yazmaya ancak vaktim oluyor.Buraya da giriyorum aradaHerşeyi takip edemesem de çalışıyorum etmeyi
Hayirlisi olsun insallah canim simsiki tutunurlar insAllah analrina bebelerTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
Belki de hic silnmeden direk pozitif dönüyordur canim nerden bilcez kiKızlar o değil de bende o kadar kaset test olunca her gün test yapıyorumHala ovitrelle etkisi geçmemis silik çıkıyor, dünkü daha silikti bugün daha belirgin idrara göre değişiyor herhalde Ne zaman etkisi geçecek merak ediyorum
Ya yurtdisinda ne kadar farkli durum lar bilmiyor musunuz kizlar.. Burda hic yatirmiyolar ve transfer sonrasi hemen wc ye gidebilirsiniz diyorlarÇok sıkıştıysan artık gidebilirsin canım, bana 1 saat sonra tuvalete gidebilirsin demişlerdi ya da eğer sürgü verdilerse ona yap için rahat etmezse.
Guzel bı haber alcaksin çok yakındahiç anlamam temenni ettim
Evet canım bende aynen öyle duymuştum, o zaman Tranferden sonra yatmanın hiç bir anlamı yokYa yurtdisinda ne kadar farkli durum lar bilmiyor musunuz kizlar.. Burda hic yatirmiyolar ve transfer sonrasi hemen wc ye gidebilirsiniz diyorlar
Sağol canım benim Allah razı olsun darısı sizlereYaaaaaaa maşallah canımcığım.
Harika bir haber bu.
Bebişe de maşallah.
Ay bak o ihtimalde var , o sebeple ben her gün test yapmaya devam edeceğim, tabi kafayı yemezsemBelki de hic silnmeden direk pozitif dönüyordur canim nerden bilcez ki
E biz bosunami strese giriozEvet canım bende aynen öyle duymuştum, o zaman Tranferden sonra yatmanın hiç bir anlamı yok
Yani bilmiyorum canim bana kalirsa biraz yatip dinlenmek en iyisi.. Psikolojik bile olsa..Evet canım bende aynen öyle duymuştum, o zaman Tranferden sonra yatmanın hiç bir anlamı yok
Sen yap madem devam hep pozitif cikarsa pozitif demektirAy bak o ihtimalde var , o sebeple ben her gün test yapmaya devam edeceğim, tabi kafayı yemezsem
Aslında hiç stres yapmaya gerek yok . Stres çok daha zararlı.Oyle basit hareketlerle, oturup kalkmakla embriyoya zarar gelmez.Sadece ağır kaldırma , birde çok yükseğe uzanma yeterli camımE biz bosunami strese giriozen büyük derdim benim nasi yurucem oturcam bişe olurmu
İnsan kendini iyi hissediyor canım aslında yatınca ama doktorlar hemen kaldırıyorlarsa vardır bildikleri herhalde, zaten internette de transfer sonrası dinlenenler ile ayağa kalkanlar arasında başarı oranı arasında bir fark bulunamamışYani bilmiyorum canim bana kalirsa biraz yatip dinlenmek en iyisi.. Psikolojik bile olsa..
Valla burdaki lere göre aynen öyleAy bak o ihtimalde var , o sebeple ben her gün test yapmaya devam edeceğim, tabi kafayı yemezsem
Amin inşallah Allah razı olsun canımMasaallah cok guzel canim Rabbim saglikla afiyetle kucagina almani nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?