- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.241
Aynen canım tabi biz yinede dikkat edelim de en azından içimiz rahat etsin.Olacaksa her türlü oluyor, valla bende 3 gündür yatıyorum annem kaldırmıyorVal
Valla burdaki lere göre aynen öyleben sormustum bana agir bile kaldirabilirsin bisey olmaz dedi ya.. Bence sacmaliyorlar. 5 kg Dan fazla mesela dedim bisey olmaz dedi. Gerci cocuklu olanlar var onlari tasiyan hamile kalan belki de haklilar bilemiyorum. Hersey allahtan ya istedigimi kadar dikkat edelim olmucak Sa olmuyor.. Iste keske deme ek icin biz kendimiz I rahatlatiyoruz biraz belki de..
Sakin ol canım. Bende de olmuştu. İlaçlar da yapıyor. O yüzden bu sefer sadece progestan ve coraspin kullanıyorum. Çarpıntı genelde yatarken veya dinlenme sırasında gösterir kendisini. O yüzden çarpıntı hissedersen yatma. Ellerini bileklerine kadar soğuk suyla yıka. Ve soğuk su iç. Bana kardiyolog böyle bir yol öğretmişti. Sakinleş. Az kalmış. Yarın güzel haberler alacaksın.Dunden beri carpintim var gece uyuyamadımstrestenmi, ilaclardanmi bu kadar carpinti. Oksapar, progestan igne ve fitil, coraspin, prednol, estrofem kullaniyorum. Bunlari kullanip carpintisi olan varmi. Ilki dusuk oldugu icin, ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. Sanirim birazda bu yuzden oluyo. Yarin test gunum bi an once zaman gecsin istiyorum
Ben progestana bu akşam baslicam ama ilaçların var hep yan etkileri hayırlı haber al insallah pozitif seler düşün oyala kendini dusunmemeye çalış yarında güzel haber ver canimDunden beri carpintim var gece uyuyamadımstrestenmi, ilaclardanmi bu kadar carpinti. Oksapar, progestan igne ve fitil, coraspin, prednol, estrofem kullaniyorum. Bunlari kullanip carpintisi olan varmi. Ilki dusuk oldugu icin, ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. Sanirim birazda bu yuzden oluyo. Yarin test gunum bi an once zaman gecsin istiyorum
Ben de hiç yatmadım, transfer olduktan sonra 5 dk beklettiler hemen kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler ben de kalktım. Eve geldim evde de yatmadım sadece hareketlerime dikkat ettim. Yani yatmakla hiç alakası yok gerçektenİnsan kendini iyi hissediyor canım aslında yatınca ama doktorlar hemen kaldırıyorlarsa vardır bildikleri herhalde, zaten internette de transfer sonrası dinlenenler ile ayağa kalkanlar arasında başarı oranı arasında bir fark bulunamamış
Bende öyle düşünüyorum canım, ne güzel senin gibi Rabbim bize de nasip etsin inşallahBen de hiç yatmadım, transfer olduktan sonra 5 dk beklettiler hemen kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler ben de kalktım. Eve geldim evde de yatmadım sadece hareketlerime dikkat ettim. Yani yatmakla hiç alakası yok gerçekten
Canım hadi gözün aydın zor bi bekleyişti inşallah güzel haberlerini alırızTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
Amin canım inşallah dua ediyorum sizler için deBende öyle düşünüyorum canım, ne güzel senin gibi Rabbim bize de nasip etsin inşallah
Ben ertesi gün geçtim canım. Doktorum hiç sorun yok dediTransfer sonrası uçağa binenler acaba x-ray cihazından geçtiniz mi , bir sıkıntı olur mu internette gebeler için sıkıntı olacak bir radyasyon söz konusu değildir yazıyor ama bilemedim gerçi benim transferin 4, günü yolculuk olacak, gebe olduğum bile belli değil ama bilemedim
Evet canım 1 gün kapanmıştı.Tartışma yaşamıştım bir grupta kapatmışlarYok hesabin kapaliydi o yüzden sordum
Merhaba canım benzer ilaçları kullandım bende evet çarpıntı yapıyor ben prednoli kesince biraz daha rahatladım sanırm progestanda yapıyor Allah kolaylık versin hepimize bol bol su içmeye çalış bu dönemdeDunden beri carpintim var gece uyuyamadımstrestenmi, ilaclardanmi bu kadar carpinti. Oksapar, progestan igne ve fitil, coraspin, prednol, estrofem kullaniyorum. Bunlari kullanip carpintisi olan varmi. Ilki dusuk oldugu icin, ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. Sanirim birazda bu yuzden oluyo. Yarin test gunum bi an once zaman gecsin istiyorum
Tamam canım içimi rahatlattin.Rahatlıkla cihazdan geçebilirim o zamanBen ertesi gün geçtim canım. Doktorum hiç sorun yok dedi
kuzum çıkmadı .1.20Neden kafanız allak bullak oldu peki? 8.gün kanda çıkmadı mı?
İnsallah canım benimYaaa çok tatlısın sarılıyordur şimdi annesinesen kendine de onada iyi bak dinlen beslenmene dikkat et olurmu kuzum
Oo 3 yaşındaki çocuğun enerjisine yetişilmiyor anam valla19 u test günüm canım. Az kaldı. Bugün erken test yaptım çıkmadı ama 7. gün pek de beklememiştim zaten. Bakalım. Yeğenim 3 yaşında, baya baya oyalıyor beni. Tüm gün plajda takılıyoruz birlikte. Akşam o da ben de serilip kalıyoruz valla
Canım benim inşallah güzel haberler alacaksın yarın. Rabbim gülen yüzünü soldurmasın pozitifle gel inşallah yarınDunden beri carpintim var gece uyuyamadımstrestenmi, ilaclardanmi bu kadar carpinti. Oksapar, progestan igne ve fitil, coraspin, prednol, estrofem kullaniyorum. Bunlari kullanip carpintisi olan varmi. Ilki dusuk oldugu icin, ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. Sanirim birazda bu yuzden oluyo. Yarin test gunum bi an once zaman gecsin istiyorum
Sen yinede güvenlik görevlisine belirt istersen gebelik şüphesi var diye. Ama dediğin gibi o cihazda sıkıntı yokmuş ta. Hani çantaları geçiriyoruz ya o baya tehlikeliymiş. Çantanızın içinde yiyecek ve su bulundurmayın diyorlar. Normal avm de olanlarda bile hepsindeTransfer sonrası uçağa binenler acaba x-ray cihazından geçtiniz mi , bir sıkıntı olur mu internette gebeler için sıkıntı olacak bir radyasyon söz konusu değildir yazıyor ama bilemedim gerçi benim transferin 4, günü yolculuk olacak, gebe olduğum bile belli değil ama bilemedim
İnşallah canım benim Allah razı olsun 1 taneye karar verdik en sonHayirlisi olsun insallah canim simsiki tutunurlar insAllah analrina bebeler1 mi 2 mi koydurmustun canim bi ara kararsizdin da kacirdim en son neye karar verdigini
Sorma kız bende öksürdüm aman bişe oldu mu kolumu uzattım aman uzatmıcak mıydımE biz bosunami strese giriozen büyük derdim benim nasi yurucem oturcam bişe olurmu
Progestan iğne mi gülüm fitil miBen progestana bu akşam baslicam ama ilaçların var hep yan etkileri hayırlı haber al insallah pozitif seler düşün oyala kendini dusunmemeye çalış yarında güzel haber ver canim
İnşallah canım benim inşallah Allah razı olsunCanım hadi gözün aydın zor bi bekleyişti inşallah güzel haberlerini alırız
Ay bilemedim ki içim rahat etmezse söyleyecegim Zaten gebeyim diye , aklımda kalmasın sonra .Aynen canım çantaların geçtiği cihaz tehlikeliymis öyle duymuştum BendeSen yinede güvenlik görevlisine belirt istersen gebelik şüphesi var diye. Ama dediğin gibi o cihazda sıkıntı yokmuş ta. Hani çantaları geçiriyoruz ya o baya tehlikeliymiş. Çantanızın içinde yiyecek ve su bulundurmayın diyorlar. Normal avm de olanlarda bile
Canim yola çıkmadın deme ne kadar yattin yinede insan işte o kadr emeğe merak edio acaba ne kadr yattin idrar ne kadr skisik kaldın emek veriyoruz keşke mız olmasın yoksa olacaksa olur tabe bebeini bol besle annesiİnsallah canım benimevet tutunsun diye hemen avokadomu yedim kabak çekirdeği muz yedim inşallah oda gönderdiğim sinyalleri almıştır şebeke çekmiyor duyamadım anne demesin sonra
Hem iğne kalçadan hem fitil bu akşam baslicam canım oksapar a 20snde sana bugün başka ilaç verdimi bana bide ikinci neupogen vurcak 18 de bide transferde bı iğne dedi hemşire oda o herhalde ben ne çok iğne yiyomCanım benim inşallah güzel haberler alacaksın yarın. Rabbim gülen yüzünü soldurmasın pozitifle gel inşallah yarın
Sen yinede güvenlik görevlisine belirt istersen gebelik şüphesi var diye. Ama dediğin gibi o cihazda sıkıntı yokmuş ta. Hani çantaları geçiriyoruz ya o baya tehlikeliymiş. Çantanızın içinde yiyecek ve su bulundurmayın diyorlar. Normal avm de olanlarda bile hepsinde
İnşallah canım benim Allah razı olsun 1 taneye karar verdik en sonacaba içeride yalnız kalmasa mıydı. Canı sıkılır mı karanlıkta korkar mı hahah bugün niye benim kafamda böyle deli sorular dönüyor ya
Sorma kız bende öksürdüm aman bişe oldu mu kolumu uzattım aman uzatmıcak mıydımyaf ben böyle değildim valla artis artis millete dizi izleyin dizi stoğu yapın diyordum. Yok arkideş öyle olmuyormuş
Progestan iğne mi gülüm fitil mi
İnşallah canım benim inşallah Allah razı olsun
Şifa olsun almıştır almıştır sen sinyali iyi yollamışsınİnsallah canım benimevet tutunsun diye hemen avokadomu yedim kabak çekirdeği muz yedim inşallah oda gönderdiğim sinyalleri almıştır şebeke çekmiyor duyamadım anne demesin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?