2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynen canım tabi biz yinede dikkat edelim de en azından içimiz rahat etsin.Olacaksa her türlü oluyor, valla bende 3 gündür yatıyorum annem kaldırmıyor

Sakin ol canım. Bende de olmuştu. İlaçlar da yapıyor. O yüzden bu sefer sadece progestan ve coraspin kullanıyorum. Çarpıntı genelde yatarken veya dinlenme sırasında gösterir kendisini. O yüzden çarpıntı hissedersen yatma. Ellerini bileklerine kadar soğuk suyla yıka. Ve soğuk su iç. Bana kardiyolog böyle bir yol öğretmişti. Sakinleş. Az kalmış. Yarın güzel haberler alacaksın.

Ben progestana bu akşam baslicam ama ilaçların var hep yan etkileri hayırlı haber al insallah pozitif seler düşün oyala kendini dusunmemeye çalış yarında güzel haber ver canim

Ben de hiç yatmadım, transfer olduktan sonra 5 dk beklettiler hemen kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler ben de kalktım. Eve geldim evde de yatmadım sadece hareketlerime dikkat ettim. Yani yatmakla hiç alakası yok gerçekten

Ben de hiç yatmadım, transfer olduktan sonra 5 dk beklettiler hemen kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler ben de kalktım. Eve geldim evde de yatmadım sadece hareketlerime dikkat ettim. Yani yatmakla hiç alakası yok gerçekten
Bende öyle düşünüyorum canım, ne güzel senin gibi Rabbim bize de nasip etsin inşallah

Ben ertesi gün geçtim canım. Doktorum hiç sorun yok dedi

Merhaba canım benzer ilaçları kullandım bende evet çarpıntı yapıyor ben prednoli kesince biraz daha rahatladım sanırm progestanda yapıyor Allah kolaylık versin hepimize bol bol su içmeye çalış bu dönemde

Neden kafanız allak bullak oldu peki? 8.gün kanda çıkmadı mı?
kuzum çıkmadı .1.20
ama benim sevgili eşim tutturdu da tutturdu teste kadar ilaçlara devam et ve migren haplarına dokunma ev işine dokunma diye...sonucun negatif olduğunu bile bile 4 gündür işte al sana eziyet...yanisi mecbur olmadıysanız gününü bekleyin sonra kafanızı karıştırıyorlar

bana doktorumun hemşiresi söyledi aynen şunu...
"biz hanımları yatırıyoruz 2-3 saat ama anlamı yok Baharcım içleri rahat etmiyor sonra devamlı bizi darlıyorlar" dedi aynen bu...
bak neye benziyor biliyor musunuz? british airwsaysten stewart bir arkadaşım var, cep telefonları çok önemli mi ya uçakta onca yol kapattırıyorsunuz demiştim..."başımız şişiyor aslında hiç etkisi yok,250 kişi aynı anda dıtndıt dandın olmasın diye öyle yapıyoruz,biz içerde şakır şakır konuşuyoruz" demişti bana...bazen doğru olmasa bile insanların kendi faydası için yalanlar,abartılar oluyor...transferde o an önemliymiş,kanülden çıktı rahime gitti ya tamam ya oldu ya olmadı ..sen 12 gün yatsan dahi nafile,kendine zarar veriyorsun psikolojik olarak.zaman geçmiyor,kabızlık oluyorsun,kafada kuruyorsun sonra...

Yaaa çok tatlısın sarılıyordur şimdi annesine sen kendine de onada iyi bak dinlen beslenmene dikkat et olurmu kuzum
İnsallah canım benim evet tutunsun diye hemen avokadomu yedim kabak çekirdeği muz yedim inşallah oda gönderdiğim sinyalleri almıştır şebeke çekmiyor duyamadım anne demesin sonra

Oo 3 yaşındaki çocuğun enerjisine yetişilmiyor anam valla nerden buluyorlar o enerjiyi hiç mi yorulmazlar sen yine de dikkat et kucağına almamaya çalış inşallah test gününde güzel haberlerle gelirsin canım

Canım benim inşallah güzel haberler alacaksın yarın. Rabbim gülen yüzünü soldurmasın pozitifle gel inşallah yarın
Sen yinede güvenlik görevlisine belirt istersen gebelik şüphesi var diye. Ama dediğin gibi o cihazda sıkıntı yokmuş ta. Hani çantaları geçiriyoruz ya o baya tehlikeliymiş. Çantanızın içinde yiyecek ve su bulundurmayın diyorlar. Normal avm de olanlarda bile hepsinde
Hayirlisi olsun insallah canim simsiki tutunurlar insAllah analrina bebeler 1 mi 2 mi koydurmustun canim bi ara kararsizdin da kacirdim en son neye karar verdigini
İnşallah canım benim Allah razı olsun 1 taneye karar verdik en son acaba içeride yalnız kalmasa mıydı. Canı sıkılır mı karanlıkta korkar mı hahah bugün niye benim kafamda böyle deli sorular dönüyor ya
E biz bosunami strese girioz en büyük derdim benim nasi yurucem oturcam bişe olurmu
Sorma kız bende öksürdüm aman bişe oldu mu kolumu uzattım aman uzatmıcak mıydım yaf ben böyle değildim valla artis artis millete dizi izleyin dizi stoğu yapın diyordum. Yok arkideş öyle olmuyormuş
Ben progestana bu akşam baslicam ama ilaçların var hep yan etkileri hayırlı haber al insallah pozitif seler düşün oyala kendini dusunmemeye çalış yarında güzel haber ver canim
Progestan iğne mi gülüm fitil mi
Canım hadi gözün aydın zor bi bekleyişti inşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah canım benim inşallah Allah razı olsun

Ay bilemedim ki içim rahat etmezse söyleyecegim Zaten gebeyim diye , aklımda kalmasın sonra .Aynen canım çantaların geçtiği cihaz tehlikeliymis öyle duymuştum Bende

İnsallah canım benim evet tutunsun diye hemen avokadomu yedim kabak çekirdeği muz yedim inşallah oda gönderdiğim sinyalleri almıştır şebeke çekmiyor duyamadım anne demesin sonra
Canim yola çıkmadın deme ne kadar yattin yinede insan işte o kadr emeğe merak edio acaba ne kadr yattin idrar ne kadr skisik kaldın emek veriyoruz keşke mız olmasın yoksa olacaksa olur tabe bebeini bol besle annesi

Hem iğne kalçadan hem fitil bu akşam baslicam canım oksapar a 20snde sana bugün başka ilaç verdimi bana bide ikinci neupogen vurcak 18 de bide transferde bı iğne dedi hemşire oda o herhalde ben ne çok iğne yiyom

Şifa olsun almıştır almıştır sen sinyali iyi yollamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…