- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.281
Cok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.Merhaba kızlar nasılsınız bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda büyümüş bebeğim ❤ tam 9 haftalığız 15 gün sonra tekrar kontrolüm var 3 hafta sonra da ikili test için gidicem hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Ne erken ya bana Transfer hariç 13.gün test günü verdiler.25 i pazartesi ye , 12.gün Pazar günü o yüzden öyle yaptılar galiba.13 .gün nedir ya o gün kese görülüyor ResmenAz kaldı dayannkız ben haftaya heemn test yapacakmışım
Aynen bende öyleyim, herşeyde çok sabırsızım. Kendimi dizginleyemiyorumoooo bende öyleyim aşşşırı sabırsızım...bu tüpbebe için de değil sadece,vize alıcaz sonuç çıkacak 7 gün sonraya...7 gün kendimi yedim çıktı çıkmadı,gidildi gidilmedi...
Anaa kız ben senden önce test yapcam yaNe erken ya bana Transfer hariç 13.gün test günü verdiler.25 i pazartesi ye , 12.gün Pazar günü o yüzden öyle yaptılar galiba.13 .gün nedir ya o gün kese görülüyor Resmen
Aynen bende öyleyim, herşeyde çok sabırsızım. Kendimi dizginleyemiyorum
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla tutunsunTransfer oldum canım geldim odaya şimdiaynen parfüm sıkmadım.
Ama yatış şekli fark ediyor mu acaba ya. Şuan sırt üstü yatıyorum
Yok ya ben doktorumu birdaha gormeyecegım bileAnaa kız ben senden önce test yapcam yabelki doktor gelmişken keseye de bakayım demiştir
Siz 2 saat önce yarım litre icmissiniz ben 1 buçuk litre içmiştim 2 demişlerdi sonra baktılar iyiydi yeter dediler ama işte transfer bitene kadar mahvetti beni sıkışıklıkYola çıkmadım canım otele geçtik
Merkezde transferden sonra 1 saat kalkmadan yattım. Sonra bi wc ziyareti yapıp yatmaya devam ettim. Toplam 2 buçuk saat merkezde kaldık. Hatta onlar bişey demedi ne zaman çıkmak isterseniz dediler. Biz otele geldik
İdrar konusunda ben kızların dediği gibi 2 saat önce yarım litre içtim. Ama korktum sıkışmıcam diye biraz daha içtim (kesinlikle gerek yokmuş o son yudumları içmeyecektim diye sayıklıyordum en son)
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinCok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
Ben artık avokado görmek istemiyorumKızlarrr bu arada a101eavokado gelmiş tanesi 5 TL diyo nette. Kaçırmayalım
Tabi inşallah gelmiştir. A101 bazen hayal kırıklığına uğratıyor
Anladım canım, şahsen benim de bu ay kendimden hiç umudum yok daha doğrusu içime olumsuz gibi doğuyor hayırlısı olsun artık. Dondurulmuş embriyonuz var mıydı?kuzum çıkmadı .1.20
ama benim sevgili eşim tutturdu da tutturdu teste kadar ilaçlara devam et ve migren haplarına dokunma ev işine dokunma diye...sonucun negatif olduğunu bile bile 4 gündür işte al sana eziyet...yanisi mecbur olmadıysanız gününü bekleyin sonra kafanızı karıştırıyorlar
İnşallah canım Allah razı olsunHayırlı olsun, inşallah sağlıkla tutunsun
İnşallah göreceksin canımYok ya ben doktorumu birdaha gormeyecegım bileAy ben bi kanda göreyim de bu sefer hemen gitmem keseye.Keseyle kalp atışına birlikte gitmek istiyorum geçen sefer sürekli gittim çok yıprandım.Tabi önce bi pozitifi görmem lazım
Off 1 buçuk muu. Kızz ne ettin nasıl dayandın,Siz 2 saat önce yarım litre icmissiniz ben 1 buçuk litre içmiştim 2 demişlerdi sonra baktılar iyiydi yeter dediler ama işte transfer bitene kadar mahvetti beni sıkışıklıkAllah razı olsun doktorum masadan kaldırmadan rahatlattı yatağımda 1 saat yatmıştım
Vallahi sorma zor dayandım ama napim dedim bi sıkıntı çıkmasın son yarım litreye dedim dayanamıcam daha icmiyim kiyamadilar artık içme dedilerOff 1 buçuk muu. Kızz ne ettin nasıl dayandın,ben yarım litreye transfere gitmeden önce iki kez azcuk boşaltım yaptım ama benden önce opu vardı o yüzden hemşire dedi bende biraz yaptım sonra biraz daha su içtim yeniden sıkıştım bekleyene kadar
Keseyi görünce bıraktırdı doktorBalkona ciktim hava aldim.bi azaliyo bi cogaliyo ama gecmiyo dunden beri
Sabaha kadar uyumayip dusunmemeye calismak mumkun olsa. Sonuca yapabilecegimiz bisey yok, anca kendimizi yipratiyoruz iste boyle
Prednolu ne zaman biraktin
Benim gittiğim merkezde 12.gün pozitifi görünce doktorla görüşüyorsun ve bitiyor her şey.İnşallah göreceksin canım
Nasıl oluyor ki tekrar ultrasona gidince artık tüp bebek muayenesinden çıkıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?