2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Cok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.

oooo bende öyleyim aşşşırı sabırsızım...bu tüpbebe için de değil sadece,vize alıcaz sonuç çıkacak 7 gün sonraya...7 gün kendimi yedim çıktı çıkmadı,gidildi gidilmedi...
Aynen bende öyleyim, herşeyde çok sabırsızım. Kendimi dizginleyemiyorum

Ne erken ya bana Transfer hariç 13.gün test günü verdiler.25 i pazartesi ye , 12.gün Pazar günü o yüzden öyle yaptılar galiba.13 .gün nedir ya o gün kese görülüyor Resmen
Anaa kız ben senden önce test yapcam ya belki doktor gelmişken keseye de bakayım demiştir

ya ne dizginlicen bizim yaradılış buysa napalım yani...fitilim kısa benim...sabırsız,saman alevi,kin yok.içinde ne varsa dışta patavatsız çoğu zaman...beni böyle üretmiş yani...yaşım 40 oluyo aralıkta...40 senedir aynıyım ben yanianca rol yaparım o da inadımdan...bir söz verdim eşi darlama yok doktoru arama yok.onlarada uydum zaten
Aynen bende öyleyim, herşeyde çok sabırsızım. Kendimi dizginleyemiyorum

Anaa kız ben senden önce test yapcam ya belki doktor gelmişken keseye de bakayım demiştir
Yok ya ben doktorumu birdaha gormeyecegım bile Ay ben bi kanda göreyim de bu sefer hemen gitmem keseye.Keseyle kalp atışına birlikte gitmek istiyorum geçen sefer sürekli gittim çok yıprandım.Tabi önce bi pozitifi görmem lazım

Siz 2 saat önce yarım litre icmissiniz ben 1 buçuk litre içmiştim 2 demişlerdi sonra baktılar iyiydi yeter dediler ama işte transfer bitene kadar mahvetti beni sıkışıklık Allah razı olsun doktorum masadan kaldırmadan rahatlattı yatağımda 1 saat yatmıştım

Anladım canım, şahsen benim de bu ay kendimden hiç umudum yok daha doğrusu içime olumsuz gibi doğuyor hayırlısı olsun artık. Dondurulmuş embriyonuz var mıydı?

İnşallah göreceksin canım
Nasıl oluyor ki tekrar ultrasona gidince artık tüp bebek muayenesinden çıkıyor mu acaba

Off 1 buçuk muu. Kızz ne ettin nasıl dayandın, ben yarım litreye transfere gitmeden önce iki kez azcuk boşaltım yaptım ama benden önce opu vardı o yüzden hemşire dedi bende biraz yaptım sonra biraz daha su içtim yeniden sıkıştım bekleyene kadar

Vallahi sorma zor dayandım ama napim dedim bi sıkıntı çıkmasın son yarım litreye dedim dayanamıcam daha icmiyim kiyamadilar artık içme dediler

İnşallah göreceksin canım
Nasıl oluyor ki tekrar ultrasona gidince artık tüp bebek muayenesinden çıkıyor mu acaba
Benim gittiğim merkezde 12.gün pozitifi görünce doktorla görüşüyorsun ve bitiyor her şey.
Muayene ücreti 750₺. Ödemeyi yapınca sonraki hafta keseyi de gösteriyo tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…