- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.261
Aynen aynen canım belirt nolcak ki hem yalan değil hamişiz sonuçtaAy bilemedim ki içim rahat etmezse söyleyecegim Zaten gebeyim diye , aklımda kalmasın sonra .Aynen canım çantaların geçtiği cihaz tehlikeliymis öyle duymuştum Bende
Şu an haşhaş kadar bile değil benceAynen aynen canım belirt nolcak ki hem yalan değil hamişiz sonuçtaorada bi haşhaş var tutunmaya çalışıyor haşhaş kadar var mıdır acaba
Yola çıkmadım canım otele geçtikCanim yola çıkmadın deme ne kadar yattin yinede insan işte o kadr emeğe merak edio acaba ne kadr yattin idrar ne kadr skisik kaldın emek veriyoruz keşke mız olmasın yoksa olacaksa olur tabe bebeini bol besle annesi
Bende çok abartmiyim ozaman iki saat önce yarım litre içerim Allah'ım simdiden kalbim cikcak bu kadr bekledim diemi hepimizde böle oluodur sanırımYola çıkmadım canım otele geçtik
Merkezde transferden sonra 1 saat kalkmadan yattım. Sonra bi wc ziyareti yapıp yatmaya devam ettim. Toplam 2 buçuk saat merkezde kaldık. Hatta onlar bişey demedi ne zaman çıkmak isterseniz dediler. Biz otele geldik
İdrar konusunda ben kızların dediği gibi 2 saat önce yarım litre içtim. Ama korktum sıkışmıcam diye biraz daha içtim (kesinlikle gerek yokmuş o son yudumları içmeyecektim diye sayıklıyordum en son)
Olsun kuzum şifalar olsun Rabbim gücünü veriyorHem iğne kalçadan hem fitil bu akşam baslicam canım oksapar a 20snde sana bugün başka ilaç verdimi bana bide ikinci neupogen vurcak 18 de bide transferde bı iğne dedi hemşire oda o herhalde ben ne çok iğne yiyom
İnşallah canım inşallahŞifa olsun almıştır almıştır sen sinyali iyi yollamışsın
Canım bugün hemşire dedi ki fitili koyduktan sonra bir kaç dakika yatıp daha sonra kalkabilirsin. Ne kadar çok hareket edersen o kadar çok emilen bir ilaç dedi. Zaten bunun yarısı gidiyor yarısı geri akıntı olarak geliyor bu seni korkutmasın ilacı doğru kullandığın anlamına geliyor dediBide kizlar bu fitil atinca ne kadr yatiosunux benim progestan akiomus sanırım
Balkona ciktim hava aldim.bi azaliyo bi cogaliyo ama gecmiyo dunden beriSakin ol canım. Bende de olmuştu. İlaçlar da yapıyor. O yüzden bu sefer sadece progestan ve coraspin kullanıyorum. Çarpıntı genelde yatarken veya dinlenme sırasında gösterir kendisini. O yüzden çarpıntı hissedersen yatma. Ellerini bileklerine kadar soğuk suyla yıka. Ve soğuk su iç. Bana kardiyolog böyle bir yol öğretmişti. Sakinleş. Az kalmış. Yarın güzel haberler alacaksın.
Sabaha kadar uyumayip dusunmemeye calismak mumkun olsa. Sonuca yapabilecegimiz bisey yok, anca kendimizi yipratiyoruz iste boyleBen progestana bu akşam baslicam ama ilaçların var hep yan etkileri hayırlı haber al insallah pozitif seler düşün oyala kendini dusunmemeye çalış yarında güzel haber ver canim
Prednolu ne zaman biraktinMerhaba canım benzer ilaçları kullandım bende evet çarpıntı yapıyor ben prednoli kesince biraz daha rahatladım sanırm progestanda yapıyor Allah kolaylık versin hepimize bol bol su içmeye çalış bu dönemde
Ayy evet kız öylr oluyorBende çok abartmiyim ozaman iki saat önce yarım litre içerim Allah'ım simdiden kalbim cikcak bu kadr bekledim diemi hepimizde böle oluodur sanırım
kızımın transferinde eşime demiştim aynısınıŞu an haşhaş kadar bile değil benceYa inşallah tutunurlar , keşke beni bu uyutsalar test günü uyandırsalar
Bi tane fındık alıp gelcem bendeAyy evet kız öylr oluyorsende güzel haberlerle gelcen inşallah. Kaç embriyo transfer edilecek
Benim hemsirede ayni seyi soylemisti. Yatmanin hic bir anlami yok, sizin psikolojiniz icin yatmanizi oneriyoruz dedibana doktorumun hemşiresi söyledi aynen şunu...
"biz hanımları yatırıyoruz 2-3 saat ama anlamı yok Baharcım içleri rahat etmiyor sonra devamlı bizi darlıyorlar" dedi aynen bu...
bak neye benziyor biliyor musunuz? british airwsaysten stewart bir arkadaşım var, cep telefonları çok önemli mi ya uçakta onca yol kapattırıyorsunuz demiştim..."başımız şişiyor aslında hiç etkisi yok,250 kişi aynı anda dıtndıt dandın olmasın diye öyle yapıyoruz,biz içerde şakır şakır konuşuyoruz" demişti bana...bazen doğru olmasa bile insanların kendi faydası için yalanlar,abartılar oluyor...transferde o an önemliymiş,kanülden çıktı rahime gitti ya tamam ya oldu ya olmadı ..sen 12 gün yatsan dahi nafile,kendine zarar veriyorsun psikolojik olarak.zaman geçmiyor,kabızlık oluyorsun,kafada kuruyorsun sonra...
Evet canım güçlü olmak zorundayız her aşaması zor lu yol ama en çok ta bu anlarmis hepimize güç versin güzel haber verelim hepimizBalkona ciktim hava aldim.bi azaliyo bi cogaliyo ama gecmiyo dunden beri
Sabaha kadar uyumayip dusunmemeye calismak mumkun olsa. Sonuca yapabilecegimiz bisey yok, anca kendimizi yipratiyoruz iste boyle
Prednolu ne zaman biraktin
İnşallah canımkızımın transferinde eşime demiştim aynısınıbiz kadınların kafa aynı sanırsam...Allahım sabrınızı emeğinizi görsün ne diyeyim ki...kolay değil ama kolaylaşsın inşAllah
Çok sıkmak da işe yaramıyor zaten , biz boş yere stres yapıyoruz neticede olacak olan oluyor.Ama gelde anlat işte hele Benim gibi sabırsız birinehatta bu transferi eşim hiç istemedi hiç...sizden saklamıcam...ben çekemem aynı şeyleri dedi haklıydı yüzde bin hemde...bende söz verdim kendi kendime oğlak inadı,bir sustum,bir kayıtsız davrandım hep sıktım dişimi ağzımı açmadımsoru yok-sorun yok...kahve kola içtiğim oldu eşim waaaay hakikaten bu sefer esneksin dedi...ee öyle napim yani...yaaa olduramazsınız işte...ama insan içindeyken kendine lafı geçmiyor bilirim.bir laf vardı Tanrı planlara güler minvalinde...
oooo bende öyleyim aşşşırı sabırsızım...bu tüpbebe için de değil sadece,vize alıcaz sonuç çıkacak 7 gün sonraya...7 gün kendimi yedim çıktı çıkmadı,gidildi gidilmedi...Çok sıkmak da işe yaramıyor zaten , biz boş yere stres yapıyoruz neticede olacak olan oluyor.Ama gelde anlat işte hele Benim gibi sabırsız birine
Az kaldı dayannŞu an haşhaş kadar bile değil benceYa inşallah tutunurlar , keşke beni bu uyutsalar test günü uyandırsalar
Oyy inşallah sağlıkla tutunacak odaBi tane fındık alıp gelcem bende
Aynen canim Insallah bebisin seninledirAynen canım tabi biz yinede dikkat edelim de en azından içimiz rahat etsin.Olacaksa her türlü oluyor, valla bende 3 gündür yatıyorum annem kaldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?