- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.421
Hakkınızda hayırlısı olsun gözünüz aydın inşallah bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza alırsınızHerkese Selamlar,
Ben mayis ayinda ilk deneme tup bebekte 22+2 de oglumuzu rahim agzi yetmezligi ve erken membran rupturu nedeniyle kaybettim maalesef. Rahim agzi yetmezligim daha once cin3 nedeniyle gerceklesen ameliyatimdan kaynaklaniyor. 13.haftada serklaj dikis atmislardi ama tutmadi. Bu sefer daha garanti bir yol istedigimiz icin Eylul ayinda Abdominal serklaj ameliyati oldum. Dondurulmus 9 adet 5.gun embriyomdan test yapilmis bir tanesi 4 ekimde transfer edildi. 9.gun betahcg 156, 12.gun 818 cikti. Pazartesi keseyi gormeye cagirdi doktorum, yolum cok uzun ve stresli. Muhtemelen hep yatmam gerekecek diyor doktorum. Ama denemekten ve umut etmekten vazgecmiyorum. Benim icin dua edin
Hayırlısı olsun canım inşallah belirtidir Rabbim gönlüne göre versinValla kaç kat ayağımda çorap var artık inşallah belirtidir ya oburunde de aynısı olunca biraz umutlanmadim değil
Belirti aramayıp tadını çıkarmak en güzeli kurabiyemYaa ama ben nasıl anlıcambenim ayaklarım hiç ısınmaz ki
pazartesi bakıcaz ikiz üçüz fark etmez sağlıkla olsun yeter banaHiç belli almaz bazen 2 kat artışla ikisi de tutabilir, artık göreceksiniz kese zamanıBakarsınız üçüz olur
Beklenen doğum tarihini yazdıysan ondan öyle gözüküyor canımAminnn canım sende inşallahŞimdi benim adetime göre 3 hafta 5 günlük gözüküyor neden burada 5 hafta gözüktü anlamadım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah gözün aydın sağlıkla devam etsinpazartesi bakıcaz ikiz üçüz fark etmez sağlıkla olsun yeter bana
Ne yazicaz canım sen nasıl ayarladinBeklenen doğum tarihini yazdıysan ondan öyle gözüküyor canım
Ben ultrasona göre yazdım canım orda çıkan tarihiNe yazicaz canım sen nasıl ayarladin
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahsürecini sağlıkla tamamlasın vakti geldiğinde hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun
Ayy al benden de o kadar ya. Gram ısınmaz. Annem ceset ayaklı çocuum diye severdi bi araYaa ama ben nasıl anlıcambenim ayaklarım hiç ısınmaz ki
Evet ben sardırmıştım bazı sahneleri,Squid game i bitirdim ben baya güzel ama bazı sahneler çok geriyor.Bende aşk 101 in ikinci sezonuna başlayacağım onu da indirmiştim Netflix ten
Kesinlikle canım benim zaten ilk gün şokunu atlattım. Bugün özüme dönüyor gibiyimBelirti aramayıp tadını çıkarmak en güzeli kurabiyem
Aynen canım ilaçları bırakma devam et belki geç tutunma olur belli olmaz. İnşallah seninledir mucizen8. gun kan sonucum negatif ☹ doktor istemisti bugun kan vermemi asil sonuc 12. gun ilaclari birakma diyo. 2 gundur kasiklarimda hep batma vardi oldugunu dusunmustum ☹
Haha oda iyimiş,Ayy al benden de o kadar ya. Gram ısınmaz. Annem ceset ayaklı çocuum diye severdi bi ara
Canim kullan yine de aklında kalmasin 4 gun kalmış zaten insallah bir mucize olur sonu hayır olur guzel haberler alırsın rabbim tez zamanda umduğuna kavuştursun8. gun kan sonucum negatif ☹ doktor istemisti bugun kan vermemi asil sonuc 12. gun ilaclari birakma diyo. 2 gundur kasiklarimda hep batma vardi oldugunu dusunmustum ☹
Ağızdan mı alacaksın canım fitil olarak mı kullanacaksınKızlar merhaba. Benim de bugün son kontrolüm vardı. 22 ekimde transferPazar günü progestan başlıyorum. Mide bulantısı baş dönmesi yapar dedi. Kullanan ve bu belirtileri yaşayan arkadaşlar var mı ? (5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi )
Hem ağız Hem fitil olarakAğızdan mı alacaksın canım fitil olarak mı kullanacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?