- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.641
Bende ses çıkmadı merak ettim kuzum haber et bizedeEvet canım, 4’teydi randevum.
Geldik bekliyoruz hala.
Offfffff, bugünden beri hiç geçmedi zaman.
Şimdi hiiiiiiiç geçmiyo.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ses çıkmadı merak ettim kuzum haber et bizedeEvet canım, 4’teydi randevum.
Geldik bekliyoruz hala.
Hadi hayırlı haberlerle gel bizeEvet canım, 4’teydi randevum.
Geldik bekliyoruz hala.
Oo bu defa arkasını kendi toplayacakBazen et balık kızartiyo misal mutfak taninmicak hale gelio hiç arkasına bakmaz ama toplayan var dio bide açık açık ondan bende hep arkasında izlerim![]()
Canım inşallah pozitif haberlerini alırsınKızlar benim ayaklar Yine buz tutmaya devam ediyor, çorap ve patik var ayağımda birde yorganın içindeyim ona rağmenEğer pozitifse bu ayak üşümesi kesin gebelik belirtisi
![]()
Ben bu kadr bekledim 9 ay bişe yapmicam artık.hic olmasdı üç ay kipirdamamOo bu defa arkasını kendi toplayacakbir kaç gün
o zaman belki fazla dağıtmamayı öğrenirler
![]()
Çok teşekkür ederim canım umarım benimki de hamileliktendir inşallahCanım inşallah pozitif haberlerini alırsınbende hamileyim ayaklarım hiç ısınmıyor gerçi hamilelikten önce de öyleydi çok üşür ayaklarım sürekli sıcak su torbası koyuyorum ayaklarımın altına bana çok iyi geliyor
Canım güzel haberler verEvet canım, 4’teydi randevum.
Geldik bekliyoruz hala.
4 Ekim canimAynen canım o kadar katılıyorum ki sana. Misal bu sabah çok büyük bir enerji ile başladım sonra aman şunu yedin mi aman şöyle yapılacak derken bütün enerjim kayboldu. Astım suratımı oturuyorum resmen
Bu arada neler yaşamışsın öyle yaRabbim inşallah bu defa sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin. O anılarda geçmişte kalsın inşallah. Doktorun iki kat artış olmasına rağmen ilaçları bırak demesini de anlamıyorum ya
Tam bilmiyorum ama aynı saatte alırsan daha iyi olur canım. Ben sabahları içiyorum
Maşallah maşallah canım sağlıkla büyüsün minnak hangi gün transfer olmuştun![]()
Tamam canım benim4 Ekim canim
Evet pandeminin tek iyi yanıBen bu kadr bekledim 9 ay bişe yapmicam artık.hic olmasdı üç ay kipirdamamevim tanınmaz hale gelir zaten kimse gelmio pandemiden de
![]()
Test mi yaptın? :)Kızlar ben bir salaklık yaptım bilin bakalım ne![]()
Naptın, akşam akşam test mi yaptın yoksa?Kızlar ben bir salaklık yaptım bilin bakalım ne![]()
Sonuç?Ay evet havaalanında eczaneden 52 TL ye predictor test aldım, içim acıdı ama dayanamadım![]()
Kız o paraya kan testi yaptırırdın.Ay evet havaalanında eczaneden 52 TL ye predictor test aldım, içim acıdı ama dayanamadım![]()
Canım çok çok silik bir çizgi var 5-10 dk içinde çıktı.Ben bu sabah normal kaset test yapmıştım hiç birşey çıkmamıştı onu da buraya yazmadım ama tabi emin değilim çok erken olduğu içinSonuç?
Canım çok şükür, Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah.Cok endişeliydin, çok şükür bir sorun yokCilekkokusuu
Tureed
naybukece
Catlak-kurabiye
Çok şükür, ancak eve gelebildim canlarım.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.![]()
Kocam duysa bir ton laf yerim ama bende bu sabırsızlık olduğu sürece daha çok akılsızlık yaparım böyle , pişman değilimKız o paraya kan testi yaptırırdın.![]()