• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

20 tane vardır herhalde kız geçen Tranferden kaldı o zaman 50 li almıştım uyguna gelmişti
Oo maşallah 🤭 inşallah geri kalanına tekrar ihtiyacın olmaz. Yani ikinci çocuğu düşünene kadar 😍
Ayy valla sadece pozitif le bitse keşke geçen sefer yaşadıklarmdan sonra yavaş yavaş sevineceğim ❤️
Aynen canım pozitifle de bitmiyor inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰
Kızlar bu arada hava limaninda iki taraftan da geçerken ben gebeyim dedim , banttan geçmedim elle arama yaptılar bana
Çok iyi yapmışsın canım içinde rahat eder🥰

Kızlar bana bakıp kimse erkenden yapmasın, hele 50 TL verip test almasın 😂😂Ben böyle sabırsız bir deliyim işte 🤣
Bende yavaştan belirti aramaya başladım 🤣 ben ona çok sinyal gönderdim karşılık istiyor insan. Buradayım desin istiyor. Öğlen kasığımda hafif ağrı oldu. Dedim sen mi yaptın tutunmaya mı çalışıyorsun. Yeter ki sağlıkla tutun istediğini yap. Ben çekerim ağrısını, sızısını.. Sen yeter ki tutun diyorum 😬

Ayy canım çok sevindim 😍😍 napıyo minnak içeride😍 harekleri falan oluyor mu görebiliyor musun. Ayy çok heyecanlııı😍😍
Ne hareketi kız? 😂😂😂
Anca keseyi gördük daha, bebek bile görünmüyo henüz.
9. veya 10.haftalarda anca hareket görünüyor sanırım. 😉

Ayy keşke diyorum 1 tane erken gebelik testi alsaymısım bugün bakardım, gerçi çıkmazdı herhalde 4.gün de 😂
Canım ben 4. Gün erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Kendimi de daha erken nasıl olsa çıkmasa da daha sonra çıkma ihtimali var diye avuturum demiştim 😊

4.gün canım asıl yarın çıkacak ama ben 4.gün pozitif görenleri okudum burda o yüzden Tranfer olduğum saatte yaptım asıl sonucu yarın sabah alacağım canım ben sadece birşey çıkacak mı diye meraktan yaptım 🙄
Kıyamam sana ya, sıkmasana canını. (Diyenek bak 😝) ben 7. günde erken test yaptım silik gibi çıktı. Sonra testle ilgili yorumları okudum. Pozitif olduğu halde negatifler çıkmış. Saldım o yüzden. Test günüm salı, sabretmeye çalışıyorum. Ama baya zorluyo tabii :)

Ne hareketi kız? 😂😂😂
Anca keseyi gördük daha, bebek bile görünmüyo henüz.
9. veya 10.haftalarda anca hareket görünüyor sanırım. 😉
Ne bilim kız🤣 gözümün önünde türlü hayaller dönüyor 🤣
Çok zengin olup evime ultrason cihazı almak istemişimdir hep🤣🤣
İnşallah sağ salim o günlere de ulaşırsınız canım. Sırayla geliyor güzel haberlerin🥰🥰

Kalp atımında kalbini ve atış hareketini görebiliyosun camım. Ama bebek o dönemde bile öyle hareket etmiyor daha
O minik atan kalbini severimmm hep atsın minnakların kalbi 😍😍
tenor.gif

Cilekkokusuu Cilekkokusuu @Tureed naybukece naybukece Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Çok şükür, ancak eve gelebildim canlarım. 🥰
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı. 🙏
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. 🤲
Süper canım hadi inşallah darısı kalp atışını duymaya sağlıkla 👏

Kıyamam sana ya, sıkmasana canını. (Diyenek bak 😝) ben 7. günde erken test yaptım silik gibi çıktı. Sonra testle ilgili yorumları okudum. Pozitif olduğu halde negatifler çıkmış. Saldım o yüzden. Test günüm salı, sabretmeye çalışıyorum. Ama baya zorluyo tabii :)
Ya bide o yorumlar var ya can sıkıyor.Valla yalancı pozitif çıkarsa o 50 TL ye üzülürüm 🤣

Bende yavaştan belirti aramaya başladım 🤣 ben ona çok sinyal gönderdim karşılık istiyor insan. Buradayım desin istiyor. Öğlen kasığımda hafif ağrı oldu. Dedim sen mi yaptın tutunmaya mı çalışıyorsun. Yeter ki sağlıkla tutun istediğini yap. Ben çekerim ağrısını, sızısını.. Sen yeter ki tutun diyorum 😬
Ayy canım bende öyleyim inan Benim dün akşamdan beridir göğüslerim hassaslasti baya , öncekinde de böyle olmuştu birde 2. 3.gün Benim bacaklarım çok ağrıdı belirti mi değil mi bilemem tabi 🙂

Ayy canım bende öyleyim inan Benim dün akşamdan beridir göğüslerim hassaslasti baya , öncekinde de böyle olmuştu birde 2. 3.gün Benim bacaklarım çok ağrıdı belirti mi değil mi bilemem tabi 🙂
İnşallah belirtidir canım sen şimdi yarın da yapacak mısın testi

Back
X