• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

😍😍 kesinlikle hatta Ankaradan dönüyoruz su an Aygül hocamla kontrolüm vardi.. Benim yaşım büyük canim amh az 1 2 tane yumos görülüyor her ay onlari da topluyor havuz yontemi yapiyor bana....bakalim bu son toplamam olacak🙏 insallah 1 tanesi bana gelir saglikla🙏🙏🙏
Havuz yontemi yaparken embriyariniza genetik test yaptiriyor musunuz acaba? Bu ilk denemeniz mi?

Benim için 9.haftaya kadar çok zor geçecek, senin için de eşik 8.hafta demek ki.
Çok üzüldüm kaybına canım. 😔
Salı günü inşallah çok güzel haberlerle gelirsin ve yeni bir umut olur sana.
Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağını doldursun. 🙏 kuzucum. Aslında doktorum bana
Benim için 9.haftaya kadar çok zor geçecek, senin için de eşik 8.hafta demek ki.
Çok üzüldüm kaybına canım. 😔
Salı günü inşallah çok güzel haberlerle gelirsin ve yeni bir umut olur sana.
Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağını doldursun. 🙏
Evet canım galiba eşiklerimiz böyle. Ama doktorum bana keseyi ve bebeği gördükten sonra “bu uzun bir maraton. Bebek 11 haftayı doldurana dek senin değildir. O yüzden ne fazla heveslen ne de endişe duy” demişti. Sanırım asıl eşiğimiz 11 hafta.

Kızlar transferden beri adet ağrısı gibi ağrı var ve afedersiniz gaz var sizlerde de mi öyle

Adet ağrısı ve gaz oluyor canım. Hemşire normal demişti. Gaz için doktorun yat demediği sürece yatmamayı tercih et. Hareketsizlik gazı artırıyor ve kabızlığa neden oluyor.
Evet canım hareketsizlikten oluyor sanırım yürüyüşler yapıyorum aslında ama normale döneceğim bugün

Back
X