- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.741
Ben herhalde 1-2 gün öncesinde evde test yaparım gibi geliyo22 si canım benimkide![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben herhalde 1-2 gün öncesinde evde test yaparım gibi geliyo22 si canım benimkide![]()
İlk denemem degil canim birkizim var 7 yaşında..2.denemede olmustu...sonrasında 4deneme daha yaptim...Artik sayi azalınca da son deneme için havuz yapıyoruz.Havuz yontemi yaparken embriyariniza genetik test yaptiriyor musunuz acaba? Bu ilk denemeniz mi?
Insallah canimEvet canım 12 sinde Tranfsfer oldum çift embriyo, zaten geriye embriyom kalmadı maalesef.İnsallaj tutunur, Aygül hoca şansın yüksek dedi ama fazla umutlanmak istemiyorum.Sen neler yaptın canım![]()
Canim uzun sure girmedim siteye...Aksilikler yaşamışsın okudumCilekkokusuu @Tureed @naybukece
Catlak-kurabiye
Çok şükür, ancak eve gelebildim canlarım.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.![]()
Amiiiiiiiiin canım, inşallah.Insallah canimsımsıkı tutunurlar insallah...test yapmissin gerci
sabah ta yaptin mi...
Bana havuz yapiyor Aygül hocam iste 1 2 tane çıktığı için yumurta....2 opu yapti 2 yumurta toplandı 2 tane bebis donduruldu...iste o opularda prp yapmisti...bu 6 yumurta gordu bu benim için bir mucizeinsallah 2 tane kalirsa ordanda 4 bebisi 2 2 transfer ettirecegim
carsamba kpntrolum var cumartesi opu
Canim uzun sure girmedim siteye...Aksilikler yaşamışsın okudumAma yeniden cok guzel haberlerle gelmissin
Rabbim tamamına erdirsin saglikla gelsin sana annesi
![]()
Henüz birsey diyemiyor. Çarşamba yanına çağırdı tekrar bakılacak beta yaSonucları doktorunuza söylediniz mi yukselis hakkında ne dedi?
Allah razı olsun canım aldım ama benimle mi bilmiyorum inşallah oradadır. Çok farklıymışSağol canım sen nasılsın bebişi aldın sonunda
Bide beslenme olayında neler yiyorsunuz acaba nar ve ananas tüketiyormusun
Bende aynı şeyi düşünüyorum canım. Cuma test günüm ben perşembeden evde bakarım bakalım. İnşallah Rabbim yüzümüze baksın hayırlısıyla sağlıkla tutunsun evlatlarımızBen herhalde 1-2 gün öncesinde evde test yaparım gibi geliyo
Yaa 6 muhteşem bir sayı, İnşallah en az 2 embriyon olur bu seferInsallah canimsımsıkı tutunurlar insallah...test yapmissin gerci
sabah ta yaptin mi...
Bana havuz yapiyor Aygül hocam iste 1 2 tane çıktığı için yumurta....2 opu yapti 2 yumurta toplandı 2 tane bebis donduruldu...iste o opularda prp yapmisti...bu 6 yumurta gordu bu benim için bir mucizeinsallah 2 tane kalirsa ordanda 4 bebisi 2 2 transfer ettirecegim
carsamba kpntrolum var cumartesi opu![]()
Canım test yaptım çok silik çıktı ama hala tam güvenemiyorum, yarın sabah koyulaşmasına bakacağım
Süperrr canımYaa 6 muhteşem bir sayı, İnşallah en az 2 embriyon olur bu seferEvet kuzum yaptım çok çok silik çıktı ama pek güvenemiyorum elimdeki kaset testlere, yarın sabah koyulaşırsa garanti diyeceğim
İnşallah canım benim , Rabb'im hayırlısını versinSüperrr canım![]()
inşallah yarın daha da koyulaşır
![]()
İnşallahCanım oğlan - kız fark etmez inşallah sağlıkla gelir de tek dileğim bu.Sana da güzel bir transfer dönemi diliyorum.İnşallah güzel sonuçlanır![]()
Aynen canım en azından az çok biliriz psikolojimizi hazırlarızBende aynı şeyi düşünüyorum canım. Cuma test günüm ben perşembeden evde bakarım bakalım. İnşallah Rabbim yüzümüze baksın hayırlısıyla sağlıkla tutunsun evlatlarımız![]()
Hayirlisi olsunİlk denemem degil canim birkizim var 7 yaşında..2.denemede olmustu...sonrasında 4deneme daha yaptim...Artik sayi azalınca da son deneme için havuz yapıyoruz.
İnşallah canım inşallah. Bir şey hissetmeyince insan korkuyor ama daha erkenAynen canım en azından az çok biliriz psikolojimizi hazırlarız
İnşallah hayırla ve sağlıkla tutunurlar![]()
Seninledir inşallahAllah razı olsun canım aldım ama benimle mi bilmiyorum inşallah oradadır. Çok farklıymış
Narı ben Tranferden önce yedim canım nar suyu yapabiliyorsan günde 1 bardak diyorlardı.
Transferden sonra da ananas almadım avokado aldım günde bir tane yiyorum. Çiğ badem ceviz vs onlardan da tüket. Günde 1 avuç çiğ kabak çekirdeği yiyorum
Canım test yaptım çok silik çıktı ama hala tam güvenemiyorum, yarın sabah koyulaşmasına bakacağım
İnşallah canımSeninledir inşallah![]()
İyiyim kuzum sen nasılsın