• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evet canım 12 sinde Tranfsfer oldum çift embriyo, zaten geriye embriyom kalmadı maalesef.İnsallaj tutunur, Aygül hoca şansın yüksek dedi ama fazla umutlanmak istemiyorum.Sen neler yaptın canım 🤗
Insallah canim 🙏🙏 sımsıkı tutunurlar insallah...test yapmissin gerci 😍 sabah ta yaptin mi...

Bana havuz yapiyor Aygül hocam iste 1 2 tane çıktığı için yumurta....2 opu yapti 2 yumurta toplandı 2 tane bebis donduruldu...iste o opularda prp yapmisti...bu 6 yumurta gordu bu benim için bir mucize 😍😍 insallah 2 tane kalirsa ordanda 4 bebisi 2 2 transfer ettirecegim🙏🙏

carsamba kpntrolum var cumartesi opu🙏🙏
Cilekkokusuu Cilekkokusuu @Tureed @naybukece Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Çok şükür, ancak eve gelebildim canlarım. 🥰
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı. 🙏
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. 🤲
Canim uzun sure girmedim siteye...Aksilikler yaşamışsın okudum😪 Ama yeniden cok guzel haberlerle gelmissin😍😍 Rabbim tamamına erdirsin saglikla gelsin sana annesi🙏🙏😍

Insallah canim 🙏🙏 sımsıkı tutunurlar insallah...test yapmissin gerci 😍 sabah ta yaptin mi...

Bana havuz yapiyor Aygül hocam iste 1 2 tane çıktığı için yumurta....2 opu yapti 2 yumurta toplandı 2 tane bebis donduruldu...iste o opularda prp yapmisti...bu 6 yumurta gordu bu benim için bir mucize 😍😍 insallah 2 tane kalirsa ordanda 4 bebisi 2 2 transfer ettirecegim🙏🙏

Canim uzun sure girmedim siteye...Aksilikler yaşamışsın okudum😪 Ama yeniden cok guzel haberlerle gelmissin😍😍 Rabbim tamamına erdirsin saglikla gelsin sana annesi🙏🙏😍
Amiiiiiiiiin canım, inşallah. 🥰
Çooooooook teşekkür ederim. 😉
Senin de kızına kardeş geliyo inşallah, belki de kardeşler... 😂
Hadi bakalım, sağlıcakla gelsinler. 🙏

Sağol canım sen nasılsın bebişi aldın sonunda😍
Bide beslenme olayında neler yiyorsunuz acaba nar ve ananas tüketiyormusun
Allah razı olsun canım aldım ama benimle mi bilmiyorum inşallah oradadır. Çok farklıymış 🥰
Narı ben Tranferden önce yedim canım nar suyu yapabiliyorsan günde 1 bardak diyorlardı.
Transferden sonra da ananas almadım avokado aldım günde bir tane yiyorum. Çiğ badem ceviz vs onlardan da tüket. Günde 1 avuç çiğ kabak çekirdeği yiyorum

Yaa 6 muhteşem bir sayı, İnşallah en az 2 embriyon olur bu sefer ❤️Evet kuzum yaptım çok çok silik çıktı ama pek güvenemiyorum elimdeki kaset testlere, yarın sabah koyulaşırsa garanti diyeceğim

Bende aynı şeyi düşünüyorum canım. Cuma test günüm ben perşembeden evde bakarım bakalım. İnşallah Rabbim yüzümüze baksın hayırlısıyla sağlıkla tutunsun evlatlarımız 🤗🤗
Aynen canım en azından az çok biliriz psikolojimizi hazırlarız🤗
İnşallah hayırla ve sağlıkla tutunurlar🙏🙏

İlk denemem degil canim birkizim var 7 yaşında..2.denemede olmustu...sonrasında 4deneme daha yaptim...Artik sayi azalınca da son deneme için havuz yapıyoruz.
Hayirlisi olsun 🙏 Havuz yaparken genetik test de yaptiriyor musunuz embriyolara acaba? Onu ogrenmek istemistim aslinda :)

Allah razı olsun canım aldım ama benimle mi bilmiyorum inşallah oradadır. Çok farklıymış 🥰
Narı ben Tranferden önce yedim canım nar suyu yapabiliyorsan günde 1 bardak diyorlardı.
Transferden sonra da ananas almadım avokado aldım günde bir tane yiyorum. Çiğ badem ceviz vs onlardan da tüket. Günde 1 avuç çiğ kabak çekirdeği yiyorum
Seninledir inşallah🙏🏼

Back
X