- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #7.761
Yaaa kizlar sesssiz sessiz okuyanlardanim bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa kizlar sesssiz sessiz okuyanlardanim bende
Bende tedavinin ilk 5 gününde sadece estrofem ve folik asit vermişti şimdi 9 tane ilacım oldu nur topu gibiYaaa kizlar sesssiz sessiz okuyanlardanim bendedün gittim doktora 27-28 Ekim transfer görünüyor dedi. Benimde dondurulmus embriyo olacak ama herkes yogun ilac kullanıyor sanırım, ben 5 gün femara kullandim oda bitti baska bisey kullanmıyorum neden acaba?
aklima takıldı
![]()
Evet fark ettimYaaa kizlar sesssiz sessiz okuyanlardanim bendedün gittim doktora 27-28 Ekim transfer görünüyor dedi. Benimde dondurulmus embriyo olacak ama herkes yogun ilac kullanıyor sanırım, ben 5 gün femara kullandim oda bitti baska bisey kullanmıyorum neden acaba?
aklima takıldı
![]()
Bende iyim canımİyiyim kuzum sen nasılsın![]()
Canım 2 gün sonra tekrar baksan ilaçları bırakmakizlar test sonucum 7.6 cikti hamile degilim oda carb gunu vurdurdugum catlatma ignesi yuzunden yuksek ihtimalle bu seyirde cikti
Evet ilk kez 6 yi gördük insallah canimYaa 6 muhteşem bir sayı, İnşallah en az 2 embriyon olur bu seferEvet kuzum yaptım çok çok silik çıktı ama pek güvenemiyorum elimdeki kaset testlere, yarın sabah koyulaşırsa garanti diyeceğim
Yok ben genetik test yaptiriyorum canim ya embriyo basi 300dolar cok cok pahaliHayirlisi olsunHavuz yaparken genetik test de yaptiriyor musunuz embriyolara acaba? Onu ogrenmek istemistim aslinda :)
Yaaa cok heyecanli değil mi ? Simdiden kara kara düşünüyorum ne yapsam ne etsem? Ne yesem ne içsemBende tedavinin ilk 5 gününde sadece estrofem ve folik asit vermişti şimdi 9 tane ilacım oldu nur topu gibihaftaya bekliyorum transfer tarihi
Gizli gizli okuyorum vallahiEvet fark ettimdedim sorayım naptı ne etti
Daha çok var ya canım belki ondan başlamadı diğer ilaçlar. Ya da ilaçsız mı olacak acaba. Bazılarının öyle oluyor ya
Canım sırt üstü uzan, dizlerini bük ve biraz bacaklarını ayır. Bende zorlandım ilk başta. Ama bacaklarını biraz açınca o bölge de rahatlıyor ve fitil kayıp gidiyorKızlar transferden sonra fitili nasıl yapıyorsunuz zor oluyormu ben hiç beceremiyorum zorlamadan nası yapacam
Allah razı olsun canım benim inşallah hepimizki sağlıkla tutunsunGizli gizli okuyorum vallahiçalışıyorum bi yandanda ev is hastane bol bol koşturuyorum, birde anneme bakiyorum kanser hastasi annem. Yatarken uyuyana kadar okuyorum neler yapiyorsunuz. Mesela
Catlak-kurabiye transferin yapıldı onu biliyorum
insallah tutunsun bebisin saglikla kucagina al
![]()
Çok iyi ya Benim iki kere toplama da hep 2 kaldı, eşimde sorun olduğu için ama çok şükür bana evlat olurlar inşallah.Ay belki akşam 3 saat sıvı tüketmeden idrarımı tutup yaparımEvet ilk kez 6 yi gördük insallah canim2 si kalirsa.mucize
Keske ilk idrarla bi tane daha yapsaydin
doktorumla konustum canim birakabilirsin dedi benimkisi catlatm ignesi yuzunden artik son trabfer hakkim kaldi zaten baskada embriyom yok olursa olucak olmiycaksada kapatcaz bu defteri esimle oyle konustuk cok bunaldik cunkiCanım 2 gün sonra tekrar baksan ilaçları bırakma
Kacinci gunun kacinci denemen cnmdoktorumla konustum canim birakabilirsin dedi benimkisi catlatm ignesi yuzunden artik son trabfer hakkim kaldi zaten baskada embriyom yok olursa olucak olmiycaksada kapatcaz bu defteri esimle oyle konustuk cok bunaldik cunki
Insallah canimÇok iyi ya Benim iki kere toplama da hep 2 kaldı, eşimde sorun olduğu için ama çok şükür bana evlat olurlar inşallah.Ay belki akşam 3 saat sıvı tüketmeden idrarımı tutup yaparım![]()
Anladım canımdoktorumla konustum canim birakabilirsin dedi benimkisi catlatm ignesi yuzunden artik son trabfer hakkim kaldi zaten baskada embriyom yok olursa olucak olmiycaksada kapatcaz bu defteri esimle oyle konustuk cok bunaldik cunki
Ay Allah razi olsun canim. Mübarek kandil hürmetine Rabbim isteyen herkese hayirli, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çabalarimizi boş çıkarmasın.Allah razı olsun canım benim inşallah hepimizki sağlıkla tutunsun
Annen için çok geçmiş olsun canım Rabbim iyilik şifalar versin inşallah
Bende transferden önce baya ss almışım. Onlara bakıyorum bazen kızlar ne yapmış diye
Şuan sen sağlıklı beslenmeye dikkat edersin, transferden sonra daha dikkatli olmak lazım. Abur cubur şeker çiğ süt ürünleri, çiğ et ürünleri, çiğ yumurta yasak
Kahve ve çay konusu baya karışık ama ben ikisini de tamamen bıraktım.
Günde 1 avuç çiğ kabak çekirdeği
Çiğ badem, ceviz, fındık
Transfer sonrası günde 1 avokado
Lifli gıdalar tüketin diyorlar
Eb önemlisi günde 2.5 3 lt su içmek
Ve ara sıra yürüyüşlere başlarsın
Bir de transfer yaklaşınca günlük yürüyüşe çıkabilirsin. Rahime kan akışı için faydalı demişlerdi. Ben haftada 3 4 gün yürümüştüm
Aminn canım inşallahAy Allah razi olsun canim. Mübarek kandil hürmetine Rabbim isteyen herkese hayirli, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Çabalarimizi boş çıkarmasın.
Aradigim herseyi tek tek yazmışsınsalı kontrol var benim inşallah hersey yolundadir
![]()
Canim gozun aydin kalp atisini da duyarsiniz biiznillah hayirli olsunCilekkokusuu @Tureed @naybukece
Catlak-kurabiye
Çok şükür, ancak eve gelebildim canlarım.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.![]()
Heyecanini sevsinler ya olsun o da icinde kalmasinAy evet havaalanında eczaneden 52 TL ye predictor test aldım, içim acıdı ama dayanamadım![]()