- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.301
Canım tam aksine ilerleyen günlerde artışlar biraz yavaşlar artık 2 3 kati artmazKızlar tekrar selam,
Ara ara burada durum güncelliyorum.
3 Ekim de 2 adet 5.gün embriyo teansferi oldu.
11.gün kanda gebelik testim 592 çıktı
Sonra lekelenmem oldu ve 1 gün sürünce doktorum proluton depot verdi.
13.gün 1540 çıktı
16.gün yine çok az miktarda lekelenmem oldu ve doktorum yine proluton depot verdi. Sonra gidip yani aynı günde
16.gün farklı hastanede beta hcg yaptırdım ve 2887 çıktı. Kabus gibi birgün geçirdim. Çünkü normalde 1 gün arayla 2,5 katlamışken 2 gün arayla 2 ye bile katlamamıştı.
Ve ilk yaptırdığım yere gidip yalvardım test yaptılar 3871 çıktı.
Lab.lar arası farklılıklar olabiliyormuş.
Doktorum şimdi oldu bir sıkıntı yok rahat olabilirsin dedi ancak başta 1 gün arayla 2,5 katlayan değer 2 gün arayla yine 2,5 katlamış. Normalde her yerde okuyorum ilerleyen testlerde hızla katlaması ve yükselmesi gerekiyormuş. Beni endişelendiren bu oldu. Bugün son test günüm sonra ultrason randevuma gidicem inşaallah.
İçim içimi yiyor. Her şeyin hayırlısı. Rahatlamaya çalışıyorum ancak benzer durumu yaşayan kimseye de denk gelmedim. O yüzden süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama en son buraya mutlaka tüm yaşadıklarımı yazacağım. Çünkü insan gerçekten benzer şeyleri yaşamış birilerini arıyor.
Hepiniz Allah a emanet olunRabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah
Canım şimdi merak ettim baktım forma senin durumun ne oldu diye. Bak ümitsizliğe kapılma lütfen. Eğer imkanın varsa Acıbadem Maslak’ta Prof. Dr.Ahmet Yiğit hoca ile mutlaka ama mutlaka görüş. Şuanda Amerika da konferans veriyor. Kendini bu işe adamış bir adam. Biz devlet hastanesinde tanışmıştık. Adam o kadar başarılı ki Acıbadem kaptı hemen. Evet biraz fazla masraflı oldu ama en azından 1 kere mutlaka görüş. Benim 8 yıl çocuğum olmadı hiçbir sebep bulunamadı ama bu adam varya her şeyi denedi. O kadar fazla imkanları var ki. Normalde sadece Gonal f kullanıyorken herkes ben 2 hafta 2 şer doz başka iğnelerde oldum. Hiç riske atmadı. Sonra yumurtalar toplandı. Eşimin sperm kalitesi çok iyiydi ama buna rağmen riske atmadı makine seçsin dedi. Ve döllenen yumurtaların 2 tanesinden çok emindi. Dedi ki embriyo glue kullanıcaz yani embriyo yapıştırıcısı. Bu şansı %25 artttırıyor dedi. Şuan bende ne durumdayım bilmiyorum sabırla bekliyorum ama demek istediğim şu bu adam riske atmıyor normalde ekibin başı Bülent Traş ama ben önce Allah a sonra Yiğit Hoca ya o kadar güveniyorum ki daha önce devlet hastanesinden de tanıştığım için zaten yorumlarını oku internette videolarını izle anlarsın. Beni defalarca Bülent Traşa yönlendirdiler istemedim. Ben gitmeni ve en azından görüşmende fayda olacağına inanıyorumkızlar ben bugun reglı oldum ılacı bırakalı 3. gunum ıste doktora gıttım dıyorkı hamıle kalmaman ıcın bı sebeb yok bır turlu poztıfı yakalayamadık senle dedı1 ay dınlen son artık embrıyom zaten baskada kalmadı onları koyup artık olmazsada tup bebelk defterını kapatcaz bugun baktı kontrıolde ettı gercektende hersey yolunda doktorda sasırıyor bende anlamıyorum bıseyı eksık mı yapıyorum acaba
Doktorum Amerika’da canımCanım tam aksine ilerleyen günlerde artışlar biraz yavaşlar artık 2 3 kati artmazzaten kesenin budegerle gözükmesi lazım neden hala kan verip duruyorsun benim pozitif olan gebelikte 18.gün kese için gitmistik sende artık kese kontrolüne git sen için rahatlasa
40tı bir öndeki 4 gün sonra 41 çıktı geneKac cikti degerin canim...benim de bir önceki tedavim kimyasal olmustu
ben zaten hiç havaya girmemiştim değer düşük çıktığı için. Ama insan gene de üzülüyor, baştan bunu yaşamak daha iyi kesinlikle..Ç
çok ğzgünüm canım. Şimdi teselli etmrz biliyorum ama dış gebelik veya kayıp olmasındansa kimyasal olsun. Vücut daha hızlı topluyor. Ruhuna iyi gelecek şeyler yap. Bu konuyu fazl derinleştirme kendi içinde. Konuş, anlat ki uzaklaşsın senden
aminn aminn cok teskkur ederım canım oncelıkle allah razı olsun dusunup yazdıgın ıcın rabbım senı evlatlarınla huzulu mutlu etsın ınsallahhCanım şimdi merak ettim baktım forma senin durumun ne oldu diye. Bak ümitsizliğe kapılma lütfen. Eğer imkanın varsa Acıbadem Maslak’ta Prof. Dr.Ahmet Yiğit hoca ile mutlaka ama mutlaka görüş. Şuanda Amerika da konferans veriyor. Kendini bu işe adamış bir adam. Biz devlet hastanesinde tanışmıştık. Adam o kadar başarılı ki Acıbadem kaptı hemen. Evet biraz fazla masraflı oldu ama en azından 1 kere mutlaka görüş. Benim 8 yıl çocuğum olmadı hiçbir sebep bulunamadı ama bu adam varya her şeyi denedi. O kadar fazla imkanları var ki. Normalde sadece Gonal f kullanıyorken herkes ben 2 hafta 2 şer doz başka iğnelerde oldum. Hiç riske atmadı. Sonra yumurtalar toplandı. Eşimin sperm kalitesi çok iyiydi ama buna rağmen riske atmadı makine seçsin dedi. Ve döllenen yumurtaların 2 tanesinden çok emindi. Dedi ki embriyo glue kullanıcaz yani embriyo yapıştırıcısı. Bu şansı %25 artttırıyor dedi. Şuan bende ne durumdayım bilmiyorum sabırla bekliyorum ama demek istediğim şu bu adam riske atmıyor normalde ekibin başı Bülent Traş ama ben önce Allah a sonra Yiğit Hoca ya o kadar güveniyorum ki daha önce devlet hastanesinden de tanıştığım için zaten yorumlarını oku internette videolarını izle anlarsın. Beni defalarca Bülent Traşa yönlendirdiler istemedim. Ben gitmeni ve en azından görüşmende fayda olacağına inanıyorum4 kez başarısız denemeleri olanlar burada ilk denemelerinde başarılı oluyorlar. Başarı oranları çok yüksek. Her şey Allah tan tabi ama bizde mücadele edicez. Allah ısrarla isteyenleri sever. Demek ki daha ısrarlı olmanı istiyor asla vazgeçme! Bu yazıyı kim okursa okusun zor durumdaysa bu yazı ona da umut olsun. Vazgeçmeyin!!!
canım benım senı cok ıyı anlıyorum rabbım tez vakıtte yuzunu guldursun ınsallahh40tı bir öndeki 4 gün sonra 41 çıktı gene
Sağol canım.. aynen artarak gittiği için biraz daha şok etkisi oldu ama dün çok kanama oldu, zaten yolunda gitmediğinin farkındaydım..Yaa çok üzüldüm canımoysa artarak devam ediyordu. Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin
Sağol canım, hayırlısı böyleymişÜzülme canım, bir daha denersin. Benim de ilki kimyasal olmuştu
Valla battaniye yapmıştım onlar güzel oluyor bu defa da yelek falan öreyim diyorum. Tabi tığ işiSen ne örmeyi düşünüyosun canım ne tarz şeyler
Kızlar tekrar selam,
13.gün 1540 çıktı
16.gün yine çok az miktarda lekelenmem oldu ve doktorum yine proluton depot verdi. Sonra gidip yani aynı günde
16.gün farklı hastanede beta hcg yaptırdım ve 2887 çıktı. Kabus gibi birgün geçirdim. Çünkü normalde 1 gün arayla 2,5 katlamışken 2 gün arayla 2 ye bile katlamamıştı.
Doktorum şimdi oldu bir sıkıntı yok rahat olabilirsin dedi ancak başta 1 gün arayla 2,5 katlayan değer 2 gün arayla yine 2,5 katlamış. Normalde her yerde okuyorum ilerleyen testlerde hızla katlaması ve yükselmesi gerekiyormuş. Beni endişelendiren bu oldu. Bugün son test günüm sonra ultrason randevuma gidicem inşaallah.
Canımcım belli bir değer ve haftadan sonra sonuçlar sürekli ikiye katlamıyor veya 48-72 saat aralığında katlıyor. O ilk zamanlar gibi ikiye katlama gerçekleşmiyor. Kalbini ferah tut, tüm testlerini aynı lab da vermeye dikkat et.Kızlar tekrar selam,
13.gün 1540 çıktı
İçim içimi yiyor. Her şeyin hayırlısı. Rahatlamaya çalışıyorum ancak benzer durumu yaşayan kimseye de denk gelmedim. O yüzden süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama en son buraya mutlaka tüm yaşadıklarımı yazacağım. Çünkü insan gerçekten benzer şeyleri yaşamış birilerini arıyor.
Hepiniz Allah a emanet olunRabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah
Canım ben dün aldım sonucumu. Transfer tarihim 7 ekim. Dün test günümdü. Pozitif aldık. Doktorum bana 2 hafta sonra gel dedi. Haftaya kese görünür muhtemelen benim için. Yani 2 hafta olabilir. Kese bazen geç görülenilir. Önemli olan içinin dolu olması. Biraz sabret.1 ekim 4. Gun cift embriyo transferi oldum. Yas 38 ilk denememdi. 12 ekimde pozitif sonucu aldim cok sukurson adet tarihim 16 eylul. ilk testim 12 ekim beta hcg 215. ikinci testim 14 ekim beta 375. Tup bebek dr um 20 ekimde gel keseyi gorelim demisti. Dayanamadim 18 ekimde tekrar test verdim ama bu sefer saglik ocagina verdim 788 cikti. Oradaki aile hekimi de biraz korkuttu beni cok yukselmemis diye. Bugun ultrason gunuydu. Kese gorulmedi. Saglik ocaginin testini dikkate alma dedi dr. (Kani bekletiyorlarmis vs.) Bugun tekrar betahcg icin kan verdim aksama alicam sonucunu. Dr um 22 ekimi bekleyelim dedi. Boyle birsey basina gelmis olan var mi? Herhangi bir sikinti yok kese gec gelisebilir diyorlar ama tedirginim biraz.
Canım kırmızı renkli kanama olmadığı sürece kahverengi lekelenme normal. Pozitif görünce bile devam edebiliyor.Kızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuşkafayı yicem ya nolur bir şey diyin olmadı mu test günüm cuma daha
Ayyy cook tebrik ederim canim❤❤insallah saglikla devam etsinCanım ben dün aldım sonucumu. Transfer tarihim 7 ekim. Dün test günümdü. Pozitif aldık. Doktorum bana 2 hafta sonra gel dedi. Haftaya kese görünür muhtemelen benim için. Yani 2 hafta olabilir. Kese bazen geç görülenilir. Önemli olan içinin dolu olmas
Bilmiyorum çok korkuyorum devamı gelecek diyeCanım kırmızı renkli kanama olmadığı sürece kahverengi lekelenme normal. Pozitif görünce bile devam edebiliyor.
O umudunu asla yitirme asla! O umut içinde olduğu müddetçe korkmana gerek yok. Ayrıca hayat mucizelerle dolu. 10-15 yıl tüp bebekle bile çocuk sahibi olamayanlar normal yolla hamile kalıyorlar. Allah’ın gücü her şeye yeter o her şeye Kadir. Bir şeye ol dese hemen oluverir. İnşaallah senin içinde ol der ve hemen oluverir canımaminn aminn cok teskkur ederım canım oncelıkle allah razı olsun dusunup yazdıgın ıcın rabbım senı evlatlarınla huzulu mutlu etsın ınsallahh
canım bıraz benım esımde problem genel kendısı mucadelecı bırın degıl bana kalsa nblm amerıkaya bıle gıderım yanı o derece ama o artık durmamız gerektıgını evet benıde dusunuyor cok uzuluyorum cok takıyorum dıye
bız ılk ıstanbulda bahcecıde basladık sonra gıdıp gelmekte zorlandık o yuzden memletekıtıme getırdı ya aslında benım ılkte ne guzel tutmustuda amelıyattan sonra bır turlu randıman alamadık bu ıste
of ınan oyle bı haldeyımde psıkolojı ıdye bırsey kalamıd suan hoc bır sey zevk bıle vermıyor o derece bıraz ara verıp sonra ıste sakınlestıkten sonra son bı konusurum esımle artık ne olucaksa o olsun dıye bende suan ıcın elımden sua etmekten baska bırsey kalmıyor zaten yergok dua ama bılıyormusun kalbımde ıcten ıce bı hıssıyat var olucak sadece bıraz zaman dıye bıljıyorum evet cok yoruldum fakat ınanıyorum olucak ınsallah rez vakıtte hayırlısıylan olur
Allah razı olsun canımCanımcım belli bir değer ve haftadan sonra sonuçlar sürekli ikiye katlamıyor veya 48-72 saat aralığında katlıyor. O ilk zamanlar gibi ikiye katlama gerçekleşmiyor. Kalbini ferah tut, tüm testlerini aynı lab da vermeye dikkat et.
Senin kaç embriyon döllenmişti canım? Bir de hangi hastanede yaptırıyorsunKızlar slm hastaneden aradılar yine sabah. Yumurtoşlar başa baş gidiyorlarmış 5.gün olamayacağı için (haftasonu kapalı) cuma günü 4.gün transfer yapılacakmış. Çift embriyo hakkım yok henüz umarım tutunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?