- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.281
Valla çok başarılı anlatıyor. Tam benlik doktor. “Saçmalamayın” moduÇok sağol canım ya merak ettiğim konulardı. Bi bakim hele
Hayırlı olsun canım güzel haberler le gel inşallah
Insallah kizlarİkiniz de bugün çok güzel haberler alırsınız inşallah
Benim kimyasal oldu kızlarCanım benim değerlerim aşağıdaki gibi:
10.Gün 6.83
12.gün 14.80
14.gün 40.67
Değer düşük başladığı ve cumadan beri kahverengi akıntı/kanama olduğu için tam sevinemiyorum. Çarşamba (18.gün) tekrar kan vericem, ona göre netleşir sanırım.
Kac cikti degerin canim...benim de bir önceki tedavim kimyasal olmustuBenim kimyasal oldu kızlar
Dün aynı soruyu ben de eşime sordum dedim ben çok dinlenemiyo muyum acaba diye. O da bana bütün gün yatıyon işte daha napıcan dediCanim cok ayakta durmaktan da olabilir mi malum yemek isi vs illa ugeastiyor sag sol derken demek ki bize gore yorucu olmayan sey yorabiliyor Allah sifa versin cabucak kanamalarin kesilsin canim
Aynen canım hazır yoğurtlardan daha doğalEvet kuzum şifa olsun bebislerimiz ebende öyle yoğurt yapiorum miss
Aynen vallaValla çok başarılı anlatıyor. Tam benlik doktor. “Saçmalamayın” modu
Bi ara salonuma orta sehpa ve yemek masası için makromeden runner yapmıştım o tarz şeyleri daha çok seviyorum siz de deneyin çok güzel oluyofartug örgü örmeyi bilir misin canım ben çok severim hele pozitifi göreyim şu süreçler geçsin başlamayı düşünüyorum. İyi stres attırır
Yaa çok üzüldüm canımBenim kimyasal oldu kızlar
Aynen canım iyi olur yaBi ara salonuma orta sehpa ve yemek masası için makromeden runner yapmıştım o tarz şeyleri daha çok seviyorum siz de deneyin çok güzel oluyoOnun dışında ben çizim yapmayı seviyorum tablette bişeyler çiziyorum öyle kafa dağıtıyorum canım
Az önce düzenledim son yazdığımı da olmamış herhalde. Mesela profil fotoğrafımı ben çizdim o tarz karakter çizimleri yapıyorumAynen canım iyi olur yahem vakitte geçer benim resim yeteneğim sıfır ya
Ne bileyim ben de anlamadım. Kanamam akşama doğru oldu kendi doktorum çıkmıştı kanaman devam ederse orda bi doktora git ihmal etme dedi bana ben de gittim o dedi. Acaba kanama alanının keseye olan uzaklığımı risk derecesine etki ediyo diye düşündüm ben de. Kendi doktoruma sorucam canım.Neden orta derecede riskiniz varmış ki acaba
Yaaa ne kaaa güzel bir yetenekAz önce düzenledim son yazdığımı da olmamış herhalde. Mesela profil fotoğrafımı ben çizdim o tarz karakter çizimleri yapıyorum
Üzülme canım, bir daha denersin. Benim de ilki kimyasal olmuştuBenim kimyasal oldu kızlar
Sen ne örmeyi düşünüyosun canım ne tarz şeylerYaaa ne kaaa güzel bir yetenek
Maşallah maşallah vallainsan çok güzel vakit geçirir onlarla ya
Hayırlı olsun canımKızlar merhaba ben pazartesi başladım transfer hazırlığına günde 3 defa estrofem kullanıyorum haftaya perşembe kontrolüm var o gün belli olacak sanırım transfer günüm :)
çok ğzgünüm canım. Şimdi teselli etmrz biliyorum ama dış gebelik veya kayıp olmasındansa kimyasal olsun. Vücut daha hızlı topluyor. Ruhuna iyi gelecek şeyler yap. Bu konuyu fazl derinleştirme kendi içinde. Konuş, anlat ki uzaklaşsın sendenBenim kimyasal oldu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?