2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bu akşam proluton iğnem var bakalım uzanıyorum şuan artmasın kanamaya dönmesin diye. İlaçları da düzenli kullanıyorum inşallah bir şey olmaz

Kızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuş kafayı yicem ya nolur bir şey diyin olmadı mu test günüm cuma daha
Canım aklına hiç kötü şeyler getirme, birçok kişide benzeri oldu, bence rahme tutunduğu için oldu akıntı. Çünkü normalde hamileliklerde de bir iki gün o tarz akıntı oluyor sanırım, kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok.

Dönmez inşallah kırmızıya bakalım zaten devam ederse doktoru arıcam

Catlak-kurabiye canım benim, ayaklarının altına yastık koy.
Bol su iç, rahim kasılmalarını azaltıyormuş.
Bir de sadece ihtiyaç için kalk ayağı.
Kahverengi lekelenme birçok arkadaşımda oldu.
Hatta keseyi gördükten sonra kanama olanlar bile oldu.
Şu an 30.haftaya kadar geldiler.
Hiç merak etme.
Dua et.
Zaten yapacak başka da bir şey yok.
İğnelerimizi oluyoruz, ilaçlarımızı alıyoruz.
Gerisi takdir-i ilahi.

Canım testini muhtemelen 12. günde veya 14. Günde ister doktorun. Test pozitifse 2 güne bir sağlıklı katlanma görmek istiyor doktorun. 500-1000 aralığına gelince testi bırakırsın. Test tarihinde yaklaşık 4-4,5haftalık oluyor zaten. Ondan 2 hafta sonra da yani 6. Haftada kese ve bebeği hatta kalp atışını görebilirsin.

Kızlar ayın 12 sinde 4. Gün dondurulmuş embriyo transferi olsum ..3 gündür normal kaset idrar testi yapıyorum negatif büyük ihtimalle kandada negatif olur diye düşünüyorum..Herkesin varsa çıkıyor yahu bilemedim umudumu kessemi yoksa ihtimal hala varmı

Nasıl yattığım fark eder mi canım şuan yemeğimi yedim uzandım tekrar

6 yumurtadan 3 tanesi cvp vermemiş kizlar 3 tane kaldı gibi...kan verdim sonucuna göre karar verecek opu gunune dr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…