- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.341
Bu akşam proluton iğnem var bakalım uzanıyorum şuan artmasın kanamaya dönmesin diye. İlaçları da düzenli kullanıyorum inşallah bir şey olmazCanım benimde oldu ilk testim pozitif çıktı hatta sonrasında oldu dedim düştü kesin çünkü önce pembe sonra kahve sonra kırmızıya yakın oldu rengi. Doktorum yerleşmeden sonra yerleşme kaynaklı kırmızı olmadıkça sorun yok dedi ama sonra benim belim ve kasıklarım ağrıdı renkte kırmızıya dönünce hemen proluton iğne yapmamı istedi. Bence bi süre bekle sonra geçmezseveya renk kırmızıya dönerse hemen doktorunu yada ilgili hemşireni hastaneyi felan araAma şuan için içini ferah tut bence Allah ın izniyle bi sıkıntı yoktur inşaallah
Canım aklına hiç kötü şeyler getirme, birçok kişide benzeri oldu, bence rahme tutunduğu için oldu akıntı. Çünkü normalde hamileliklerde de bir iki gün o tarz akıntı oluyor sanırım, kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok.Kızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuşkafayı yicem ya nolur bir şey diyin olmadı mu test günüm cuma daha
İnşallah canım inşallahPanikleme kuzum belki yerleşme dir sakin ol şimdi yazar kizlar da
Dönmez inşallah kırmızıya bakalım zaten devam ederse doktoru arıcamCanım aklına hiç kötü şeyler getirme, birçok kişide benzeri oldu, bence rahme tutunduğu için oldu akıntı. Çünkü normalde hamileliklerde de bir iki gün o tarz akıntı oluyor sanırım, kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok.
Tamam canım hiç endişelenme bol dua et Allah ın izniyle bir şey olmazBu akşam proluton iğnem var bakalım uzanıyorum şuan artmasın kanamaya dönmesin diye. İlaçları da düzenli kullanıyorum inşallah bir şey olmaz
Dönmez inşallah kırmızıya bakalım zaten devam ederse doktoru arıcam
Bazı yerlerde bu fitilde yapan varmış ama sen yinede doktora sor ama bence endişe etcej bişe yok bence kuzum stres yapma sakınDönmez inşallah kırmızıya bakalım zaten devam ederse doktoru arıcam
Tamam canım hiç endişelenme bol dua et Allah ın izniyle bir şey olmaz
Dönmez inşallah, dinlenmeye geçerek en iyisini yapmışsın.
Allah razı olsun canlar. Bakalım duruma sizleri de haberdar edeceğimBazı yerlerde bu fitilde yapan varmış ama sen yinede doktora sor ama bence endişe etcej bişe yok bence kuzum stres yapma sakın
Canım testini muhtemelen 12. günde veya 14. Günde ister doktorun. Test pozitifse 2 güne bir sağlıklı katlanma görmek istiyor doktorun. 500-1000 aralığına gelince testi bırakırsın. Test tarihinde yaklaşık 4-4,5haftalık oluyor zaten. Ondan 2 hafta sonra da yani 6. Haftada kese ve bebeği hatta kalp atışını görebilirsin.Kızlar benim 24 ekim pazar transfer olacak muhtemelen üçüncü gün embriyosu
Bu durumda test tarihim ne olur? Bir de ben sonraki süreci bilmiyorum diyelim test pozitif sonra kaç günde bir gidiyoruz beta hcg baktırmaya? Kese ne zaman görünüyor ve kalp atışı ne zaman duyuluyor?
Süper canım! Tebrik ederimKızlar bgn 11. Günüm ve beta hcg degerim 660
Tebrikler canım, katlanarak artsın inşallah.Kızlar bgn 11. Günüm ve beta hcg degerim 660
Benim transferim haftaya olacak canım kısmetse bugün 4. kontrolümü oldum :))İnşAllah canımsen de oldun mu transfer hangi aşamadasın
Süper canım! Tebrik ederim
Çok teşekkür ederim, amin inşallahTebrikler canım, katlanarak artsın inşallah.
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bgn 11. Günüm ve beta hcg degerim 660
Nasıl yattığım fark eder mi canım şuan yemeğimi yedim uzandım tekrarCatlak-kurabiye canım benim, ayaklarının altına yastık koy.
Bol su iç, rahim kasılmalarını azaltıyormuş.
Bir de sadece ihtiyaç için kalk ayağı.
Kahverengi lekelenme birçok arkadaşımda oldu.
Hatta keseyi gördükten sonra kanama olanlar bile oldu.
Şu an 30.haftaya kadar geldiler.
Hiç merak etme.
Dua et.
Zaten yapacak başka da bir şey yok.
İğnelerimizi oluyoruz, ilaçlarımızı alıyoruz.
Gerisi takdir-i ilahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?