2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Oo doğru ya olandan fırsat kalmıyordur ki sıkılmaya inşallah kardeşi sıkı sıkı tutunmuştur sağlıkla büyüyordur

Allah razı olsun canım benim inşallah hepimizin ki sorma o kadar ağladım bide deli gibi

Aa tamam muzda ekleyim. Kiviyi de olgunlaştırır mı bunlar ya. Eşim kivi almıştı çok sert yenmiyor
Evet ekbette canım. Koy kivileri de yanlarına. Ben de doktorum artık teste gerek yok demesine rağmen sabah test verdim Duysa keser beni

Merhaba az önce yumurta toplamadan çıktım sanırım bu kez ilk denemeye göre herşey daha iyi
Ve bana deli diyeceksiniz ama kısa bir tatile gidiyorum şu an
Stresten uzak olalım dedik
Bence opudan sonra kendini iyi hissediyorsan hiç bir sakıncası yok ki bence transferden sonrada yok

Merhaba az önce yumurta toplamadan çıktım sanırım bu kez ilk denemeye göre herşey daha iyi
Ve bana deli diyeceksiniz ama kısa bir tatile gidiyorum şu an
Stresten uzak olalım dedik
Bence harika bir fikir çok iyi düşünmüşsünüz. Çok stresli bir süreç zaten bu tatil size çok iyi gelecek inşallah

Hoşgelgin canım hemen ekliyorum seni de. İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebeğin
Amin inşallah

Allah razı olsun canlar çok teşekkür ederim inşallah hepimizin süreci sağlıkla ilerlesin miniklere kavuştursun bizi
Milyaay 66 çıktı canım
Çok güzel bi değer maşallah sağlıkla gelsin minişş bebiş rabbim tüm hamilelere sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyen herkeseee

Kizlar birsey sorucam ovitrelle ignenin etkisi ne zaman geciyordu hcg salgilamasi olarak hani burda cok bahsedildi aslinda ama unuttum yine de
Canım son tedvidr tranferin 2.günü yada 3.günü erken gebelik testi negatifti yani toplamda ignenin 8.gunuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…